Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
Korisnik
Poruka
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 16:50
Otok skakavca sam sredila,malom ga bilo žao ali što se mora mora se!
Hoya,Kontesaa,Triša,nichll=),Anaida,Štefica hvala vam na posjeti i pohvalama,ja se trudim koliko mogu da imam što više raznog cvijeća,ali malo mi je prostora za ono što bi ja htjela.
Flavia preselila sam Twistera pa ćemo vidjeti kako će reagirati,ima nekih grana što su potpuno propale,ali iz sredine tjera nove grane!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 16:58
Kao što kaže ona pjesma"sve su ostalo nijanse"
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 17:04
Imam i ovu nijansu,ali sve su u kombinaciji sa žutima,malo svjetlijim i malo tamniji nijansama
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 17:30
Ma kako su bolan prekrasne -
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 18:14
Je Niho prekrasne su godi im ovo toplo i vlažno vrijeme pa bujaju na očigled,samo se nadam da neće najednom zahladiti kao prošle godine pa su se malo "pofurile",ali oporavile su se.Kod mene za sad sve zeleno osim bugice koja je sva požutila i ostala bez lišća!!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 18:19
stvarno je sve lijepo, a što se tiće bugice i na mojoj su popadali svi listovi a evo krenuli cvijetovi tako će vjerajotno i tvojoj,
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 18:24
Lika, super za twistera da tjera nove grančice Wink..možda mu je to neka uobičajena pojava da stare grane ponekad "odumru". Svi ih imamo relativno kratko vrijeme, pa valjda još i neznamo baš dobro twister-navike. Maćuhice su krasne, ja si baš mislim, super da postoje i da se nešto šareni i u ovo zimsko vrijeme! ...i htjela sam te pitati...na kojem si ti to katu???...čini mi se da si jako visoko....sve očekujem kad će koji kondor preletit na slici LOL
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 23:50
Maćuhice super izgledaju!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 09:16
Još jednom moram pohvaliti tvoje mačuhice
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 12:34
Evo opet sam malo ušla -i opet mooram pohvaliti tvoje maćuhice jako lijepa boja -prekrasna smile169
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 20:05
Flavia ja sam ti na petom katu,iznad mene samo nebo a ispod mene čangrizavi susjedi,tako da moram paziti kad zaljevam cvijeće jer se bune.U ovo doba niti jedan kat nema sunce nakon tri sata a kod mene sve osunčano,pa neka im baš!!!!smile52Jedini problem mi je kad moram nositi zemlju ali zato postoji moj osobni nosač,moj dragi i poslušni mužić!!Ja njemu za nagradu jednu smile121i nema problema!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 23:27
smile156 a kako sa onima što ne piju
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 10:20
macuhice su medene,a sto se tice susjeda,e nekad sam i ja imala takvih problema sa zalivanjem,sve im je smetalo.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 11:22
Da su u ovo doba u našem vrtu samo maćuhice bio bi prekrasan, kao i ovaj tvoj dio.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 17:45
I njih dvijemsu sa kavice dobro se drže i puštaju nove grančice iako je ova ljubičasta malo kilavila
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 17:48
Lijepo Lika, skakavci otputovali, ostale preslatke maćuhice.
Lijepi pozdrav
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 17:48

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 17:54
Hvala svima na posjeti i pohvalama.Noćas je kod mene puhalo olujno jugo,u 4 sata po noći sam skupljala pobacane pitare,bacilo mi čak i moju cikasicu ali sreća da ima žilave listove,jutros je sav balkon bio pun zemlje!!!Za sad mi se čini da nema štete ali vidjet ćemo za par dana kad dođu malo sebi od šoka!!smile206
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 17:58
Evo moje male "očerupanice" ostalo još samo nekoliko listića i na vrhovima par cvjetića.Ono sa strane je puzajuća dupla pelargonija bordo boje,samo mi je ona ostala od prošle godine i odlično se razgranala.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 18:01
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile156 a kako sa onima što ne piju

E moja Niho,a tima koji ne piju treba platiti u naturi....WinkWinkWinkWinkEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.