Lika1-moje cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | |
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok skakavca sam sredila,malom ga bilo žao ali što se mora mora se!
Hoya,Kontesaa,Triša,nichll=),Anaida,Štefica hvala vam na posjeti i pohvalama,ja se trudim koliko mogu da imam što više raznog cvijeća,ali malo mi je prostora za ono što bi ja htjela. Flavia preselila sam Twistera pa ćemo vidjeti kako će reagirati,ima nekih grana što su potpuno propale,ali iz sredine tjera nove grane!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao što kaže ona pjesma"sve su ostalo nijanse"
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ovu nijansu,ali sve su u kombinaciji sa žutima,malo svjetlijim i malo tamniji nijansama
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kako su bolan prekrasne -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Niho prekrasne su godi im ovo toplo i vlažno vrijeme pa bujaju na očigled,samo se nadam da neće najednom zahladiti kao prošle godine pa su se malo "pofurile",ali oporavile su se.Kod mene za sad sve zeleno osim bugice koja je sva požutila i ostala bez lišća!!!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je sve lijepo, a što se tiće bugice i na mojoj su popadali svi listovi a evo krenuli cvijetovi tako će vjerajotno i tvojoj,
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lika, super za twistera da tjera nove grančice ..možda mu je to neka uobičajena pojava da stare grane ponekad "odumru". Svi ih imamo relativno kratko vrijeme, pa valjda još i neznamo baš dobro twister-navike. Maćuhice su krasne, ja si baš mislim, super da postoje i da se nešto šareni i u ovo zimsko vrijeme! ...i htjela sam te pitati...na kojem si ti to katu???...čini mi se da si jako visoko....sve očekujem kad će koji kondor preletit na slici
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maćuhice super izgledaju!
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom moram pohvaliti tvoje mačuhice
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo opet sam malo ušla -i opet mooram pohvaliti tvoje maćuhice jako lijepa boja -prekrasna
|
|
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia ja sam ti na petom katu,iznad mene samo nebo a ispod mene čangrizavi susjedi,tako da moram paziti kad zaljevam cvijeće jer se bune.U ovo doba niti jedan kat nema sunce nakon tri sata a kod mene sve osunčano,pa neka im baš!!!!Jedini problem mi je kad moram nositi zemlju ali zato postoji moj osobni nosač,moj dragi i poslušni mužić!!Ja njemu za nagradu jednu i nema problema!!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kako sa onima što ne piju
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macuhice su medene,a sto se tice susjeda,e nekad sam i ja imala takvih problema sa zalivanjem,sve im je smetalo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da su u ovo doba u našem vrtu samo maćuhice bio bi prekrasan, kao i ovaj tvoj dio.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I njih dvijemsu sa kavice dobro se drže i puštaju nove grančice iako je ova ljubičasta malo kilavila
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo Lika, skakavci otputovali, ostale preslatke maćuhice.
Lijepi pozdrav
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti i pohvalama.Noćas je kod mene puhalo olujno jugo,u 4 sata po noći sam skupljala pobacane pitare,bacilo mi čak i moju cikasicu ali sreća da ima žilave listove,jutros je sav balkon bio pun zemlje!!!Za sad mi se čini da nema štete ali vidjet ćemo za par dana kad dođu malo sebi od šoka!!
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje male "očerupanice" ostalo još samo nekoliko listića i na vrhovima par cvjetića.Ono sa strane je puzajuća dupla pelargonija bordo boje,samo mi je ona ostala od prošle godine i odlično se razgranala.
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E moja Niho,a tima koji ne piju treba platiti u naturi.... |
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |