nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidim da ni riječ nisam napisala o klompama a vidjella sam ih.......baš su mi fensi-šmensi.....
a haljina je sudeći po tvom opisu nešto posebno.....ovo malo što vidim mi se jako sviđa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moje orhideje ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
hvala nado. već sam angažirala vjenćanog kuma da mi nađe sve u vezi salvetne tehnike. nabavio mi je čak i knjigu samo moram čekati na red
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Mare d m
znam da se nikako ne vidi dobro, probat ću dočarati opisno.Svila je svjetlo sivi saten,haljina je jednostavnog kroja, duljine do koljena,okrugli izrez, bez rukava, prema dolje malo šira u A kroju.Prednja desna strana je od ramena prema dolje oslikana tamnije sivom i malo lila boje , više pri rubu gdje je oslikana cijela širina.Sve je u tehnici mokro na mokro sa puno vode i dobila sam efekte jako razlivenih boja. .Nepravilne sjajnije crte su srebrna kontura za svilu iste boje kao i svila .Leđa su oslikana isto kao i prednjica . tako da je nakon spajanja jednog i drugog djela desna polovica sa prednje i stražnje strane oslikana od vrha i motiv se prema lijevo spušta neravno do ruba haljine. Za Orhideju (lijepo ime , lijepog cvijeta)drago mi je da si primjetila moje radove i još pokazala široj obitelji, na tome hvala,Ja nisam iz zg. ali znam da se kupuje u chemacu ili lumosu ili u nb hoby art dućanu, ja nešto kupujem u Bj. gdje živim ili pouzećem narućujem i zg što dobro funkcioniora.Pleteni koš će biti sretan što je izvađen iz otpada i dugo će obnovljen i ljepši nego ikad služit svrsi i biti ukras tvojemu domaćinstvu. |
|
![]() |
|
moje orhideje ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
Nadine ..ajmeee . jučer sam svom mužu pokazivala slike on je totalni antitalent, a kad su njega ostavile bez daha...neki dan sam sa glomaznog odpada izvukla visoki pleteni koš za veš...probat ču tu tehniku kad nađem gdje se kupuje pribor u zagrebu. ak neko zna nek se javi?
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Teško je dobro vidit, a i uslikat kad je svila saten u pitanju, al isto mi se čini da su neki lijepi preljevi sivo-ljubičastih nijansi....još s ovim linijama, za koje ne znam kako su izvedene....meni izgleda odlično ovako diskretno oslikano!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lampe,slike,stvrno neznam odakle da krenem,ostala sam bez riječi vidjevši ove prekrasne radove! svaka čast!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
klompe su baš fora...maćuhičaste....
ajme, evo opet mene sa nekim ludim izrazima... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Očito su "borosane" prošle ispit pa su klompe došle na red,odlične
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Slike su mi za svaku pohvalu,a ni klompe ne zaostaju.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Nado, tvoje slike ostavljaju bez daha, koliko je magnolija kraljevska, elegantna, toliko su perunike očaravajuće, prepune plavetnila i sunca... uvijek iznova divim se tvom načinu kombiniranja boja, salveta, savršenoj opremi slike kojom zaokružuješ cjelinu... pa čak kad "kreneš" na klompe, radiš to savršeno odmjereno i skladno.... užitak je biti ovdje
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
S ovim klompama češ se idealno stopiti s vrtom i prirodom. O tvojim slikama ...... nemam riječi .... uvijek i iznova su mi prekrasne.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
prekrasne slike, a i klompe su
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne,dugo ih nosila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nado, ja se uvijek totalno raspametim nad vašim radovima... neznam što mi je ljepše, magnolija ili iris...ali jendo znam sigurno...famozno izgleda...
famozno.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Slika sa perunikom moj favorit a za borosanama bi se i Nina Violić okrenila!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |