No.1 Božićni swap 2009. |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 18> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam odusevljena idejom i svojim swapom sa senci...slika je dobila zasluzeno mjesto u dnevnom boravku...a drago mi je da ce netko nositi mojih ruku djelo
cure sve ste odradile super poslic,sve je super...izzy ima strpljenja i odlicno je sve napravila.. kami dragoi mi je da si osvojila nagradu...svaki glas od nas je od srca...uzivaj... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas su me tako oduševili vaši komentari ovdje u vezi swapa! Mislim da se svi osjećamo kao mala djeca - svačiji radovi nas razveseljavaju i sa nestrpljenjem ih iščekujemo, a ja se nekako osjećam kao Djed Mraz (Božićnjak?!?)! Drago mi je da ovako uživate i dijelim taj osjećaj s vama svima!
A sad dosta emocija i na posao! Dakle, sljedeći kolaž je bio inspiriran ovim slaaaaaatkim malim crnim ftičekima i temperaturnim minusom od neki dan - nisam mogla odoljeti! Postajem sve zaigranija i djetinjastija u ovim kolažima - jadan onaj koji bude posljednji!!! |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahahaha, tek sam sad skužila! Mare - kakav ti je to avatar?!?! Upiš...t ću se od smijeha s tobom! Mrazica i pol!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta želiš reći? .......
Svaki put kad otvorim temu iznenadim se - tko je ovo?
malo sam se igrala
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela sam reći - da te Djed Mraz ima kraj sebe sumnjam da bi ove godine stiao podijeliti poklone djeci! Fatalna si, nema šta!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a jes vidla????
treba se malo zezati......i smijati.....
a kako znaš da djedica nije tu kraj mene???? i gleda u moje bijele obrve....
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno i naš kolaž i super su ti crni ftičeki, oduševljena sam izzy
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti se sviđa! Curke - pingvinke su baš slatke! Žao mi je što ne mogu staviti sve fotke (vrijedi za sve), ali možete se još pohvaliti i u svojoj galeriji!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je sve prelijepo, ne znam ciji je ljepsi, mislim da smo se sve trudile da jedan bude bolji od drugoga, a jos kako to Izzy ukrasi, ma predivno.
Ne stignem do klompa. |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se čini da smo svi postali ko mala dica. veselimo se poklonima koje smo dobili, s nestrpljenjem očekujemo nove kolaže, divimo se predivnim radovima... super osjećaj!
kami, čestitam na nagradi
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure cestitke na prepredivnim radovima..cestitam i kami na osvojenoj nagradi
a izzy,tebi sve pohvale,i hvala na ovako divnim prezentacijama |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponovno predivni radovi. Bravo za sve!
|
|
ANĐELKA
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo cure!!!
Bravo izzy da si na " potjerala" s tim swapom.
Radovi su zaista šaroliki i lijepi, a sama ideja swapa je bila super, jer je forum živnuo!!!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ho ho ho kako se svi skupa dobro zabavljamo ,stvarno ko mala dica šta je rekla more ,ali neka te male sitne radosti su najbolje šta čovik ima od života.
kami čestitke na osvojenoj nagradi i ja sam joj dala glas, njene kuglice su starno posebne ,a ostalim curama za njihove
za izzy na njenom trudu
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami jooooj ja zaboravila...ma ova južina me malo zeza.
Dakle, od srca ti šaljem čestitke za osvojeno prvo mjesto, tvoji radovi zaista to zaslužuju!!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su predivni a Izzy je to sve prekrasno prezentirala
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure radovi su predivni svi redom .Izzy a tebi posebne pohvale na ovako lijepim kolazima koji pridodaju ljepoti nasih radova
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file dobro si rekla ko mala dica smo...meni je baš lipo i svaki dan prvo trčim na swapić da vidim šta ima nova....cure hvala za pohvale puno mi znače jer su ovo moji prvi radovi koji su objavljeni da vas ne nabrajam svim curama šaljem
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |