Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 18> |
Korisnik | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Anastazija velika hvala za pozitivne i negativne komentare
-nisam olovkom pravila rub oko srca,jer je ono već imalo svoj rub -izrezivala i odabrala ga Emica,apošto je bila nestrpljiva dato nosi istu večer kući ni sama neznam kako sam ju uspjela dovršiti -brzinsko bojanje,ljepljenje,sušenje,samo da se ona pohvali što tetka radi a Ema joj pomaže -draga Primavera tvoji komentari mi pozitivno utiču na ego imam još slika,budete ih vidjele -kažu da su dobre-sad se malo hvalim- -hvala ti |
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
povlačim ono što sam rekla o neopraštanju obzirom da si imala pomoć malih ručica.
sad me sram i evo sama ću se |
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Anastazija svi komentari su dobro došli,ne srami se,nisam ni ja zamjerila
-lijep pozdrav |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crno bijela mi je apsolutni favorit,ali posebno me veseli slika , koju je dobila malena djevojčica, samo naprijed, a kad si rekla da si radila na svili to me obradovalo,jer ja je jako volim,i nevidim baš puno uradaka drugih autora pa mi se čini da sam dosta usamljena , zato svilu na ramu i kreni mogučnosti izražavanja su neiscrpne.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-draga Nado,gledajući tvoju svilu ne bih se htjela sramiti,mada me svrbe prsti....
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijice su medene, ove cvjetne su stvarno posebne, a kod crne mi se jako sviđa što su na donjem dijelu točkice, super spoj različitih uzoraka
Ema je predivna i mislim da čak i u dječjem požurivanju ima nešto što nas može natjerati da usporimo sa brzanjem... Čini mi se da je "odraslima" najteže igrati se tako da bravo teta Kika za ubacivanje u 5.brzinu A slika u pastelu je totalno i apsolutno Inače jako volim vidjeti cvjetove na tamnim podlogama, ali ovako divne roze nijanse s bijelim obrubom na crnom su pregenijalne...Molim te podijeli još koju sliku s nama makar u ovom dijelu foruma, ova je prekrasna... |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te nemoj govoriti da bi se ičega trebala sramiti,svi mi nešto radimo bolje nešto lošije,ali neznam zašto bi se sramila , ako te zanima svila samo radi , pitaj ako možemo pomoči ,razvit češ svoj stil i uživati radeći.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novčanik je , ali ovaj "crno-bijeli svijet"....... Predivno!!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
carice,majstorski si ovo odradila,odusevljena sam,cestitam
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično i novčanik i zdjele, svaka čast
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crno-bijeli svijet za plus deset
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-drage moje:Bi-Biljana,Sarita,valliSa i mumica hvala na posjeti i raduje me što vam se dopadaju moji novi komadi
-na str.Razni hobi ima nekoliko novih slika pa tko je zainteresiran može pogledati-hvala- |
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem Primaveru,slika je izvrsna
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sličke sam gledala u galeriji, super su, novčanik odličan, a crno bijeli svijet keramike fantastičan
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina,veliko hvala i šaljem ti pusicu za posjetu galerije slika(razni hobi)jer tamo rijetki zalaze...
-hvala i za ostale predmete... |
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-o bože preskočih komentar od masline55,nije namjerno,nisam se još razbudila,oprosti i zahvaljujem na posjeti i pohvali za sliku,puno mi znači
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sada poseban pozdrav Slavici 08 za ove cvjetne detalje na novčaniku,hvala
-znam što sam trebala učiniti,sve je spremno,čekala sam razlog da se spustim do ST.i osobno predam -možda sutra,možda,javim se |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa zar su potrebi komentari, novcanik je super, a crno bijelo jos vise.Bila sam i na blogu, nemam sto da komentiram osim da je sve prelijepo.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |