Aloe |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 29> |
Korisnik | ||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala ti Pinus, moje su cak nesto manje od te..ma polako, samo neka su mi zive i zdrave pa ce i narasti
![]() jedva cekam slike rascvjetane ljepotice:)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Glikica, to je prozor dnevne sobe temp . oko 20C ± 3 C
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Molim pomoć,moja aloa ciliars se smrzla i listovi su puni vode i smekšali su!Molim vas pomoć,kako da ju spasim!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Pinus,prekrasna je
![]() Camellia,lijepo si se ponovila
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
divni su ti noviteti draga !
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() Aloe Peglerae |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Pinus,prekrasna i slika i biljke,aloa ti je posebno lijepa.
|
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
prekrasna ti je Pinus.. kako si uspio da bude tak uspravna, moja se sva jadna iskrivila:(
i crassule do nje su ti jos ljepse! koliko ti je stara morgan's beauty? imam tri malene od proljeca i bas mi nekako sporo rastu:/
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Kolika ti je temperatura u toj prostoriji ?
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Baš ljepa slika, aloa je divna. A morganova ljepotica se isto sprema cvasti ?
|
||
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
malpolon ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
|
Free ova na drugoj slici ti je A. arborescens a na trećoj A. striatula
|
||
![]() |
||
|
Natalija, sad si i mene malo utješila.
Kako je krenulo sa sistematizacijom biljaka, jednog dana ćemo saznati da su i ruže prebacili u kaktuse, jer....imaju bodlje( trnje) Stalno ga nešto premrdavaju, dok mi skužimo što je nešto, to nešto je već nešto drugo. |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ružo nisi zbunjola ![]() pa bi tako bila haworthia aristata |
||
![]() |
||
|
Gledam ovu sliku gore i sad sam i sama "zbunjola" Nisam sigurna što je.
Ružo, izvini. |
||
|
||
![]() |
||
|
niti aloa, niti howartia, nego hawortia......Ružoooooo, baš si zbunjola( tješi se, ima nas još takvih).
|
||
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
![]() Aloa Black Gem |
||
![]() |
||
|
Predzadnja i ona ispred nje bi isto mogle biti hawortie.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Prva jest hawortia.
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |