Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 85> |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi, i hvala ti na tome. Krasne jagodice! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će prizori u tvojoj gredici biti uskoro cvjetni, kao ove divne slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, za sada nema izgleda. Svo se bilje skutrilo pod bijeli poplun i spava zimski san, a mene već srbe prsti. Sreća da koji puta padne snijeg da se malo odmorimo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi, sakupila sam 500 postova!!! Naravno da sam odmah zavirila kroz do sada zaključana vrata (ko kod Baš čelika). Kaj mogu kad sam znatiželjna baba.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo proljeća, krasan kukurijek
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja divna boja kukurjeka !
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ana sve mi je prekrasno, tvoj vrt, tvoje cvijeće, ptice i životinje koje ti prave društvo i često te posjećuju... aranžmani, pa ti si prava umjetnica
fenomenalne slike i prekrasan način da nam dočaraš svoje okruženje, ljubav izbija iz svake riječi i slike baš sam zadivljena |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boja kukurjeka zaista je očaravajuća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vjesnik proljeća!
Ponovo sam prolistala i ranije slike, vidim da među ružama imaš Fantin Latour. Već par godina mozgam i tražim prave upute kako i kada se ona orezuje?
Molim te, ako nije problem, daj savjet
Moja je sad dosta velika, s granama preko 2,5m, i dizala sam je u vis,
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista posebno lijep kukurijek
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maesral, F. Latour je starinska ruža, a ja je tretiram kao grmoliku. U jesen odrežem jako visoke grane samo toliko da se ne polome pod snijegom, a u proljeće grane prikratim za trećinu otprilike, neke više, neke manje, ovisi koliko su narasle. Uglavnom, oblikujem grm tak da nije previsok. Još nisam krenula u rezidbu, čekam da puste pupove pa da vidim jel ima smrznutih grana. Nadam se da sam ti pomogla.
|
|
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno, još mi je ona ostala za orezati. Zbunjivalo me, negdje sam davno pročitala da se režu samo nakon cvatnje. Inače je uvijek kratim u proljeće, znači mogu krenuti s poslom
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam sve stranice tvog vrta. Vidi se da vodiš veliku brigu o njemu i da uživaš u svom carstvu. Biljke su brižljivo raspoređene, sve je tako uredno, a opet djeluje ležerno. Ograda od šiblja je upravo onakva kakva se meni sviđa. Ti kažeš "naherena", a ja kažem prirodna. Iako je cvijeće u prvom planu i pojmljivo sam promatrala fotografije, u isto vrijeme pogled su mi privlačile starinske stvari, ona okovana škrinja posebno. Tvoj vrt privlači ne samo nas koji obožavamo cvijeće, već i ptice, a vjerujem u proljeće i ostale kukce. Jako lijepo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi, mogu vam reći da je taj bordo kukurjek zapravo jako fotogeničan. Raste mi uz lješnjak ispred kuće i tak je neuočljiv da me je mm pital otkud mi ovaj cvijet na slikama, da takav ne raste u mom vrtu. A prođe pokraj njega sto puta na dan.
Lucy, jučer sam ogradu srušila i spalila tak je bila u očajnom stanju nakon šest godina. Ruža penjačica i klematis su držali ogradu da ne padne, a nije ograda držala njih. Sada mi je taj dio vrta ružan bez ograde pa ću napraviti novu. Valjda ću nači dosta granja. A škrinju sam pobrala na cesti (u Zagrebu) za vrijeme odvoza glomaznog otpada isto ko i jedne načve. Volim kad ljudi bacaju takve stvari a ja naletim. Niš me nije sram.
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu zamisliti kako je lijepo po tvojim bregima kad procvjetaju voćke, sve diši
Kukurijek je krasan, ja sam donjela dva iz VŽ i mislila sam da im kod mene neće biti dobro, ali cvjetaju samo tako, malo im je ove godine i snijeg pomogao . |
|
život je more
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam gledala grane breskvi vinogradarki jer one prve cvatu. Lijepo su nabubrile. Bit će mirisa uskoro.
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šest godina nije mali rok trajanja za ogradu od šiblja. Šest je godina pridržavala ružu penjačicu i klematis. Zaslužila je da i nju netko sad malo pridrži. Samo ti skupljaj šibe, vrijedne ruke imaš, napravit ćeš ti novu ogradu, a ja čekam da je vidim.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups, sad me nema druge nego prionuti izradi nove ograde. Kad je napravim, budem se odmah pohvalila. Ali, nebu to brzo, imam sada posla oko gredica. Stara je ograda spaljena, a kao pepeo će opet doći u vrt.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |