Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalija je u pravu.
Mislim i previše vlage, kao da prenaglo raste. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
NAN ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
http://s1360.photobucket.com/user/nan227/media/nokia160_zps1a35c191.jpg.html
koja je ovo opuntia, ima sada oko 1.8m |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
ne znam ime ali ju imam dobila s Velog Lošinja sad ima dva pupa pa me zanima kakva će biti boja.
|
|
![]() |
|
NAN ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
hvala;
a ovo je pretpostavljam monacantha monstruosa ![]() ima već blizu 2 m |
|
![]() |
|
imam ja još toga; svi bezimeni; dvije mammilarie?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
doljnji je rebutia marsoneri, a gornji neka mammillaria
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Prva opuncija - opuntia
ficus indica ili o. engelmannii (?), a mamilarija možda - mammillaria prolifera
(?)
|
|
![]() |
|
![]() hvala ovaj se ne može odlučiti kuda da raste, još nije cvao(ako cvate) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Ovo je moj novi sa Flore,kupljen kod Bešlića.Da li netko zna koji je to sukulent? |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
@kaktus,to je jedan od gimnocalicyuma,nemoj ga sad presađivati,tek kad odcvate.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Mislim da sam ID ovaj moj gore Cheiridopsis denticulata
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
slikaj taj gimno kad procvate ali mislim da je eurypleurum ako je od Bešlića.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
mali kaktus hvala,
Miss M nije kupljen kod Bešlića nego kod nas na kirvaju danas u Našicama |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
mamilaria je, al koja, ne znam.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
elongata |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() Počelo je liječenje zaraze! Ovo je prva doza,kako se zovu?Da li ih treba presaditi odmah? Molim znalce za odgovor ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Hvala :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |