Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O.k. Drago mi je da si nam napisala kako se zove, ne moraš se ispričavati, drago mi je da me netko ispravi ako griješim. Ja sam vjerojatno krivo vidjela...izgledale su mi slične. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne zaboravim(iako je to nemoguće) prvo sve pohvale vrtu,Dada."crijep" ti je super
E sad-DIHONDRA.
Ja znam da je to trava,jako niska,tako da je ni kositi ne treba.Da je uz sve to i dekorativna ne treba ni spominjatiKakvih još sve ima,poima nemam.
Što se trave tiče,ja sam je dugo tražila i onda mi je jedna dobra duša sa foruma kupila u Italiji i poslala.Opet joj puno hvala
Nekih 2-3 mjeseca ksnije sam vidjela sjeme dihondre kod nas u jednoj poljoprivrednoj ljekarni-Lupres.
E sad,ne znam dal bi vi tu travnu smjesu dihondre no ako bi,provjerit ću ima li je još, pa vam mogu nabaviti.
Za ostalo,stavite sliku
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dichondra jest trava, imam ju! Posijala sam ju na jednom mjestu i moram reći da je dosta dekorativna! Kod nas u Istri ima sjemena pa ako nekome treba mogu mu nabavit! Skupa je, ali tko želi....
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postoji dichondra repens i dichondra silver falls ako ste vidile sjeme ove druge - odmah žicam da mi kupite....plačam sve troškove
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje omiljeno mjesto za odmor...najnovije djelo vrijednih ruku MM. Moj doprinos su crijepovi na zidu, ukrašeni salvetnom tehnikom i još pokoja sitnica...
Lantana, jedna od mojih omiljenih biljaka I to bi bilo to. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ste si to lijepo zrihtali
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ti je naš prekrasna. Kad sam ju na proljeće kupila (nažalost, bile su samo žute u prodaji, ali bolje išta nego ništa), mislila sam da je to jednogodišnji cvijet, a sad vidim krasnu stablašicu kod tebe
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za sve koji su zasluzni za ovu ljepotu i sklad.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvece je naravno divno,ali odusevila me i tvoja terasa,krasno si je sredila! Imam toliko crepova,al nikako da se nakanim da uradim tako nesto.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Terasa ti je prekrasna, a salvetna tehnika na crijepovima super.
O lantani sam već ispričala cjelu priču, no svjedno ću žicati bijelu, ako je imaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo...
Raj za vas dvoje, i za sve druge drage ljude. A i za nas posjetitelje virtualne.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado, dobar ti dan, prekrasno je sve napravljeno usklađene boje, cviče predivno, no imam jedno pitanje: koja je ono biljka u pitaru s plavim svjetovima na teraci
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada, prelijepo...
Dala si si truda, pa se i rezultati vide.
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..terasa je ludilo, a da ju jos malo bolje poslikas i izvana as meni rabi tako nesto da pokrijem slican prosto, puno hvala..
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je plavi krumpirov grm. |
|
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je zapravo jedan prostor iza garaže kojeg smo nedavno natkrili, a prije radova je izgledao poput tvog. Snimit ću još koju fotkicu pa ću je staviti da vidiš. |
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka jel ono roštilj pa na glavu a prostor imaš veliki baš ga možeš urediti prekrasno ideja nemam ali sam sigurna da će ti Dada imati šta savjetovati jer vidivši njenu terasu i naćin kako je uređena
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....eeeeeeeee rostilj nagnem da se kise ne napuni, inace dela punom parom
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka znala sam kužnila sam ja u čemu je štos samo sam bacila malo šale
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ugodan ambijent uz lijepo cvijeće! Svaka čast! I ja bih tu uživala!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |