Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i meni je cosmos jako lijep, ako niste već neđe pročitale - pokazao se jako izdržljiv jer je preživio ljeto na otoku , istina visina mu je 50 cm, a cvjetovi sitniji nego kod vas....pravi junak....
...Š vrt vam je divan, vazdazelen....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Čuvarkuće u panju, cosmos, kana...sve je za pet!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Šefi nije napisala da smo ovaj vikend imali turnir u ping-pongu. Došli nam kumovi i zna se...pala je kotlovina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dok se ona zabavljala sa vatricom i inim stvarima, u podrumu su bile polufinale... ![]() ![]() I to se otegnulo duboko u noć. Naravno, nismo se mogli dogovoriti tko je pobijedio, pa smo pobjednika rješavali za zelenim stolom uz žuju. ![]() ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uz najljepše čestitke vašem vrtu, uz zamolbu da me uvrstite na "skupljam pa šaljem sjemenje, korijenje, busene, sadnice, reznice" ukoliko takvu listu imate
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kosmos stvarno pleni,i ja moj non stop slikam iako imam hrpu slika...
vi se stvarno divno provodite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Nego što da se provodimo. Jedan je život i treba ga uživati non-stop. ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jel se to za zelenim stolom kartala bela?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim bilo je super,baš smo nabavili padelu za kotlovinu, pa sada znam tko će za nju biti zadužen na moru u vikendici. samo ti Miha nećeš igradi ping-pong, ali možeš iz barke loviti ribe ili u moru hobotnice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Dogovoreno. Samo ja bih radije pecao ribe iz barke, a ne dirao hobotnice.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo i veselo! Bravo!
Odmah lakše cvijeće raste uz veseljake!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Furt smo u nekoj gužvi, ali danas sam našla 5 minuta za šetnju po vrtu! Jesen je stigla. Ima još cvijeća i trava je još uvijek zelena, ali drveće prepoznaje jesen pa je lišće počelo žutjeti!
![]() ![]() ![]() za njega više nemam riječi ![]() a i one su neumorne ![]() ![]() A plodova ko u prići ![]() ![]() A sad je vrijeme astera. ![]() ovo im je prva godina kod mene! taman sam htjela slikati kruške i jabuke i ostale jesenje plodove kad je fotić gecrknul! Sutra ujutro bum lovila rosu (ak je bu bilo!) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slike šipka su prekrasne, a aster je sami cvijet-lišće mu se i ne vidi. Ovog imam i ja a bio bi mi draži onaj plaviji-naravno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prava jesen, još samo fali;
- kesteni pečeni vrući....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šefi, pa ti tu kotlovinu rasturaš čini mi se!!!!
A vrt ti je prelijep, da li su ovi asteri trajnice???
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Nije mi baš uspjela kotlovina jer mi je premali tanjur- moramo kupiti malo veći!
Aster je trajnica i širi se ko šašav, a dobra stvar je kaj ispod njega ne raste dračevina kolko je gust pa nemoram pljeviti! |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
bok, aster je krasan, a moren ga i sada posaditi tj drzati vanka, pozzzzzz
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sunce, sunce sunce! Mora se ovjekovječiti ovakav prekrasan jesenski dan!
Niš nebum pisala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
PRELIJEPO!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |