Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seoski vrt u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Seoski vrt u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 21>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 14:03
...i meni je cosmos jako lijep, ako niste već neđe pročitale  - pokazao se jako izdržljiv jer je preživio ljeto na otoku , istina visina mu je 50 cm, a cvjetovi sitniji nego kod vas....pravi junak....

...Š  vrt vam je divan, vazdazelen.... 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 16:46
Čuvarkuće u panju, cosmos, kana...sve je za pet!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 09:15
Šefi nije napisala da smo ovaj vikend imali turnir u ping-pongu. Došli nam kumovi i zna se...pala je kotlovinaThumbs%20Up Šefi je glavna kuharica...Clap

Dok se ona zabavljala sa vatricom i inim stvarima, u podrumu su bile polufinale...

I to se otegnulo duboko u noć. Naravno, nismo se mogli dogovoriti tko je pobijedio, pa smo pobjednika rješavali za zelenim stolom uz žuju.LOLLOL
...štihača je zakon...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:19
Uz najljepše čestitke vašem vrtu, uz zamolbu da me uvrstite na "skupljam pa šaljem sjemenje, korijenje, busene, sadnice, reznice" ukoliko takvu listu imate WinkWinkWink šaljem i puno pozdrava. Uživam gledajući slike i čitajući popratne tekstove.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 13:53
kosmos stvarno pleni,i ja moj non stop slikam iako imam hrpu slika...
vi se stvarno divno provodite
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 15:03
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

kosmos stvarno pleni,i ja moj non stop slikam iako imam hrpu slika...
vi se stvarno divno provodite

Nego što da se provodimo. Jedan je život i treba ga uživati non-stop.
...štihača je zakon...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 20:08
u slazem se
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 21:40
jel se to za zelenim stolom kartala bela? Tongue
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:50
Možda bi se i kartali, kada bi ja išta znao od toga.Pouty
...štihača je zakon...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 16:18
Vidim bilo je super,baš smo nabavili padelu za kotlovinu, pa sada znam tko će za nju biti zadužen na moru u vikendici. samo ti Miha nećeš igradi ping-pong, ali možeš iz barke loviti ribe ili u moru hobotnice.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:44
Dogovoreno. Samo ja bih radije pecao ribe iz barke, a ne dirao hobotnice.
...štihača je zakon...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:53
Lijepo i veselo! Bravo!
Odmah lakše cvijeće raste uz veseljake!Thumbs%20Up
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2008 u 20:49
Furt smo u nekoj gužvi, ali danas sam našla 5 minuta za šetnju po vrtu! Jesen je stigla. Ima još cvijeća i trava je još uvijek zelena, ali drveće prepoznaje jesen pa je lišće počelo žutjeti!

za njega više nemam riječi

a i one su neumorne

A plodova ko u prići

A sad je vrijeme astera.

ovo im je prva godina kod mene!
taman sam htjela slikati kruške i jabuke i ostale jesenje plodove kad je fotić gecrknul!
Sutra ujutro bum lovila rosu (ak je bu bilo!)

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2008 u 20:57
Slike šipka su prekrasne, a aster je sami cvijet-lišće mu se i ne vidi. Ovog imam i ja a bio bi mi draži onaj plaviji-naravno.smile64
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2008 u 18:13
Prava jesen, još samo fali;
 - kesteni pečeni vrući....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 09:23
Šefi, pa ti tu kotlovinu rasturaš čini mi se!!!!
A vrt ti je prelijep, da li su ovi asteri trajnice??? Clap 
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 09:54
Nije mi baš uspjela kotlovina jer mi je premali tanjur- moramo kupiti malo veći!

Aster je trajnica i širi se ko šašav, a dobra stvar je kaj ispod njega ne raste dračevina kolko je gust pa nemoram pljeviti!
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 09:59
bok, aster je krasan, a moren ga i sada posaditi tj drzati vanka, pozzzzzz
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 14:27
Sunce, sunce sunce! Mora se ovjekovječiti ovakav prekrasan jesenski dan!
Niš nebum pisala

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 14:40
PRELIJEPO!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.