dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 140141142143144 222> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad pomislim na tvoj vrt, ne padaju mi na pamet kaktusi nego predivne ruže.
I ja sam počela ubacivati ruže u vrt, na žalost brojim gubitke. Ovo proljeće mi je mraz, nakon sadnje, pokosio 3. Mojim ružama je svaka godina bitka za opstanak. Penjačice mi spali vjetar do zemlje. Postavila sam jelove grane ovu godinu, ako i to bude od pomoći. Vrt ti je prekrasan, tako okupan injem |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, ovo je dendrobium, ali druga vrsta od onog kaj imaš ti bijeli!! Ovaj cvjeta na cvijetnoj stapci, a tvoj ima cvijetiće ispod listića!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene u mom vrtu,hvala vam svima na posjeti.
Mira,naša Free je odgovorila za ovu lijepu orhideju,ja ju prvi put imam i nemam nikakvog iskustva s njom.
Smrčkice,ja ruže volim isto kao i kaktuse,oboje su mi prirasli srcu.
A s ružama penjačicama i ja imam problem da mi se smrznu,jer su posađene na kraju vrta,a moj vrt na kraju sela,prava vjetrometina,kad počne puhati onda puše.A čajevke i floribunde dobro zagrnem prije zime i s njima nemam problema.
Free,onaj bonus nema pikače,može se s prstima,ali ćemo čekati proljeće,sad mu nije vrijeme.
Svima
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dendrobium ti je krasan
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona,istina,ovaj dendrobium je posebno lijep
Mari,jesi li se ti to preobukla u Sv.Nikolu
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ti onda dobro znaš kad pišem o vjetru o čemu govorim, to je najgori neprijatelj biljaka. Pogotovo gdje su hladniji predjeli.
Vjetar razara strukturu drveta kod biljaka tipa ruža i sl. Penjačice se mogu poleći na zemlju i prekriti crnogoricom, ili nagrnuti zemljom. Takođe i stablašice se mogu kompletno iskopati i zakopati na bok u rov, da ih zemlja komplet prekrije |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam puno vremena šetati po tvom vrtu. Ona strana gdje su ti gazanije me očarala.
Snimila sam i porezane ruže. Tek sada sam na čudu. Nikada ih nisam tako nisko orezala. Zato i imam samo pokoji cvijet i puste šibe na njima.
I da ti ne zaboravim reći: slike jeseni u dvorištu su ti super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya,kod tebe je ipak puno toplije,pa ti možeš kasnije porezati ruže.Vidjet ćeš na proljeće kako će iznova lijepo počet rasti.Gazanije su bile lijepe,nažalost više ih nema.
Smrčkice,penjačice bi bilo meni problem da ih sve odvežem,polegnem i pokušam nečim prekriti,a jedina stablašica je dobro zamotana i snjom nemam brigu.
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došetala sam i ja do tvog vrta, pa usput provirila i u kuću da vidim i sobno bilje. Stvarno imaš puno lijepog cvijeća i kaktusa. Neko nisam ni vidla do sada. A ruže su posebno lijepe i nadasve uredne. Uživala sam u šetnji.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za bonus bez bodlji, a sada lijepo razmisli da li bi i dendrić mijenjala, imam bijeli i tamnoljubičasti!! 2 moja za jedan tvoj!!! Pošteno, i čekamo s dijeljenjem dok ne ocvatu, jer i moja obadva cvatu a vidim da i tvoj ima 2 cvijetne grane a to če cvjetati do 3-4 mjeseca!!!
A malo sam ti listala stranice, tražila sam tvoje rascvijetane ružice, da vidim kaj novoga će mi cvijetati sljedeće godine!!! Al sam se nabrusila na cvijetiće, jedva čekam proljeće!!!! Kak bi voćari rekli, čekam prvi pravi puni urod tj prvu punu cvatnju, čak ću otvorit ko u Bugarskoj, destileriju za ružino ulje!!! |
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može trampa,ali to ćeš ti obaviti kad dođe vrijeme,ima tri cvijetne grane,a i ja nemam nikakvog iskustva s dendrićima.
A da se udružimo i napravimo pravu destileriju ružinog ulja
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sličica izvana i iznutra
Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok si ti bila hiperaktivna sa slikanjem i stavljanjem sličica iskorištavajući ovaj svako malo sunčan dan, ja sam lunjala raznim vrtičima!!! I na kraju završila u tvme!!!! I ostavljam ti lijepi pozdrav, osvježene prvim kišnim kapima!!!
|
|
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako je ugodno vidjeti tople boje u ove hladne dane!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač,trebalo je iskoristiti današnje lijepo vrijeme
Free,o kakvoj ti to kiši pričaš?
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet kod tebe...oduševila si me,dendrobium i hibi prekrasni
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledajući slike prvo šta mi je palo na pamet bilo je "u međimurju je danas bilo sunčano"
hibić ti još cvati, a dendić ti je prekrasne boje. i uopće ti se ne sjećam te šarenolisne božikovine, odprije. prekrasna je. a po cvijeću se ne bi reklo da ste imali dugo maglu i smrzavac. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno je kod tebe posebno božićna zvijezda i božićni kaktus
|
|
Odgovori | Stranica <1 140141142143144 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |