OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 141142143144145 374> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto novo, nešto staro, ali sve lijepo.
I dobro da si stavila slike, jer sam gledala neke od ovih ljepotana i pomislila sam: Jupi, ovoga Otok nema !
A imaš ... Stvarno su u čudu ljudi koji ti kupuju cvijet. Teško te iznenaditi !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravoooo Otok!
one tegle sa sukulentima, aloama i echeveriama (ovaj puta se nisam zeznula jel vidiš?) su fenomenalne |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što drugo očekivati nego kao u raju
Kamenjar je prekokrasan |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kako da te nahvalim a da se ne ponavljam!?? Uvijek me oduševi bogatstvo cvijeća, ideja i ljepote u tvojem vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je odlično posloženo, predivne ideje i izvedba
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo onaj bijeli buket!
A onda ovaj niz vaza....
Kod tebe je sve uvijek prva liga i staro i novo!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme majko, kada ih vidim ovako sve skupa...pa to je pravi raj.
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja i realizacija sukulent & kaktus gardena... kad to tako vidim onda i ja dobijem želju to imati u svom vrtu.
U svakom slučaju jedno veliko bravo
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao uvek sve je za 10-ku
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva liga
Ja znam da bi sve to trebalo vidjeti u živo jer je sigurno još ljepše, nadam se da će nam Triša to i potvrditi ako skokne do tebe....
U tvoj suculent & cactus garden ću sigurno često navraćati
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa šta sad da ja kažem nemam šta svi su rekli za mene -genijalno kao i uvijek
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej-ništa ništa samo ti radi u vrtu, ne obraćaj pažnju na mene, samo sam došla zaviriti u "Sukulent garden".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, pa mrak je već. Jesam, bila sam dosta dugo u vrtu, napravila sam više nereda nego reda. Nisam stigla pokupiti smeće, granje i lišće iza sebe, pomoćnici me ne šljive. Morat ću sutra
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sutra subota, pa još ako ti bude lijepo vrijeme, bit će opet neko iznenađenje u tvom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak je još kratak dan |
|
život je more
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je fenomenalno,raj
na ovoj slici,šta ti je to u sredini?I ovaj sukulent desno,koji je to,jel to isti,osim po boji,ko i ovaj zeleni do njega!!??
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, to u sredini je izrasla frezija, pa neka je dok ne procvate.
Nisu ista ova dva, ni po boji ni po listu, sad vidim da će ovaj crvenkasti cvjetati. |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, bijeli šafrani, pa tegle sa sukulentima i kaktusima su prekrasne
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo i oduševljena sam tvojim kamenjarom .
|
|
Odgovori | Stranica <1 141142143144145 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |