Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 151> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još netko obožava žuto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bila sam u tvom vrtu,odmarala...Uživala sam u tepihu od maslačaka i žutica..
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A sad idem pakovati posljednje pošiljke hoste, na poštu pa u jednu šetnju šumom, možda nađem kakav zgodan panj, neki novi cvijet ili čak šumske jagode
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ovi tepisi od žutica svaki dan su veći, malo zato jer sam lijena, a više zato jer su mi i oni prelijepi!
![]() Ovo se u suton spremaju na spavanje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kad smo doselili znali su pitati mog sina: vi ste kupili "veliku kuću" (tako su je mještani zvali)?
Mislim da će joj sada promijeniti ime u "kuća s maslačcima", a cvjetaju svuda, kao da znaju koliko ih volim ![]() ![]() Ništa ne traže, sve im prija, a najdraže mi je gledati kako se svako jutro iznova otvaraju suncu! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nisam imala bake i djedove na selu, a uvijek sam maštala da ću jednom i ja trčati zelenim livadama! Sad imam sve to, jedino ne mogu više trčati, ma nema veze, imam ja i dalje svoju maštu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vjerujem ti kako te veseli ovo zelenilo jer si došla iz drugog okoliša
![]() ali i mene vjeruj mi,još mi samo fale cvjetne livade iz moga djetinstva pune poljskog cvijeća jer danas takve livade kod nas nema,svi siju nešto zagađeno, modificirano, sjećam se kad smo kao djeca ležali na livadi punoj visoke trave,jeli "kiselice,brali poljske ivančice,različke,a na rubovima šume mirisni raj divljih jagoda ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drga Misty, i ja sam kod tebe bila... I trag ostavljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam drage moje što svraćate u moj vrt
![]() Bigmama, ovdje stavljam slike iz svog vrta, ali ono što u njemu najnježnije njegujem je zapravo mir, tako je lijepo kad to netko još osjeti! ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga misty, tvoj vrt mi je tako nekako umirujući. Svaki put kad sam nervozna, dođem tu k tebi po smirenje.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Lijepo lijepo draga samo tako nastavi jedva čekam da sve procvate!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U šetnji s psom prolazim pored ove kuće, razmišljam, još je nisu dovršili, a ovaj srebrni ljepotan je već izrastao do gorostasa. Sigurno ima barem 6 m, ovo procjenjujem po trokatnici iza njega koju je nadrastao.
Znam da možda ne spada u temu i nije u mom vrtu ( ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,kavicu je najljepse piti na balkonu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala i uživala čitajući. Vidiš ljepotu prirode i u najmanjim kutovima tvog okruženja.
Proljeće je takvo divno doba, kad je danas još gola grančica a sutra već pokazuje znake novog života listićem, pupoljkom...
Tratinčice su žilave. Nakon košnje u nekoliko dana opet dignu glave , kao i maslačci!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
još jedan vrt u koji ću češče zalaziti. Iz svakog tvog cvijetića, svakog stablašca izviruje tvoja ljubav prema biljkama. Da li samo prema njima?
Ne, ne bih rekla. Previše si senzibilna da bi to prenijela samo na njih ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Misty tvoj vrt je iz dana u dan sve ljepši, zeleniji, rascvjetaniji.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
obožavma zelenilo baš takvo kao kod tebe -što imaš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |