Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 142143144145146 165> |
Korisnik | |
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet u šetnji tvojim vrtom, cvijeće ti je prekrasno ne mogu se odlučiti što je ljepše vrt ili teglice ma bravo.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj neka lili 68 nekako riješi problem. Bome ima što pokazati. P r e p r e d i v n o, Lili
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam se vratila u tvoj i prijateljičin raj i zapazila onaj plavi cvijet. što je to?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš krasno, i kod tebe i kod Lili.
Je li cijelo susjedstvo ovako krasno uređeno? |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam na koji misliš ali predpostavljam na tibuchinu
to je trajnica lijepa je kao stablašica a može i kao grm...nezahtjevna i puno cvijeta... ili možda misliš na durantu ili leptiriće i krumpirko je plav plavi slak ili na vignu mada ona baš i nije plava ali je predivnaa nadam se da sam pomogla |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok moja nažalost nije ali nam je ulica lijepa i redovito pokošena što je već velik napredak za naš mali gradić....
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti si zaplavilo |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi ajme divote sad kad si se izdvojila po boji takoooo suuu preeeediiiivniii sve bi htjela imati.Tibuchinu me oduševila pogledala sam malo na internetu ajme što je krasna i koliko velika može narasti,samo na žalost kod nas mora u kuću.
A pitala sam te za ovaj cvijet jako me podsjeća na kadulju... poslije vidim iz prijateljičinog vrta. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, plavci su preslatki... Ali i sve je ostalo kod tebe tako krasno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bromelija,
Prošetati vrtom i uživati u rano jutro,napuniti baterije,hvala ti na trenucima
Kod tebe je sve nekako drukčije,složeno i staloženo.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromelija cvijeće ti je kao iz snova, a i prijateljičino je lijepo
neki su rekli da bi ti rado bili susjede, i ja bi, ali kod tebe bih i cvijet bila jer se na svakoj slici vidi s koliko ljubavi i pažnje se odnosiš prema njima |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromi svaka riječ je suvišna
cvijeće ti je |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Teom!
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno.nema riječi da iskžem oduševljenje.i ja preferiram plavo i ljubičasto cvijeće.svaka čast
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To i je kadulja, tj ukrasna kadulja. Najpopularnija sorta je Salvia farinacea Victoria blue. Ako se redovito orezuje cvijeta i do 3 puta godisnje. |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj izbor plavih cvjetića je famozan, leptirići su mi posebni.
|
|
život je more
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne vidim sve lijepe slikice na ovoj stranici
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sad ih opet vidim ,prekrasni plavi cvijetići
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leptiriće sam ti već pohvalila, ali moram opet, mada ni tibuchinu i vigna ne zaostaju po ljepoti! Vignu vidim prvi put, osim što je lijepa i vrlo je neobična!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obožavam plavo cvijeće a kod tebe ga stvarno ima, naravno i sve ostalo je predivno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 142143144145146 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |