Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 243> |
Korisnik | ||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
carex evergold |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
prvo bi mogle biti neke heuchere, a drugo sedum reflexum odličan izbor biljaka trajnica ![]() |
||
![]() |
||
|
sandra mirišu li listovi na lovor? |
||
![]() |
||
sandra_sa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
|
jao sad sam googlala lovor i meni se cini da je to, hvala punooooooooooooooooooooooooooooooooo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
|
Da, to je hibiscus siriacus, provjerila sam! Ima ih bijelih (kao na prethodnoj fotografiji) i nježno ljubičastih. Hvala još jednom! |
||
![]() |
||
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
|
Ovaj zanimljivi "cvijet u cvijetu" (link do fotografije) sam prvi put vidjela u Siracusi na Siciliji, a kasnije i u Dalmaciji. Zna li netko kako se zove?
|
||
![]() |
||
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
natalija, hvala ti puno
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Samonikla biljčica visine desetak centimetara, cvijet traje već par dana.
![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Hawkeye, mislim da je to bugenvila.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Andina...liči na neku anemonu
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Naraslo mi je u vrtu, biljka je niska???
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Smrcko malo liči na crni sljez
|
||
![]() |
||
|
Google se slaže: "bougainvillea formosa"! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Šumski cvijet (link do fotografije), slikala sam ga prije pet godina na Plitvičkim jezerima i više ga nikad nisam vidjela... prepoznaje li ga netko? Hvala!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Mislim da je na prvoj slici neka vrsta ljiljana a na drugoj divlja ruža od koje se dobije plod šipak koji se koristi za čaj. Možda netko zna bolje.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Hawkeye da nije možda pasja ruža-rosa canina |
||
![]() |
||
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
![]() |
||
|
aloa je, možda ferox...
a to dia 12 je oznaka u k trgovinama, 12 je veličina teglice |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |