Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 49>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 22:11
Samo ti čuvaj sjeme! Ja još čekam svoje da procvatu, pa da usporedimo. Postoji mogućnost da se iskrižaju međusobno, ali i ne mora biti...a ja bi crveni ako meni ne procvate takav...opet žicamBig%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 22:14
ma samo ti žicaj...i ja žicam LOL
inaće u koverti je spakovano ono što sam skupila sjeme....al ja sam prelijena da pošaljem....na kraju će moj muž nositi pismo na poštu Tongue
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 22:18
Suncokreti su nevjerojatni.Iduće godine i ja sijem
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 23:24
obožavam suncekrete...tako jednostavni za uzgoj a prekrasni

al da malo promjenim temu...ovo imam nekoliko godina al ne znam kako se zove

Na vrh
tropi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 745
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 23:34
Mogla bi biti isto vrsta suncokreta ima ih i višegodišnih kao što je i čičoka-Heliantus tuberosus,a ovo bi mogao biti  Helianthus laetiflorus!
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 23:42
Mislim da nije. Imam neki višegodišnji suncokret koji bi prije bio Helianthus laetiflorus, bum slikala dok procvate, ali ovo je drukčije, a i lišće (prije nek pusti cvijet) više liči na božurovo
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 70
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 03:01
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

raširilo se al kriva je vrtlarica  jer je izabrala pogrešne sorte za kamenjar LOL

svaki dan me razveseli nešto novo....i već sam odlučila da nagodinu još toga moram posaditi....pa da se još više veselim Tongue

netko je već pitao kako se zove, nego, gdje si nabavila niggelu i koje joj podneblje paše? izgleda baš lijepo i nježno... i podsjeća me na vilenjake LOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 09:59
sjeme sam dobila od SilveK Smile posijala...nisam ni znala šta je to LOL
i oduševila se kad je počelo cvjetati Heart
koliko ja vidim totalno je nezahtjevna....malo vode...malo sunca i ona sretna Smile
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 10:49
a jel imaš možda sjemenku viška??? ...ili SilveK
tako je lijepo! smile143
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 10:52
sad nemam....ali kad ocvate bit će Smile ideš na spisak Big%20smile
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 12:43
smile159 našla danas u konzumu!!!smile188

i sjeme valja do 12.2009
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 12:47
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

sad nemam....ali kad ocvate bit će Smile ideš na spisak Big%20smile

iako sad već imam, hvala!Smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 13:15
nabavila si....super Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 13:42
u sto ti je krasno "ono sto ne znam kako se zove"!Bas je predivno!Valjda ce nam vec netko reci kako mu je ime
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:00

a ni ovo ne znam kako se zove Tongue
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:30
Iris, ovo zadnje je šumski klematis, obični, od njega su nastali svi oni kultivirani.....ovg imam dosta na otoku....slikala sam...baš je pri kraju cvatnje....lijepo miriše.....vjerojatno Clematis vitalba.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:36
e super sad znam kako se zove Smile meni se jako sviđa....prebacit ću ga bliže kući
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:45
a sad malo frajlica

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:47
i još nešto što nemam pojma šta je Embarrassed LOL

možda je i korov Big%20smile širi se samo i to prilično
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:58
Krasan korov!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.