Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 49> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo ti čuvaj sjeme! Ja još čekam svoje da procvatu, pa da usporedimo. Postoji mogućnost da se iskrižaju međusobno, ali i ne mora biti...a ja bi crveni ako meni ne procvate takav...opet žicam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma samo ti žicaj...i ja žicam
![]() inaće u koverti je spakovano ono što sam skupila sjeme....al ja sam prelijena da pošaljem....na kraju će moj muž nositi pismo na poštu
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Suncokreti su nevjerojatni.Iduće godine i ja sijem
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Mogla bi biti isto vrsta suncokreta ima ih i višegodišnih kao što je i čičoka-Heliantus tuberosus,a ovo bi mogao biti
Helianthus laetiflorus!
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mislim da nije. Imam neki višegodišnji suncokret koji bi prije bio Helianthus laetiflorus, bum slikala dok procvate, ali ovo je drukčije, a i lišće (prije nek pusti cvijet) više liči na božurovo
|
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
netko je već pitao kako se zove, nego, gdje si nabavila niggelu i koje joj podneblje paše? izgleda baš lijepo i nježno... i podsjeća me na vilenjake ![]() |
|
![]() |
|
sjeme sam dobila od SilveK
![]() ![]() i oduševila se kad je počelo cvjetati
![]() koliko ja vidim totalno je nezahtjevna....malo vode...malo sunca i ona sretna
![]() |
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
a jel imaš možda sjemenku viška??? ...ili SilveK
tako je lijepo! ![]() |
|
![]() |
|
sad nemam....ali kad ocvate bit će
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() i sjeme valja do 12.2009 |
|
![]() |
|
iako sad već imam, hvala! ![]() |
|
![]() |
|
nabavila si....super
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u sto ti je krasno "ono sto ne znam kako se zove"!Bas je predivno!Valjda ce nam vec netko reci kako mu je ime
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Iris, ovo zadnje je šumski klematis, obični, od njega su nastali svi oni kultivirani.....ovg imam dosta na otoku....slikala sam...baš je pri kraju cvatnje....lijepo miriše.....vjerojatno Clematis vitalba.
|
|
![]() |
|
e super sad znam kako se zove
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Krasan korov!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |