kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 80> |
Korisnik | ||
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Originally posted by dori-st Kaća, prekrasno. Je li sirena salveta ili papir? A boce su savršene. Jesi li ih bojala bijelom, pa poslije zlatnom kad si nalijepila salvetu?
hvala draga,sirena je isprintana na rizinom papiru..a boce su na najprije obojane u potpunosti,pa tek onda salveta ljepljena.u bijelu boju sam dodala malo oker tempere,prebojala cijelu bocu i kad se to posusilo nanijela zlatnu.. Je li to zači da je podloga bila oker?
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kaca....fantasticno............sve je predivno..........majstorice.....
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne,ne,samo sam bijelu zasporkala sa malo oker tempere,a onu zadnju sa zelenom |
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala draga!!!! |
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
radovi odlični,al sirena...
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekokrasno!!!! boce su prva liga a ni sirena nimalo ne zaostaje
|
||
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajme flase su ti mrak
a plava morska vila je prepreslatka
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ponovno prekrasni radovi, vrijedne ruke, ali boca mi je na prvom mjestu, onako za neki ljekoviti napitak
|
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala drage moje ivona,miskopisko,rose,gogs,gortyna i otok.pusa velika od mene svima puno,puno hvala..
|
||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
čuj, ipak je ona živjela zadnjih dana sa našom repkom odatle i inspiracija valjda
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja kod tebe se ima što vidjeti sve je prekrasno,ali ove tvoje škrinjicei jako mi se sviđa tvoj izbor motiva salveta na radovima, prekrasni motivi. Sve je predivno
|
||
meni je super u životu
|
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kaca, jutros se probudim i pjevam himnu rukometasa (cesto se probudim s nekom melodijom ujutro) i prvo kaj mi je palo na pamet je tvoja morska vila :) ma majstorice, genijalno radis :)
|
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moram priznat da se nisam ni sijetila banove morske vile,iako nas zadnjih dana stalno prati...jednostavno mi se najvise svidjela od svih koje iman pa san je zato isprintala |
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mila ja se nadam u nedjelju,finalu hrvatska-francuska,i ostvarenju snova..vjerujem da i ti tako mislis |
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala najljepsa draga...izuzetno mi je drago sto ti se sviđaju moji radovi |
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
daj nemoj me zezat,stvarno si se sjetila moje vile..tvoji komplimenti uvijek imponiraju,od srca hvala |
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma imam bbbovca u sobi i veli, ajde oprastam ti pjesmu jer je himna repke :) ma zakon je....prava mala slatka morska vila :) i majstorica koja ju je napravila :)
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo nam i stihoklepaca
|
||
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajme, ajme. Sramota me da nisam do sad pogledala. Mea culpa. Divno, baš je sve puno srca. Sve je prekrasno...ja ipak najviše padam na sitne ružice i vrtna pomagala (mislim na motive). Prekrasni radovi, ideje i salvete. Bravo!
|
||
Odgovori | Stranica <1 1314151617 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |