Moj kamenjar i vrt |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 70> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt, posebno kad se kroz njega prošeće!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće je stvarno raznoliko, uvijek vidim nešto novo, a miceki su pre preslatki
Ovo je za sad bez imena - da nije možda neka vrsta lunnarie?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imamo istu ruzu
a Helianthus mi simpatican zbog lisca |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti od zadnje posjete opet puno svega lijepoga. Imaš predivnog cvijeća, toliko raznoliko, ma predivno..... Ali mačkonje su preslatke!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvek, nisam sigurna za ovu biljku. Još uvijek istražujem.
Shasha vidjela sam da i ti imaš slatke male napasti. Ako su samo upola tako zločesti ko moji ne vjerujem baš da bi ih ukrala .
Vidjela sam Gioiaa tvoju ružicu, ali tvoje su sve lijepe ne samo ovakva.
Hoya bilo bi mi drago da jednom dođeš uživo videti kamenjar kad ti se tako sviđa .
Hvala Smrcko, i nemaš razloga svoj vrt smatrati skromnim.
Ne znam Rose hoću li ići k Triši. Bit će puno ljudi a to nije još za mene. Ali neću o tome javno.
Andrea veseli me što te mogu povremeno provesti kroz svoj vrtić, koji baš i nije tako prekrasan ko što slike vele. Vidjela si uostalom .
Štefica, Bako i Iris - zahvaljujem vam na lijepim riječima.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Astibe su prekrasne, a Asclepias još neviđen (gdje si ga nabavila i ja bi?), a "familija" je svakim danom sve ljepša i slađa. I da još jednom hvala
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea draga pa nije valjda da buš opet brža od mene?
vrtek je sve ljepši...sve više cvijeteka se otvara,a miceki znaju gdje se najbolje odmara,ako hoćeš donesem ti ja još jednog nek se svi zajedno igraju |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se ti pitaj kaj je ostalo iza mene!!! Već počinjem razmišljati o rasadniku pakujaca! Gazdarica je uživala kaj su moje ručice same brale sjemenkice! A i mene je oduševilo kako sam je uspjela razveseliti!!! |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija draga, pa kaj pitaš gdje ćeš nabavit? Rekla si da ćeš doć k meni .
Kontesaa moja, opet kasniš. A znaš kak se veli: ko prvi... Borila sam se rukama i nogama da ti Andrea bar nešto ostavi . Al ako budeš predugo čekala doć će ona opet, tu više onda ne bude pomoći .
Andrea, ne da si me razveselila, skroz si me raspametila svojim poklonom . Ali mi je najveći poklon što mi dođeš.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, ali valjda pobrala sve sjeme, znam ja nju (Andreu mislim, i šalim se da se krivo ne shvati)
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno vrt izgleda...
A jadne mace ,baš im je teško u životu
Baš su slatke!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti kod tebe je iz tjedna u tjedan sve ljepše, puno novih cvjetova, a puno smo i naučili od tebe, ali nisi nam odavno pokazala kamenjar.
|
|
život je more
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema mi druge,nego put pod noge vidim ja
|
|
Zagorski bregi |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka hvala što si svratila
Pravo kažeš Kontesaa, nema se tu više što odugovlačiti .
Nisam već dugo slikala kamenjar Lantana, jer sam ga malo zapustila. Ima puno za obrezati ocvalog cvijeća, počupati nešto trave. Moram ga srediti malo i ušminkati za slikanje jer je sad stvarno neuredan. Ali u zadnje vrijeme sam se više posvetila vrtu. Okapam, pljevim, malčiram... Dok sredim jedno, drugo zaraste. Idući tjedan sam na godišnjem pa ću malo nadoknaditi zaostatke nadam se. Jedino mi se prognoza ne sviđa .
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, sve je prekrasno, a tvoj kamenjar je poseban! Zasjat će on opet u punoj ljepoti
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam danas Seni radila na tome da kamenjaru povratim sjaj.
I zato Lantani kojoj nedostaje mojih kamenjarskih sličica stavljam ipak jednu novu. Nadam se da će i Baka Bea biti zadovoljna ako naiđe na ovu sličicu.
Eryngium
Procvala su još dva Hemerocallisa ( sad malo selimo u dvorište )
A evo jedne i iz vrta
Rudbeckia ( nadam se da će draga djevojka koja mi ju je poklonila navratiti jednom na forum, i vidjeti da se dobro brinem o njenoj krasotici )
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rudbeckia je predivna
Kako nebi kod tebe svo cvijeće bilo tako krasno kad je i kod mene tvoje cvijeće prelijepoNije mi stolisnik još procvao no vjerojatno će sutra ili prekosutra ali sam danas vidjela da se boja nazire i morala sam ti doći raportirati.Mislim da će biti crveniii
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje boje cvijeća
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma Smrcko, znam ti ja uskladiti boje - što šarenije to bolje .
Drago mi je Shasha da si zadovoljna sa biljčicama . Zar sam ti samo jedan stolisnik poslala? Već sam zaboravila .
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je rudbekia i ja čekam andreinu da procvate,al u mom vrteku
sasha nema mrdanja,već sa aparatom čekati pored cvjeteka..znam da ti to jaaaako voliš |
|
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |