Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Još sam u dilemi ![]() Ne zbog tebe draga...već zbog njega....ajd javim ti se kasnije .... ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Odoh malo sa svojim djetetom u skitnju!!
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
dam ti ja i svoje dijete...hehehe
jasno da bu uzivo
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Jassi, kaj tvoj Toni ne spava popodne? Meni je to veliki problem jer on još uvijek spava poslije ručka ( cca od 13-16 h ) ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
sšpava isto tak..
nego na brzaka, jer sam u guzvi
da se pohvalim kaj sam dobila od spring:
![]() ![]() dakle jos jednom zvono je prekrasno i hvalaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
kaj je zapelooooooooooooo
|
||
![]() |
||
|
Jass...ispraznila sa inbox....
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ah, sve ste na gablecu??
Ja sam još malo tu i onda idem sestri na promociju diplome i onda domaaaaaa!!!
Šef me pustio doma jer ipak je petak....uh, kako sam happy!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
i ja cu ranije -u lumos---lalaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
hahahhaa lumos ruljz ;)
|
||
![]() |
||
|
Zato ja imam svoju Ninochku....ona meni sega tam kupi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
hahahhaha rent-a-ninochka :)
nosim ti sotonice velike na tecaj a za uzvrat cu se posluziti sa idejama za cestitke koje si radila s lanom :P
|
||
![]() |
||
|
Ček malo.... jesi ti to mislila SOTONICE VELIKA( kao ja vrag....) ili SOTTILE ( veliko pakiranje ) ![]() A ja tebi nosim tanjureke ![]() |
||
![]() |
||
|
sottile mi je tak nekak smijesan naziv pa kad me frend pitao kaj mi je to rekoh sotile za frendachicu s decoupagea :) veli sve kaj sam skuzio zvucalo je ovako: to su sotonice za frendacicu s nekog paža :) i kaj da mu covjek veli osim - sunce moje veliko :)
uglavnom, krcko puknuti ono pakiranje koje si trazila i sotonice velike su u vrecici i dovozim ih na radionicu. hocemo li na neku kavu prije tecaja jer idem drito s posla u chemaco?
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Jassi.. drago mi je da ti se sviđa!!
Nema na čemu i drugi put!! ![]() |
||
![]() |
||
|
seveda ...Lahko bi popili kakšno kavo pred tečajem ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
I meni se sviđa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Da i tebi napravi jedan?
![]() |
||
![]() |
||
|
Ozbiljno? Kaj bi? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Curke neke znaju a neke ne znaju da sam imala smrtan slučaj neki dan.. ali sve je ok prošlo sem komentara od žene koja izgleda ko čačkalica prema meni upučenog da kaj ja ne vidim kak zgledam kaj ne počnem vježbati... a ja velim da imam malo dijete koje još dojim i da meni moje kile ne smetaju.. i tak da komentram to sa svojim do tada ljubljenim mužem a on meni veli da je on bolestan pa me ne vidi dobri!! Grrrrrrrr
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |