Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 113>
Korisnik
Poruka
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:29
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

hippy, natjerah haharicu jassi da si osobno razmijenite poklone :) nek se toni i antonio malo igraju :) imate obje aute tako da to nece biti problem ;) btw posudis mi dijete u subotu? :)

Još sam u dilemi
Ne zbog tebe draga...već zbog njega....ajd javim ti se kasnije ....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:46
Odoh malo sa svojim djetetom u skitnju!! smile65
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:53

hippy, natjerah haharicu jassi da si osobno razmijenite poklone :) nek se toni i antonio malo igraju :) imate obje aute tako da to nece biti problem ;) btw posudis mi dijete u subotu? :)

dam ti ja i svoje dijete...hehehe

jasno da bu uzivo
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:55
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

dam ti ja i svoje dijete...hehehe

jasno da bu uzivo

Jassi, kaj tvoj Toni ne spava popodne?

Meni je to veliki problem jer on još uvijek spava poslije ručka ( cca od 13-16 h )   
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:03
sšpava isto tak..

nego na brzaka, jer sam u guzvi

da se pohvalim kaj sam dobila od spring:

dakle jos jednom zvono je prekrasno i hvalaaaaaaaa

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:10
kaj je zapelooooooooooooo
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 12:09
Jass...ispraznila sa inbox....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 12:12
Ah, sve ste na gablecu??
Ja sam još malo tu i onda idem sestri na promociju diplome i onda domaaaaaa!!!
Šef me pustio doma jer ipak je petak....uh, kako sam happy!!!smile213
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 12:18
i ja cu ranije -u lumos---lalaaaaaaa
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 13:35
hahahhaa lumos ruljz ;)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:05

hahahhaa lumos ruljz ;)

Zato ja imam svoju Ninochku....ona meni sega tam kupi
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:24
hahahhaha rent-a-ninochka :)

nosim ti sotonice velike na tecaj a za uzvrat cu se posluziti sa idejama za cestitke koje si radila s lanom :P
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:27

hahahhaha rent-a-ninochka :)

nosim ti sotonice velike na tecaj a za uzvrat cu se posluziti sa idejama za cestitke koje si radila s lanom :P

Ček malo....
jesi ti to mislila SOTONICE VELIKA( kao ja vrag....)

ili

SOTTILE ( veliko pakiranje )

A ja tebi nosim tanjureke
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:45
sottile mi je tak nekak smijesan naziv pa kad me frend pitao kaj mi je to rekoh sotile za frendachicu s decoupagea :) veli sve kaj sam skuzio zvucalo je ovako: to su sotonice za frendacicu s nekog paža :) i kaj da mu covjek veli osim - sunce moje veliko :)

uglavnom, krcko puknuti ono pakiranje koje si trazila i sotonice velike su u vrecici i dovozim ih na radionicu. hocemo li na neku kavu prije tecaja jer idem drito s posla u chemaco?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:57
Jassi.. drago mi je da ti se sviđa!!
Nema na čemu i drugi put!!  smile80
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:58

sottile mi je tak nekak smijesan naziv pa kad me frend pitao kaj mi je to rekoh sotile za frendachicu s decoupagea :) veli sve kaj sam skuzio zvucalo je ovako: to su sotonice za frendacicu s nekog paža :) i kaj da mu covjek veli osim - sunce moje veliko :)

uglavnom, krcko puknuti ono pakiranje koje si trazila i sotonice velike su u vrecici i dovozim ih na radionicu. hocemo li na neku kavu prije tecaja jer idem drito s posla u chemaco?

seveda ...Lahko bi popili kakšno kavo pred tečajem
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 14:58
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Jassi.. drago mi je da ti se sviđa!! Nema na čemu i drugi put!!  [IMG]smileys/emot135.gif" align="absmiddle" alt="smile80" />

I meni se sviđa
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 15:00
Da i tebi napravi jedan? smile78
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 15:03
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Da i tebi napravi jedan? [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Ozbiljno?
Kaj bi?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 15:03
Curke neke znaju a neke ne znaju da sam imala smrtan slučaj neki dan.. ali sve je ok prošlo sem komentara od žene koja izgleda ko čačkalica prema meni upučenog da kaj ja ne vidim kak zgledam kaj ne počnem vježbati... a ja velim da imam malo dijete koje još dojim i da meni moje kile ne smetaju.. i tak da komentram to sa svojim do tada ljubljenim mužem a on meni veli da je on bolestan pa me ne vidi dobri!! Grrrrrrrr
smile51
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.