nunin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 24> |
Korisnik | |
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nuno upravo sam bila u posjeti tvom vrtu, sve pohvale.prekrasno sve.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je cvijeće sada a kada se rascvjeta još više bit će prekrasan.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo cvijeće
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021 hvala na posjeti,fuksija je zaista interesantna.
Ivna što se tiče paprati nikakve tajne nema.Dobila sam je prošle godine.Promijenila joj zemlju(koristila zemlju iz šume).Ljeti je držim vani kako vidiš a zimi je u dnevnom boravku.Gledam da je zemlja uvijek vlažna i to je to. Magnolija hvala na posjeti pa dođi opet. Lilie hvala na posjeti biće toga još Bromelija hvala čekam da ova kiša prestane da još šta uslikam. |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulaz je prekrasan ,cvijeće ,diplaneju sam i ja kupila prvi puta ove godine i bori se sa kišom !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anči39 proći će ova kiša pa ćemo uživati u rascvijetanim dipladenijamma.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osim lijepog cvijeća u vrtu ti se možeš pohvaliti i sa zbirkom svojih lončanica - ova ti baš paše na ovom mjestu!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pored svega ostalog krasna mi je ta šarenolisna fuksija. Ako joj i cvijet nije velik nije važno, jer je lijepa i bez cvijeta. Tako i šarenolisne pelargonije nemaju baš neki naročit cvijet, ali im i ne treba
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paprat, fuksija-predivne!
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga imam ja još toga na terasi.
Otok u pravu si ne treba im cvijet pored tako dekorativnih listova. Željka23 hvala puno. |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nuno ja ponovo navratila ,ali tvojih novih slikica nigdje pa gdje si
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka hvala ti puno na posjeti mome vrtu.Ujedno se izvinjavam što nisam dugo ništa postavila.Iskreno nisam stizala prebacivati slike.Bila sam zauzeta preko dana , naveče pospana i tako.Sada ću da se iskupim i postavit ću neke slike koje sam uslikala ne baš skoro.Nadam seda ću ovih dana uspjeti postaviti još novih slika.Nadam se da će barem jedan moj cvijet razveseliti nekoga.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |