Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 78> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
J a sam posadila samo zato jer sam dobila velike pelcere i nisam znala kod s njima,danas su pokriveni s paučinom,nadam se da će preživjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Nadam se preživljavanju svojih presađenih rajčica, a što drugo kad se nikako ne mogu naučiti strpljivosti
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Imam jedno pitanje, hitno mi je da se ne proširi na druge biljke, na listovim rajčica, s donje strane, ima nekih narančastih jajasca, kako da ih se riješim...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Antunu na žalost ne mogu pomoći - ne znam ništa o tome. Cimi bila si u pravu, pola rajčica je riknulo, a ostale jedva da su žive. Pričekat ću tjedan i sadim nove.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja mislim da su to na Antunovim rajčicama jajašca krompirove zlatice jer krompirova zlatica isti napada rajčiccu.Ako nema puno zgnječi ih ako ima puno trebaš uništiti kao i zlaticu nekim pripravkom, pitaj u poljop. ljekarni.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
yna li neko da li smije puzomor protiv puzeva stavljati ored same sadnice,jer sam primijetila da iz kuce gdje je posadjena sadnica puz izadje i nocu jede sadnice.isto trecina mi je uginula mozda zbog hladnoce
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ok, hvala...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...Pustolov, puzevi su mi se naselili na 2 katu na taraci i brste mi rasad, cak i daturu koja je otrovna....kad padne mrak sa lampom ih lovim, vec sam ih skoro sredila, bilo ih je sigurno preko 100 svih velicina, kao da su mi se razmnozili u djardinjerama ....
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
bas cu i tom solju nasolit svu zemlju pa ne onda probaju dirat moju rasad
![]() solim ja njih kad ih vidim,ali nisam tako solila svugdje po zemlji.jesu bas napast ko da nam nije dovoljno posla oko biljaka pa i njih hajd tamani ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hehe,jos kod nas mrazevi pali nocu pa i tako rasada smrzaje.ja sam mozda i pozurila sa rasadom,gotovo je sada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehe,jos kod nas mrazevi pali nocu pa i tako rasada smrzaje.ja sam mozda i pozurila sa rasadom,gotovo je sada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja sam protiv puževa posipala po vrtu Ferramol - dozvoljen za ekološko vrtlarenje. Čini mi se da ih ipak ove godine ima puno manje ( okolica Duga Rese) . Našla sam ih malo i sve su bili mali cca 1cm. Imam hoste oko kuće i već dvije godine ih oglođu čim niknu. Međutim ove hoste rastu u miru, hvala Bogu!
|
|
![]() |
|
ja pokrila travom posadjene pelcere paradajza i danas otisla da vidim i podignem travu kad.. imam sta da viidm
![]() ![]() vizardice sta nam ovo rade ![]() |
|
![]() |
|
Još me nešto zanima, kada, nakon što se presadnice posade u vrt, se počne preventivno prskati mlijkom ili preslicom? Prošle godine sam to radila tek negdje u srpnju i nije baš bilo uspjeha.
![]() |
|
![]() |
|
jadranka jel srpanj-jun,ja Bosanka pa ne razumijem izvini?
ako si mislila na jun,a sadnice posadila u maju pokasno si prskala.ja kako sam shvatila ove uspjesne forumase sa rajcicama da oni prscu veoma rano po sadnji.vizardica kaze kad dobiju dva kata listova.ja kako sma shvatila to ti dodje prije neg sto cvjetaju.kod mene ovdje postoji uvrijezeno misljenje od staraca da se fol prsce kad pocnu plodovi,e grdo su s eprevarili prosle godine svima se ubilo na onim kisama sem meni ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |