Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gle, gle, slikar u srcu i na djelu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jako mi je žao za breze, bile su prekrasne, a pitala sam nekidan od kud ta salveta i nisam vidjela odgovor šmrc, šmrc baš sam tužna
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
brodovi,afrika, violina, suma, irisi......super
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo i mene, odlučila sam otvoriti svoju temu...imam par sličica koje sam napravila i vrijeme je da se usidrim!
Moj prvi uradak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danas sam prodala sliku (pejzaž - breze) .... ![]() ![]() Ovom slikom nisam nikako zadovoljna...prvo je izgledala ovako... ![]() sad izgleda...možda sutra opet nešto promijenim. ![]() Ovo sam danas namuljala i mogu vam reći da mi je sasvim o.k...zapravo, baš mi se sviđa! ![]() Dakle, to sve, ali sigurna sam da ću uskoro opet nešto novo napraviti...čak imam narudžbe za nove slike...a tako mi se teško odvojiti od njih. Sutra moram na poštu po nova platna, naručila sam iz Zg, tamo je jeftinije. Jedva čekam! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |