Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mojih planova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mojih planova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 24>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:02
Hoya s mužem se još mogu nositi, al ak me vi ženske primite na tapetu nema šansi da najdem rupu kam bum se skrilaWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:41
Jučer si išla "rano" spavati,al ćeš sigurno danas nadoknađivat sve što nisi jučer radila,a i kolko vidim imaš još toga za sijati.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 22:55
Pa nisam posijala ni trećinuCry nikako se s vremenom sastati.

Ujedno da vas obavijestim, od ove godine idem na slamnatotravnati vrt.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 00:16
A stigneš sutra je cijeli dan pred tobom!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 00:35
Možeš si misliti- moram bar igračke pospremiti,bu te feršlok strefil kad dojdeš na taj rusvaj i kolač speći i za nedjelju sve pripremiti, pa nebum kuhala kad mi dojdeš to sve mora biti spremnoSmile
Al da nebum malo van zbrisala....bum 100%
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 08:15
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Hoya s mužem se još mogu nositi, al ak me vi ženske primite na tapetu nema šansi da najdem rupu kam bum se skrilaWink

Vidi koliki je posao pred tobom. Koliko ono kvadrata? Moramo te čuvati!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 14:36
Ništa ti ne brini za igračke,znam ja dobro kak je imati djecu! I kod mene je svaki dan rusvaj,stalno se spotikavam na traktore i ostalo! Vidim da si vani sigurno kad te nema. I ne muči se s pripremama,bumo si popili kavicu smile142 i popapali ak niš drugo čipsasmile179- čist dosta!!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 16:58
Bez kave niš nemre proči..a čipsa ima ko u pričiLOLLOL
A s igračkama nek se muževi s djecom igraju, a mi bežimo van Wink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 16:59
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Vidi koliki je posao pred tobom. Koliko ono kvadrata? Moramo te čuvati!

Nikad nisam uzela metar i mjerila...morati ću to ovo ljeto ionako radi ograde napraviti - pa ćemo znati točno.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 17:00
Samo da nam bude ljepo vrijeme!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 17:09
Prognostičari su rekli da će biti sunčano - Da se malo pohvalim ovo sam dobila jučer na dar -JUPIIIIIIII

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 17:11
Kaj je to onaj obični puzavac?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 17:13

Da, sad samo moram pravo ime otkriti, ali sigurno je domesticus vulgarisWink

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 18:33
Ja znam koliko ti je veliko dvorište: preveliko !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 19:35
Evo zašto obožavam ovaj forum, uvijek me nasmijete i oraspoložite -bilo komentarima, bilo vašim prekrasnim slikicama ili savjetimasmile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:15
Bravo za puzavac i deblo je odlično, ja imam neki zeleno bijeli, valjda mui je malo svjetla pa je zeleni - bez bijelog.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 09:18
A možda mijenja odijela prema godišnjim dobima WinkLOL

Napomena - stavi neke biljke pod temu ljekovitih biljakaExclamation
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 15:49
Evo imala sam goste - Lilly i obitelj. Moji dojmovi:
Lilly- toliko draga i nježna, ćak prenježna za sav teret koji ima na leđima. No ne sumnjam u nju, pravi borac iznutra.
Muž- iskreno nisam ga stigla doživiti, osim da mi je simpa na prvi pogled- on se družio s mojim mužem
Sin - drago dijete, krasan momčić- no što li sve zloćeste bake mogu učiniti- ja sam opet glumila zločestu vješticuLOL
Kćerkica - divna princeza za koju se dobrovoljno javljam da je čuvam cijeli godišnji - apsolutna ljubav na prvi pogled.
Ukratko -jedna jako simpatična i draga obitelj.
I dobila sam prekrasne darove, budem poslikala da i vi vidite - hvala Lillysmile76Jedino mi je žao što su morali kući jer su ih gosti već čekali - premalo vremena, nisu ni ručak pojeli Cry.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 20:17
Hvala Mamaa na ovim riječima. I meni je drago što smo se upoznale,a opet žao što nije bilo više vremena! A moram reći da ni ja nisam otišla praznih ruku od Mamee!!! Big%20smile Mali neprestano pita kad ćemo opet ići k "onim dečkićima". Tako da te nije doživio kao zločestu vješticu.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 21:12
Draga Lilly - znaš da mi je žal kaj uopće nisam onu vrečicu registrirala - odmah me tvoja kćerkica okupiralaSmile, sad mi je Z pokazal- zašto si se išla trošiti?
Ljudi moji ta žena (mislim na Lilly) ne da mi je donijela prekrasno cvijeće (btw - kaktusi u novim teglicama svi posađeniSmile) nego je još donijela i punu vrečicu darova kao da nam je svima rođendan.

Za ubuduće - k meni se dojde bez kupovanja- ak mi netko donese cvijet ili sjemenkice ja presretna, nemojte se trošiti.

Lilly dobila sam 22 reznice ruža, ak se primu, budeš biralaSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.