Dnevnik mojih planova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Korisnik | ||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hoya s mužem se još mogu nositi, al ak me vi ženske primite na tapetu nema šansi da najdem rupu kam bum se skrila
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Jučer si išla "rano" spavati,al ćeš sigurno danas nadoknađivat sve što nisi jučer radila,a i kolko vidim imaš još toga za sijati.
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
Pa nisam posijala ni trećinu
![]() Ujedno da vas obavijestim, od ove godine idem na slamnatotravnati vrt.
|
||
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
A stigneš sutra je cijeli dan pred tobom!
|
||
![]() |
||
|
Možeš si misliti- moram bar igračke pospremiti,bu te feršlok strefil kad dojdeš na taj rusvaj i kolač speći i za nedjelju sve pripremiti, pa nebum kuhala kad mi dojdeš to sve mora biti spremno
![]() Al da nebum malo van zbrisala....bum 100%
|
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Vidi koliki je posao pred tobom. Koliko ono kvadrata? Moramo te čuvati!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
Ništa ti ne brini za igračke,znam ja dobro kak je imati djecu! I kod mene je svaki dan rusvaj,stalno se spotikavam na traktore i ostalo! Vidim da si vani sigurno kad te nema. I ne muči se s pripremama,bumo si popili kavicu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bez kave niš nemre proči..a čipsa ima ko u priči
![]() ![]() A s igračkama nek se muževi s djecom igraju, a mi bežimo van
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nikad nisam uzela metar i mjerila...morati ću to ovo ljeto ionako radi ograde napraviti - pa ćemo znati točno.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Samo da nam bude ljepo vrijeme!
|
||
![]() |
||
|
Prognostičari su rekli da će biti sunčano - Da se malo pohvalim ovo sam dobila jučer na dar -JUPIIIIIIII
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kaj je to onaj obični puzavac?
|
||
![]() |
||
|
Da, sad samo moram pravo ime otkriti, ali sigurno je domesticus vulgaris |
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Ja znam koliko ti je veliko dvorište: preveliko !
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
Evo zašto obožavam ovaj forum, uvijek me nasmijete i oraspoložite -bilo komentarima, bilo vašim prekrasnim slikicama ili savjetima
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Bravo za puzavac i deblo je odlično, ja imam neki zeleno bijeli, valjda mui je malo svjetla pa je zeleni - bez bijelog.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
A možda mijenja odijela prema godišnjim dobima
![]() ![]() Napomena - stavi neke biljke pod temu ljekovitih biljaka
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Evo imala sam goste - Lilly i obitelj. Moji dojmovi:
Lilly- toliko draga i nježna, ćak prenježna za sav teret koji ima na leđima. No ne sumnjam u nju, pravi borac iznutra.
Muž- iskreno nisam ga stigla doživiti, osim da mi je simpa na prvi pogled- on se družio s mojim mužem
Sin - drago dijete, krasan momčić- no što li sve zloćeste bake mogu učiniti- ja sam opet glumila zločestu vješticu
![]() Kćerkica - divna princeza za koju se dobrovoljno javljam da je čuvam cijeli godišnji - apsolutna ljubav na prvi pogled.
Ukratko -jedna jako simpatična i draga obitelj.
I dobila sam prekrasne darove, budem poslikala da i vi vidite - hvala Lilly
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala Mamaa na ovim riječima. I meni je drago što smo se upoznale,a opet žao što nije bilo više vremena! A moram reći da ni ja nisam otišla praznih ruku od Mamee!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Lilly - znaš da mi je žal kaj uopće nisam onu vrečicu registrirala - odmah me tvoja kćerkica okupirala
![]() Ljudi moji ta žena (mislim na Lilly) ne da mi je donijela prekrasno cvijeće (btw - kaktusi u novim teglicama svi posađeni
![]() Za ubuduće - k meni se dojde bez kupovanja- ak mi netko donese cvijet ili sjemenkice ja presretna, nemojte se trošiti.
Lilly dobila sam 22 reznice ruža, ak se primu, budeš birala
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |