Mačkove slike |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 36> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam, jedva me muž odljepio da ne kupim još
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si se ponovila?
Super si se ponovila, biljkice izgledaju odlično...
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, samo da ih stignem posaditi, ali sutra imam cijelo popodne rezervirano samo za njih.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da ti ne pada kiša pa ćeš uspjeti nadopuniti one predivne batonske vaze, jer sve što si kupila će dati novu notu tvojem projektu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juhuhu, lijepe si cveteke kupila - sad čekamo da kiše stane i da ih posadiš!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nekako mi se čini da sve naše jače polovice imaju isti problem...odvući nas od stalaža sa cvijećem
cvijećke za pet...sad me još zanima dobitna kombinacija |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo pratim projekt "kopanje" od početka tj. od postavljanja, pa do prve ukrasne trave, pa maćuhice i neven...... sad da vidimo kako će izgledati ovo iz bunkera
Dobar odabir biljki
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nove biljčice krasne, baš si pašu po bojama
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neće me rad danas. U kopanje sam ubacila erice i vrijes i usput pokisla. Otišla na posao, vratila se, sve suho, velim ja mužu odoh ja, pa pol sata pola, i uspjela sam!
Da, ravno dva puta ubost štihaču, opet kiša. Možda sutra budem bolje sreće, a i radim prije podne. Kopanje su ljepše, još čekaju samo puzeće mačuhice i to će biti to. Sada su ovakve: |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, i jesen može biti lijepa
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da baš to ove godine pokušavam napraviti, do sad mi je cvijetnjak bio prazan kad bi počeli mrazevi, sad od vas učim. I naučila sam da se može i nešto drugo osim mačuhica posaditi.
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista prekrasno a i vaze su ti super
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno izgleda!
Jedino, gerber ne može prezimiti vani, ja sam svoje presadila u tegle i zimi ih unosim unutra |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno si smjestila biljkice...
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si se ponovila, lijepo ti je dvorište i imaš prekrasne biljke. Znam da nisam rekla ništa novo, ali zato imam jedno pitanjce:
Je li ti uspjela barem jedna lavanda ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Mačak .... mogu ti reći da su kopanje sve ljepše i ljepše!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Macak super si se ponovila
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya jesu četri. Nije puno, ali su sve 4 cvjetale i nadam se da će biti lijepi grmovi iduće godine. Jedna je pokraj panja, druga u panju (nju ću presaditi), pa u ružičnjaku i na kraju jedna pokraj sjenice.
Nisam znala da gerber može opstati, čim počne biti hladnije presadit ću ga u teglu i spremiti! Hvala cure!!! I da niš od kopanja, klinci se razbolili, ali sam zato još naručila 3 veća šimšira za novu gredicu, a u subotu najavili sunčano. |
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |