galerija slika; goga-osijek |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 26> |
Korisnik | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala lula...nista vise ne dodajem...to je to...izlakirano, susi se i ceka drugi sloj laka...drago mi je da ti se svida!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se nadam da ce se svidjeti potencijalnim kupcima...ovaj kompletic ide na prodaju...smrc...smrc...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tacna je super- šeta šta nisi našminkala usne i na podmetačima (moj osobni ukus)- te crvene usne su baš upečatljive naravno sve je prekrasno
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, Mamma...
|
|
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se jako sviđa, ova crvena ruža i usne "podigle" su i osvježile cijeli rad. Bravo!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan rad. Crvene usne su zaštitni znak Merlinke i mislim da je to podiglo sveukupni dojam. I ja bi možda i na podmetačima obojala usne (ali to je samo moj prijedlog)
|
|
ANĐELKA
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
razmisljala sam o tome, ali na podmetacima je presitna slika pa se bojim da bi usne bile preuocljive, tako da ih ipak necu bojati...drago mi je da vam se svida merlinka...samo da napomenem, elvis je u pripremi...
|
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan komplet!
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, monna....
|
|
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesss...kralj je živ!
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, da...i elvis...a na pameti mi je i jimmy...pa vidjet cemo sto ce ispast od sveg toga....
|
|
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure su ti već sve rekle,ja se mogu samo složiti sa njima i pohvaliti te za ideju.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goga podmetaci su ti savrseni,jako mi se sviđaju
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na tvojim radovima se vidi da ti prija raspust odlični su, a merlinka ti je baš dobro uspjela... vjerujem da će se ubrzo naći kupac
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, curke, hvala...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo jos jedna serija podmetaca...jos mi nije sinula ideja kako zavrsiti elvisa...zasad nek merlinka bude sama...
ovo je neka moja novina...ovako sam radila: boja, krakle, boja...spricanje nekoliko nijansi cetkicom za zube...dok je to jos vlazno preko ide slaveta i "razvlacenje" tockica prstom...tako sam dobila ove crte raznih nijansi...koje se mozda ne vide dobro na slikama... ovu tehniku bi nazvala špricanjez...bas mi nekak sjeda naziv...nedostatci su:2 dana se ne moze oprati boja koja se zavukla ispod nokta dok sam spricala cetkicom...hihihi,,, a jesam se sad natipkala svega, evo podmetaca, sve ce vam biti jasno... |
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1.
2. 3. 4. 5. 6. |
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi na okupu...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slabo se to razvlacenje boje vidi...al bar se nazire...nadam se da cete uspjet vidjeti...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |