Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617>
Korisnik
Poruka
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:36
nisam samo aktivna u Slavoniji,  ponudila sam svoje usluge iu Zagrebu, čekam....ali akomi se sve poklopi idem i dalje.....
Hvala ti Primavera na tako lijepim riječima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 21:49
Upravo sam ostavila čestitku za tvoj uspjeh i sticanje licence i naziva majstorice što ti jesi bila i prije, na tvom blogu .
Neznam kako bi preveli i rekli na našem jeziku naziv tehnike kojom si postigla uspjeh i službeno priznanje.
Bravo Brani i osmisli neku dopisnu školu jer kako sam pročitala nije mi baš blizu u Sl Brodu Čestitke još jednom
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 00:44
Ajme šta su dobre ova majica i rebe (traperice)!!!
Posebno mi je majica....ma fantazija!!!
Joj nisu valjda ove hlače "sredili" domestosom?
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 10:53
Petak u 16:00
hoby centar"zlatne ruke", Osijek, Gunduličeva 71
tel. 215 215

Ako ovo ne smije biti na ovom forumu, netko će valjda obrisati..zahvaljujem i pozdravljam
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 13:48
Poštovanje brani,prelistala sam str.i ostala "paf"...sve je predivno,ali ovaj način slikanja me inače oduševljava...razumijem da imaš talent,ali reci mi molim te da li si pohađala neki tečaj i da li postoji negdje da se može o tome pročitati....
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 09:19

one stroke painting na flašama
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 19:58
Ako kazem da je prekrasno, astvarno je.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 22:11
Prekrasno brani!
Tvoje slikanje sam već davno primjetila i memorirala...i ništa me više ne iznenađuje, samo se mogu divit!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:43
Predivni radovi!!!
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 16:11
Zahvaljujem svimaaaaaa!!!!!!
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 21:00

Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 21:56
Ona čaša/vaza mi je jako lijepa, predivna...svaka čast :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 10:38
Ja cu uvijek pisati da me bacas u ocaj jer ja niti potez kista ne znam dobro napraviti /nazalost mrena mi je jaka/
Brani te stvari su predivne, kad kupim nov e majce dobijes ih na izradu.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 10:01
-brani,već sam iznijela svoje mišljenje za tvoje radove i neću se ponavljati,ali svaki novi komad je vrijedan divljenja
-kad malo zahladi(kod nas je pakao)pisat ću ti na pp(dali mogu)puno toga me zanima
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:36
Hvala Kika na posjeti , slobodno piši što te zanima na pp a možeš i na mail
branka_59@net.hr
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:08
-hvala velika brani
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 23:14
još jedan talenat,zaista sam počašćena i zadivljena tolikom ljepotom,ama ja sam antitalenat za slikanje ali lijepo je lijepo,sve čestitke draga moja
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 14:43
....draga Brani, velik je tvoj talent i predivne stvari radiš...super mi je kako si oslikala prethodno raspucanu površinu na boci, suncokreti su očaravajuće lijepi, preeeekrasni, a sat... nemam riječi kojima bi opisala osuševljenje.... kako si samo prekrasno dočarala ovaj koprenasti veo okolo...uffff, prekrasno, prekrasno... klanjam se tvom umijeću draga Brani You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 10:46

Budući da sam bila na tečaju kod jasminke u Osijeku..radili smo sa dvokomponentnim lako...logično da probam oslikati bocu i primjeniti naučeno..a vi prosudite....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 18:51
Svaki puta kazem da me bacas u ocaj. Stvarno je nesto perfektno.Ne mogu se odlucit da mi je nesto ljepse od drugoga.
Suuuuupppppppeeeerrrrr.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.