Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 30> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće i Primavera... hvala vam drage moje na tako krasnim komentarima... malo kasnim, zao mi je zbog toga... ali sada je najteži period iza mene, ostaje samo stres i osjecaj gubitka koji lijecim kako umijem i znam... trenutno ovako (slike bas i nisu najbolje, ali sta je tu je)
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Jeee, vješalice :))) Nakon stolaca, vješalice su mi sljedeći dragi uporabni predmet kad su ovako divno ukrašene...
Prve tri su baš nježne i ugodne što ti sad sigurno paše, ali ova zadnja (ako to nisu dvije) mi je ![]() baš ono kako voliš, a što mene u trenu osvaja, imaju neku neispričanu priču u sebi... |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Hvala draga Kami...
![]() Ne, nisu dvije, jedna je... meni jedna od najdrazih i nekako sam se upecala na nju iako je otišla kao poklon. Imam ih jes napravljenih i uslikanih... stavim ih sutra na forum. |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lluvia
![]() a vješalice su jako lijepe.......i sama imam pun ormar takvih drvenih vješalica i bojim se da ću i ja liječiti tugu radeći decoupage na njima,
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
draga lluvia ne znam razlog tvoje tuge ali držim fige da što prije prođe
vješalice su jako lijepe
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Predivne vješalice. Praktični poklon za svaka vremena.
Jesi li sve prvo prebojala u bijelu boju |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
super su ti vješalice, nikada se ne bi sjetila sredit vješalice, jako orginalno!!!!!!
|
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
uz ovakve vješalice tuga brže prođe, jel ti možemo kako pomoć?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vjesalice su ludilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasne vješalice, žao mi je što ti ovi blagdani prolaze u žalosti! Nadam se da će slijedeća godina biti bolja!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Cure moje drage, Kami, Mare, Iris, Felina, Marinnera, Kaća i Anđelka... hvala vam svima na lijepim rijecima, rijecima utjehe i dobrim vibracijama
![]() Felina... da, vjesalice su kupljenje u "prirodnoj" boji drveta, pa bojane prvo bijelom a onda (ovisno o salveti kja je za njih namjenjena) nekom svijetlom pastelnom bojom Marinnera... draga... vec mi pomazete ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo jos malo vjesalica
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
AAA, divneee su, pogotovo ove zadnje dvije...
Ajme, mene očaravaju vješalice, a ove tvoje sve tako smirujuće nježne, a opet tako poletne, predivno... Odmah si zamislim neku proljetnu haljinu, košulju, tuniku prebačenu preko njih... preodlično ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivne vješalice......
![]() svaka je posebna na svoj način ali ona s ružama mi je nekako najdraža....obožavam tu salvetu,te se ružice mogu za svašta iskoristiti
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Preslatke vješalice! Posebno mi se sviđa ona na siiiitne plavo - crvene cvjetiće! Ma svaka je posebna na svoj način! Meni bi bilo žao stavljati nešto na njih...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako, jako dobre vješalice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
stvarno su ti prekrasne vješalice. sve po redu i nemoguće je izdvojiti jednu a da je ljepša od drugih.... preslatko!
|
|
![]() |
|
Kami, Mare, Izzy, Primavera, Anđelka i Anastazija... hvala cure na lijepim i poticajnim komentarima...
![]() Mare... to je tvoja salveta... tesko mi je bilo odlucit se upotrijebit je jer mi je prekrasna ... imam neke salvete koje "cuvam"... neznam zasto, nece se duplicirati ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
malo sam dekoncentrirana ovih dana i tek sam sada shvatila da nisam stavila u galeriju slike mog swap poklona... pa evo...
jedna dnevnik-biljeznica s andjelom ![]() ![]() ![]() i jedna narukvica s minijaturnim fimo bozicnim kuglicama (bojala sam se da bi se prave unistile u transportu) ![]() i jos jednom ista narukvica slikana na bijeloj podlozi ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |