Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Malo sam prošetala,stala pored svake biljke i divila se ljepoti cvijetova još da možemo osjetiti i mirise ne bi nikada ni otišli....
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
ja opet malo šetam
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lijep mi je tvoj vrt Mari, zaista. Ležeran i po malo divlji, djeluje veoma opuštajuće ! Za poželjeti je sjesti na bijelu stolicu ispod mirisnih cvjetova bazge !!!
Uživaj draga u svom raju ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala svima
![]() a sada friške slike, svašta cvate, a najviše opet žutog i bijelog (nije da volim tako, no tako mi je ispalo)..rožac, jasmin, perunike, tulipani koji su sađeni u ožujku sad cvatu, bazga, jasmin, pupovi božura, kadulja..MSS kaže da bi on toga pola posjekao, no ja mislim da je ovaj vrt posve prirodan i pomalo divlji, ima i tu neke čari..da teško je održavati urenim kad mi je svega žao, šta god izraste.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..nastavlja se ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mari si radila sok od bazge, evo ja prvu turu napravila jučer....
Nadam se da ti mravi nisu pojeli baš sve cvjetove bijelog pakujca
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasan ti je bijeli pakujac, a bome imaš puno medvjeđeg luka. Trošiš ga?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne ruže, pakujci, ma sve
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
pokujci , perunike bijele ružice i ko zna što sve ne, lijepo dočaravaju ljepotu proljeća u tvom preljepom vrtu koji iz dana u dan buja ljepotom koja liječi dušu cvjetoljubaca Mari
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
procvala trnova ružica, prekrasan mjesec svibanj
![]() cvate i rožac, pa perunike, jasmin..za sada samo ove slike... bijeli pakujac sad su već pojeli mravi(cvjetove)..ah, da procvala je i kadulja, i njezine cvjetove papaju, pa vidjela sam čitavu regimentu kako se penje oko pupova božura..neka, barem znam da je prirodan vrt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Heucerini crveni zvončići su baš čarobni, a ljubičasti pakujac je predivan!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mari...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nisam ga trošila, ova sezona mu je prošla, sad mi je žao jer imam problema s cirkulacijom.. |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja, šetam i odmaram, zavukla sam se među tvoje cvjetiće da se spasim od ove dosadne kiše...
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Bijeli pakujac je prekrasan, zapravo vidim svašta se bijeli kod tebe, a sigurno i opojno miriše |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Meni se jako sviđaju oni nepokošeni dijelovi vrta. Ima u njima neke čari posebne. A tek ona slika s dvije bijele stolice!!!Predivno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |