kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanjam: hvala puno, tako mi je drago
![]() file & Dorina: hvala djevojke, hvala od srca, divne ste ![]() Da sad otrijeznim sve opijene i da ne ispadne da skrivam stare uratke, sjetih se da opće nisam stavila jedan vrtićki stolac (nemam pojma otkad je, mislim da je prije onih školskih stolaca, a nakon prvih uradaka)... Uglavnom, frendici je stajao doma kao pomoćni stolić, bio je oker i pohaban skroz, a mene sunce opilo pa sam na njega poslala invaziju leptira i poplavu cvijeća ![]() Valjda sam si nesvjesno zacrtala da moram potrošiti sve leptire i maćuhice s tih salveta... ![]() ![]() Da taj stolac uređujem danas, još bi fino sve posjenčala zeleno,plavo,žuto tako da to bude jedan melange trave, neba i sunca u proljeće ![]() A uz zubato sunce i ovih -11 vani, nek je leptira i vjesnika proljeća... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
neka proljeća, cvijeća i leptirića u ovo brrrrr.......
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo kami ovaj stolac je ko iz bajke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anđelka i Dorina: hvala vam drage moje, nek ste se vi ugrijale barem prividno
![]() Evo mojih prvih maslina, to je gornja ploča za jedan stolić za van, malo mi je onako previše grčki-odvažan, htjela sam da bude kao okvir od grana i pogled u daljinu, ali kao da priziva razbijanje čaša i tanjura uz glasnu muziku ![]() ![]() Pardon, ove slike gledajte, ovak se manje vide greške ![]() ![]() ![]() Od njega i onih zdjelica nisam masline radila, čuvam neke orangine za njih, ali njih ću planski i odmjereno... ![]() Evo još malo uradaka iz one crackle-proba faze sjenčanje-ni-u-mislima... Prvi print su mi bile štuke i smuđevi za tatino ono-drveno-na-što-se-namotava-flaks ![]() ![]() Decoupage-origami-rezuckanje combo iz tog perioda... ![]() Konjićko je u origami-galeriji pa ga odite posjetiti i udijelite mu mrkve... |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Lijepi su ti radovi Kami, a stoličica je medena! (bože, od kud sam izvukla tu riječ, nisam je čula stoljećima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ma nek si ti nama malo zagrijala ovaj komadić svemira...leptireki i maćuhice, di ćeš ljepše dok vani puca ledara
![]() ...s ovim stolićem si me baš nasmijala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha: hvala puno, sigurno je i tebi toplije kad pogledaš leptire na svom divnom malom stolcu
![]() Primavera: hvala ti, drago mi je ako te nasmijalo, ja moram napisati što mi je na umu kad gledam te radove... ![]() ali to nisu prigovori, to su moje primjedbe (od glagola primijetiti, da ne bi bilo da ne primjećujem svoje tadašnje poteze ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i stolić i ono za namotavati flaks je fantastično, mogla bi i ja MM napraviti nešto takvo za ribičiju!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
u kako su ti dobre ove ribe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kami ne znam sto mi je draze gledati tvoje radove ili citati te,samo tako nastavi,uzivancija je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
svi mi imamo svoj stil i lijepe radove, ali meni nije jasno kak stignes uz faks sve to napraviti, ja uz faks i posel nis ne stignem
![]() Kami sam tak nastavi zakon si, fantastična, a radove ne moram ni komentirati stvarno fenomenalno sveeeeeeee ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka i mare: hvala vam, drago mi je da su vam ribice zapele u oko,
baš sam se izgooglala tražeći pogodne slike...
a masline ću ubuduće u malo ležernijem jadranskom stilu raditi
![]() kaća43: hvala ti na komentaru, baš mi je drago da si uzmeš vremena i pročitati moje sastavke
![]() Linaaa: fala na komentaru radova, a kaj se tiče stizanja, svima nam je slično...
dođe ti svejedno kakve obaveze imaš jer opet moraš malo ukrasti vrijeme od nečega (učenja pogotovo
![]() najviše stignem tik nakon ispitnih termina, ali inače rascjepkam izrade u nekolko dana po 15-20min. jer često kao i svi nemam vremena u komadu
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Čini mi se da tko zna koliko dugi nisam bila kod tebe,a jesam stvarno ali ti si toliko produktivna i puna energije da izbacuješ radove brzinom munje,stolice,ono za namatanje (ne znam kako se zove),ploha stola a sve bolje od boljeg...a sad odoh vidjeti konjića!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cakani su mi leptirići ali moj favorit su masline na ploči za stol predobreeeeeeee su
![]() |
|
![]() |
|
Slavica08: hvala od srca, ali baš i nije brzinom munje, više puževim korakom jer su to stari radovi od kraja ljeta,
to su mi bili prvi pothvati nakon onih stolića doma, a u međuvremenu sam bila i one školske stolce odradila...
Tad je bilo vremena, bili su praznici
![]() ![]() file: hvala, drago mi je ako su te se masline tako dojmile
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hehehe, kad sam vidjela toju slatku stolicu, odmah sam pomislila "Najezda leptira!!!" Pa ne bih se usudila spustiti svoju pozadinu na tu stolicu da ih tako lijepe ne zdrobim!
![]() Ribice su mi strašno fora, mogla bih i ja svom parentalnom ribiču tako nešto složiti! A masline su mi se svidjele jer si kombinirala više salveta i baš je odvažno! ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
bila sam ja već ovdje i napisala cijeli referat i kad sam stisnula "odgovori" izbacilo me. onda sam ja izbacila neke ne baš lijepe riječi koje neću ponavljati... a bome neću sad ni ponovo sve ono pisati...
samo ... čini mi se da čujem sirtaki odnekuda... |
|
![]() |
|
Izzy: da je jedan više, bilo bi ih previše
![]() stvarno jesam sve maslina salvete koje sam imala kombinirala
![]() ono-za-flaks bi se baš dalo odraditi na svakojake načine
![]() anastazija: pouka, to ti se već tkoznakojiput događa pa ti fino odsad kao ja:
prije nego šalješ post, desni klik select all pa copy tak da možeš paste ak nekaj zašteka
![]() totalno sirtaki, to je i meni bilo na umu, a boja decoupage ljepila me podsjeća na ouzo
![]() hvala što si se oglasila i nakon uzaludnog tipkanja
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ovo je stvarno predivno. a najviše mi je zapeo za oko ovaj stolac. prekrasno.....
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Necu komentirati stolac... lepriri i ja se nevolimo.. i to jaaaako i oduvijek... zapravo cini mi se da oni mene vole - kud ja tamo se uvijek nadje po neki leptir, dnevni, nocni... i svi ostali... a ja se njih uzasavam... dakle, malo sam odlutala... tanjur s malisnama je super, ono za flaks je totalno cool... prakticna primjena 5+
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |