Dipladenia |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 46> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kaj nam onda s proljećem mažeš oči!!!! Mislila sam da do proljeća imam vremena!!!
A meni bi se bolje zakorijenila, brže, ljepše, lakše.......ali kad si tako brza, mući se sama, a ja sam se mislila pomučiti i ta tebe!!! A baš bi mi lijepo pasala jedna bijela ili roza, da mi razbije ovu monotoniju crvenila!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biti će sadnica ne cmolji
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lišće je počelo jako žutiti zato što ti je bila vani kada su noći već bile hladnije od 12 st. C. Inače, ako ih spremiš na vrijeme i staviš na adekvatno mjesto, poslije preseljenja izgube samo tu i tamo koji list. I moja je preko zime tjerala dugačke izdanke. Ispočetka sam ih odrezivala, a poslije sam ih ostavila. Na tim zimskim granama je razmak između listova bio duži nego kod izdanaka koji ljeti rastu (zbog manje svjetlosti i sunca), ali su se ipak razvili listovi i kasnije je obilno cvjetala na tim granama. Južni prozor zimskog vrta je super mjesto i tu će ti vjerojatno cvjetati sve do veljače. Ako sunce baš jako pripeče možeš ju malo zaštititi. I ja sam uspješno zakorjenila običnu dipladeniju iz poluzrelih kraćih grančica. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi, hvala ti, sada si me utješila!!!
Zbilja je bila vani kada su noći bile malo hladnije, ali sam je unijela u negrijani zimski vrt pa sam mislila da neće biti posljedica!! A duge grančice s rijetkim lističima, nema šanse da ikoju odrežem, uživat ću čak i u njima jer ....videći tvoju ogromnu, sve nade polažem da će i moja jednog dana biti takva!!!! Bebi, ne cmoljim....ako mi i suza padne, ne znači da sam tužna!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sunce :)
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao kako su vam prekrasne,ja sam svoje slikice stavila na jednoj temi pa neću da se ponavljam...Imam pitanje,svoje 2 cure sam unjela u kuću ipak su noći sada hladne,ovako imala sam 2 cure lani koje sam stavila u odnik,tamo se ne grije ali nije hladno,svjetla imaju ali na žalost propale su.Pa sada da li je bolje možda da ih ostavim u dnevnom boravku gdje ima podno grijanje i temp je viskoka,znači toplo je ili da ih ostavim u tom hodniku,samo se bojim da mi opet ne prođu.
Kako vi spremate svoje cure za zimu?? |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@sunce :) Moje dame sam do ove godine spremala u ne grijani prostor i povremeno zaljevala, ali ove godine ih neću ni unosit, ostavit ću ih u kutu terase, pa kako bude. Moja kćer ima nekoliko tih ljepotica i ona ih prije mraza dobro poreže i smjesti vani na zaštićenu terasu. U rano proljeće ih još malo uredi, poreže sve ono što je propalo i natrag s njima na sunce. Njene bujaju, cvijet do cvijeta, dok se moje u odnosu na njene mogu sakriti.
Ja sam moje već porezala i reznice stavila u zemlju pod staklenu teglici...možda bude sreće i zakorijene se
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina drim fige da budu,vidjela sam vaš vrt na slikama i što reći nego
Probat ću jednu stavit u grijani a drugu u negrijani pa ćemo vidjet,valjda će jedna preživjeti :) Ako ju stavim na terasu uginut će mi jer iako sam u Rijeci,živim na Viškovu gdje su zime poprilično mrzle i ima snjega.Ništa držat ćemo jedna drugoj palčeve |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi, hvala ti i ostalima također, baš sam danas svoju posprimila u nešto hladniji prostor, ali ne u toplo.
Jadna je s požutjelim listovima, možda bi bilo dobro da je presadim. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavi obe u ne grijani prostor i nećeš pogriješiti Moje velike ostaju vani, dok će mali sijanci bijele prezimiti u toplom
|
|
|
|
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti @sunce :) na lijepim željama[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" /> Stavi obe u ne grijani prostor i nećeš pogriješiti[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" /> Moje velike ostaju vani, dok će mali sijanci bijele prezimiti u toplom [/QUOTE]
Ništa onda se na proljeće javljam za reznice :) |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sijanci????
Jesi kupovala ili si skupila sama sjeme??? Moje crvene nisu imale uopće sjemena a toliko su cvale.Neznamu čemu je problem? Puno uspjeha sa mladim biljčicama. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijala sam samo pola sjemena, pola sam ostavila za proljeće
|
|
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su sijanci! Moja bijela sama je napravila sjeme, ali mi se rasulo jer nisam na vrijeme primijetila mahunu, a crvena nista.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao kako su majušne,neka samo one napreduju :) Moje cure su u negrijanom prostoru,polako gube lišće ali i dalje cvijetaju :D
Možda će ovo zvučat glupo ali di mandevila ima sjeme?Može li netko slikice staviti?? |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoju nedavno unijela u zatvoreno (negrijano)n i lišće joj opasno žuti i otpada...sve se mislim da je vratim na balkon, oćelaviti će za čas
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |