Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 55> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anđelka!Ja stvarno mrzim raditi po narudžbi ali kad se mora za bar materijal refundirat,radije stavim sve što imam pa kažem izaberi što ti se sviđa!Ove tanjuriće sam kupovala u Keruma,bili su nešto malo oko20 kuna šest komada a zadnje sam kupila u Tomija na sniženju-kutija od 6 komada šest kuna!Inače piše:tanjurić fi139mm,proizvodnjaTurska,uvoznikNarodni trg.lanac d.o.o.Zagreb Slav.avenija 17 tel 01 2921 788,možžda možeš preko njih,jako su praktični ali sam ih skoro potrošila.Oni su četvrtasiti 13x13 aveliki tanjur nije u kompletu s njima,on je vel 24x24
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica, ti mene oduševljavaš, tako mi je drago da dijeliš svoje radove s nama
Ježić me oborio s nogu, savršeno oblikovan i špenadlice umjesto iglica su vrh vrhova, ove obične baš pašu
Sad ja već imam ideju napraviti takav krojački jastučić za iglice i špenadlice, fenomenalno...
A indijski set je predivan, jedan tanjurić ljepši od drugog,
baš si s tim slikama i doradom ulovila onaj bollywoodski štih...
I veličina i oblik tanjurića je super i još bagatela
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako si pročitala,draga Kami,ti si mi bila inspiracija-znaš onu pjesmu...ti si moja inspiracija..a možda ti se i štucalo dok sam radila!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice,odusevljena sam ,jezic ko med,a tanjiiiiiri,prekrasni,prekrasni,prekrasni.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavice odusevila si me sa indijskim setom,kako su samo dobri motivi,mrak
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam, makar mi je u brzopoteznom prvom čitanju to promaklo Štucalo mi se nekidan navečer
Ali ono o cvjetanju bademovih cvjetova me osvojilo
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaš Kami oduševljavaju me ti cvjetići bez obzira čiji bili,jeli trešnja ili bademi!AKO TI NIJE PROBLEM MOLIM TE šemicu da motam papiriće i te ljepotančiće!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
indijski set je fantastičan!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam curice moje,meni draži ježić nego set!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po šumi širom bez staze puta ježurko ježić povazdan luta........jež je odličan set s indijskim motivima si jako lijepo sredila,sviđa mi se dorada oko printeva ali to jednostavno nisu moji motivi.........
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo napravljen set, izgleda fenomenalno... ali najjepši tanjuric mi je s onom tetom zagledanom u daljinu ... jek to rizin papir ispod ili?
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme al si bila vrijedna, cestitam
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lluvia-prvo sam zaljepila onu finu jednoslojnu japansku salvetu s motivom bambuse a onda print i dobila to što vidiš! Hvala moje curice!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam ja da si ti daleko od ljenčarenja, al morala sam te malo zezat kako ti je jedna stranica u galeriji samo sa postovima, ni jedan rad na njoj.Ne volim ni ja zadane teme-meni jedna žena tražila "nešto kao slika, za na zid..dimenzija oko 40x20cm..onako boja breskve i narančasta..dva komada...može i cviće bit.."..a ne znam baš ženu, pa ti sad pogodi šta bi se njoj svidilo... Najjače mi je kad si napisala da je za 15-20 minuta sve bilo gotovo, tipična ti-zvrk!Kad sam vidila ježa, pomislila sam: a je ima idejaaaa!!!!! Al, set Indija mi je odličan, znaš da ja volim tvoje miksanje.Nakon dužeg razmatranja i promišljanja, favorizirala sam tanjure 1,3,5 i 7...smi li se više od jednog favorizirat?
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice oči su mi skoro ostale na ovom tvome indijskom setu. Niti ja nisam ljubitelj Indije, ali ovo kada sam vidjela, e baš sam uživala. Super sve, od motiva, urednosti, do dorade...odlično!!!
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja nisam ljubitelj istočnjačkih motiva, ali sada mijenjam mišljenje.
Tanjuri su mi prekrasni, čim sam ih vidjela u Pećnici, odmah sam išla pogledati objašnjenja koja si dala.
Predivni su mi.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja opet kao papiga,india je možda dobra ali je nužno zlo ali moj jež je izašao iz moje duše(zato je tako bodljikav) i draž mi je od orienta a njega nitko neće da spomene!Ipak -HVALA CURICE MOJE!EVO VAM
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjuri su divni,super napravljeni,ali ježić je preeeedivan!oduševio me i nasmijao.predobar je!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti Prila,konačno neko bacio pogled na malog jadnika,svi se uzvrtili oko tanjura( pa da bar na njima ima štogod za pojest )a on jadničak šuti i pati!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Indija na tvoj način .............fantastična toliko si to dobro doradila fenomenalno
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |