Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 83> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja šetam tvojim vrtom i uživam u bazgi, turčinima
![]() ![]() ![]() Vidjela sam i novosti koje si donio sa Flore - prva liga, žao mi je što nisam bila da upoznam još jednog forumaša.... no bit će još druženja.
Mah, mah..... nastavi popunjavati jezerce.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
naravno da će biti još prilike za druženje i veselim se tome
![]() nema problema za lupinus, skupim sjemenke pa se javi s adresom ili ponesem na okupljanje... mahmah |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Medo koprive su ti korisnije od kivija i to i za tebe i za tvoj vrt! Još nisam stigla otvoriti temu o lijekovima iz poljske ljekarne ( ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
je istina je Misty! čaj od koprive pijem već godinama i jako mi je fini. Ljeti stavim malo limunovog soka i meda i eto ti pripravka za hlađenje. mama ih je nekada znala napraviti kao špinat, radila je i sok od koprive i tako smo još od djetinjstva bili navikli na taj okus. volim prirodne čajeve, a koprivin mi je među prvih 5. tu spadaju šipak, bazga, kopriva, kadulja i jedan mix iz Slovenske Škofljice koji sestrična kupuje na placu u Utrinama pa mi ga "dila". taj zadnji je prava bomba zdravlja, samo kaj ga se u zadnje vrijeme rijetko sjetim...evo, sad sam ga izvadio van pa bum skuhal i imam za cijeli dan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pa onda - uživaj uz čaj!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala Anaida!
![]() Upravo kuha voda pa ću ga prelijat... onda idem malo van pogledat što je iza sebe ostavila ova kiša... |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja nesmijem više ništa da komentarišem -sve če šefiica da vidi i onda moram biježati .....lijep pozdrav oboma
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Medo, medo hrpu toga doneseš s Flore, a onda staviš slike onih predivnih "turčina" kako si ih zgodno nazvao, ali zbilja su predivni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
turčini su stvarno fenomenalni u svim tim bojama
![]() jedino na jesen ne zaboravi onu mirtu i krunicu izvaditi iz vrta i posaditi u teglice i spreminiti unutra ![]() jel kičmitis dobro? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tvoje su ruže raspupale, a moja spava! Nisam očekivala od reznica da krenu, ali jednu sam dobila u tegli, urednu ošišanu, lijepo je prolistala, a onda jednostavno opet zaspala
![]() Ozbiljno razmišljam da joj zaprijetim, kod nekih je to "upalilo", na moje tepanje se ne obazire ![]() Ali veselim se ja svemu u tvom i drugim vrtovima ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pun si iznenađenja,uvijek imaš nešto za pokazati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo ti nas svako malo nećim iznenadiš, imaš ti puno jokera u rukavu, ruže su jako lijepe, samo da stane kiša da vidimo daljnji razvoj događaja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala svima!
Niho neće valjda bit jako ljuta ako vidi... Triša, slike onih biljaka sa flore su već postavljene, a "turčini" me oduševljavaju ovih dana pa si nemrem pomoć i moram ih stavljat tu... Kontesa, je već sam upozoren na krunicu, ali hvala i tebi na tome. Uglavnom, striček koji mi je prodao ovu krunicu i mirtu rekao je, naravno, da može prezimiti vani Misty, siguran sam da će i tvoje procvasti ubrzo, pogotovo ako se malo posvađaš s njima, to inače pomaže Miro021 viš ti kak sam ja iznenađujuć hehehe.. ma nema tu puno kaj za pokazati. moje su ružice tu več od prije par godina, a onda ih nekaj pojede, ili ih nešto strga... ma bit će one već prave, samo da si ja ogradim grunt Lantana i ja jedva čekam da stane kiša pa će valjda bit malo rezultata od mojeg rada. navodno će prestat za vikend pa... |
|
|
|
![]() |
|
Evo malo slika od jučer koje nisam stigao postaviti...
nekima je ova kiša stvarno odgovarala Lukina biljka, izgleda da jo paše tu... posijao sam prije par dana nešto lana u nadi da će proklijati i vidi ti to... eto njega malo jagoda, mogu reć da su baš fine jedna šumska jagoda kapitalac. ovak veliku nisam imao prilike vidjet, a kak je tek bila fina... evo i jedna slika mog Graba kojeg sam naslijedio s gruntom i za kraj ponovno slika susjedine ruže koja sad već zavidno cvate |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Susjedina ruža je krasna, ali ni tvoja ne zaostaje u ljepoti. Imaš puno zgodnih biljčica.
A lijepa mi je i ona zelena slika na kojoj je grab |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |