Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 37> |
Korisnik | |
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji močvarci
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehhehe, neće cvijetat MK, al će možda već biti sjemenki !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
free , ja ne vidim sjemenke ....di su?...cvit traje samo jedan dan...šteta
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111 divan je.bilježim se za koju sjemenku kad bude
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki baš su lijepi.
moji crveni još ne cvatu,ali je jedan toliko izrastao da je veći od mene.neznam što mu je,a ima valjda 50 pupova.ako pola procvijeta bit će super
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki, prekrasni su ti. moj crveni uveliko cvate. čekam bijelog i rozog, brzo će.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se s vama koji imate ove ljepotane...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskusi su vam prekraasni moji tek počeli rasni nadam se barem jednom cvijetu ove godine.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stanka, pogledaj ga. prekrasan je, tako je nježan i paperjast. moj rozi je puno tamniji.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija,prekrasni su ti ...a jel ono dipladenija livo od močvarca ili pustinjska ruža?? lipo je - što je da je
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111, ono je pustinjska ruža, adenium.
|
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija ljhepši je no kod mene, očito da mu kod tebe godi!!!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Ja ču još malo morati pričekati do prvih cvijetova , ali kada počne cvjetati, bit će raj za oči !! Na svakoj grani ima preko 10 pupoljaka !!! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će sjemenki kada mali kaktus dođe do Antonije u 10.mjesecu !!! Eh, ona ima jednog sina i njega ženi ni manje ni više, drito u Dubrovnik, a ja imam 3 sina i svi se zalijepili za domaće cure !! Da barej jedan nađe curu s mora !! |
|
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja iman tri sina i jedan se ženi sad 29.9 na svetog Mihovila ... sa mora na more..Vodice-Split
|
|
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta se tiće sjemenki ...nešto sitno san pokupila u cvitu močvarca....kad se to sije i da li uopče iman sime - neman poima
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da li ti imaš možda koju kčer za kojeg mog sina ????? Moja kčer se udala i to u suprotnom smjeru od mora, u brda, al svejedno ostala prekoputa mene !! |
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111, ne vjerujem da su ti sjemenke. rano je za kupiti sjemenke, moraju sazrezti.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |