palcica - kolači, torte |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 29> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e eto to toliko za sada
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka - svaka čast!
Palčice - kupujem suvi kvasac 1/2 kg pakovanje, tako da uvik ima kad mi padne na pamet. Bit će valjda i recept za okruglice od kruha! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palčica jesi ovo pravila one češke knedle? I ja sam prošli vikend htjela raditi njih, ali onda sam napravila od starog kruha neke mislim da su se zvale bavarske knedle. Ovaj tvoj ručak izgleda oooodlično...
P.S. pa koliko vas to ima za stolom? Išla sam brojati onu hrpetinu šnicli koje si radila. |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ručak od Palčice je božanstven.Moja mama one knedle zove semiš knedle.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja si ti maherica za slatko i slano! Moram malo pogledati u drugom forumu sve tvoje recepte
Svaka čast za sve viđeno od tvojih recepata a tek da ih sve isprobam...imala bih 150 kg |
|
Rijeka
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može mi netko napisati gdje je točno postupak i recept za buhtle koje svi tako hvalite. Hvala ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buhtle s Nutellom,str.4, recept i slike postupka. |
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooooooooooj kako sam se nasmijala .... ti si išla brojit komade mojih šnicela :D za stolom nas ima 4-vero; 2 muš.,2 žen. muškići su gurmani ... uuuuu, a mi dvi još veće gurmanke.. hehehhe hvala ti...knedle su iz moje glave, češke nisu...al jednostavne su skroz za napravit...napišem recept <3 |
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maris i MiraK hvala
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tortelini punjeni feta sirom
tijesto sam umijesila navečer 40 dag brašna 4 cijela jaja 4 juš žl vode 2 juš žlice ulja soli tijesto dobro mijesi, bit će tvrdo, altreba se trudit...umotat ga u prozirnu foliju i spremit u frižider do ujutru ujutru izgleda baš lijepo glatko pripremi nadjev za punjenje tortelina užbati 2 cijela jaja, 2 žumanjka, posoli, izmješaj u to 400 g feta sira i malo izribaj parmezana |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tijesto prvo malo izvaljaj valjkom da može u mašinicu za tijesto ja ga prvo valjam na br 1, pa postepeno sve do broja 5 dok nije skroz tanko... nareži tijesto na 6cm x 6cm i na sredinu stavi malo nadjeva.. krajeve premaži bjelanjkom koji ti je pretekao od nadjeva i spajaš tortelin u trokut pa 2 krajička zaobli i spoji da dobiješ tortelinić napravljene suši par sati na zraku ja stavila na balkonsku stolicu da se suše jer je rupičasta |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam ih zamrzla jer ću ih kuhat u petak u umaku sa tri vrste sira, bude recept u petak i prezentacija jela
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kako dobro izgledajune mogu dočekat petak, super za debljanje i kad ih gledam
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, i ja ne mogu dočekati petak!!!
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz curke...evo sad imam malo vrimena .. pa sam prolistala malo opet svoju temu...
uuuuuuu koliko torti u naše Sarajke ... divne su ti...al mislim da nisu to torte napravljene po mojim receptima ili po preporučenih od mene recepata.... Cure ja bih volila kad bi tu stavile (u moju temu) samo fotke slastica i delicija koje ste napravile isključivo po mom receptu ili po onom kojeg vam ja preporučim... Čisto da se uvjerimo jeste zadovoljne i kako vam je ispalo to jelo...i naravno komentare pozitivne ili negativne... LP iz sunčane Dalmacije sutra stižu tortelini u umaku sa tri vrste sira [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot63.gif" align="middle" /> |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Palčice kada sam vidjela Sarajkine torte, ja sam mislila da sam te pogrešno razumjela, pa nisam ništa htjela komentirati.
Budući da je ovo tvoja tema,ja sam mislila da ćeš samo ti stavljati slike svojih recepata, ali ako ti želiš da i mi stavljamo slike tvojih isprobanih recepata onda još bolje.
I da, jedva čekam da staviš recept za torteline.
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam shvatila da ovdje smijemo stavljati samo ono što napravimo od Palčićinih recepata,poštujući time njenu temu.I to mi je ok,sve ostalo bi trebalo ići pod recepteEvo npr,ja sam danas umijesila tijesto za torteline(recept od Palčice),sutra ih radim ali vjerojatno s drugim umakom jer Palčica nije stavila svogTijesto je lako za napraviti i čini mi se.
. |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno stavim slikice,(tijesto je sada u frižideru do sutra umotano u foliju) ,samo me brine kako ću ih sfrkati u torteline,to mi se čini prava umjetnost.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |