Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 46> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ali je to sukulent, i moj cvijeta.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mali kaktus...
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Svim "sukulentarima" veliki - BRAVO!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,euphorbia milli spada u sukulente.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
meni upravo cvijeta ja ju od milja zovem mama čuvarkuća..ali neznam kak da vam stavim slikicu.ako je netko voljan mi objasnit može i na pp.znam da ima tu link koji vse objasni al ja sam seljo-beljo za to..neznam di trebam prvo otvorit da mi se slika stavi.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Glikica
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nakon gubitaka koji su zaredali na mom balkonu, među mojim sukulentima (većim djelom mojom krivicom, mada nenamjerno), ovaj sićušni cvjetić mi je popodne vratio volju i širok osmjeh na lice
stapelianthus decaryi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
wow ovo mi je prva stvar koju sam jutros ugledala, a još ni oči nisam pošteno otvorila.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, Moon, Natalija..................bravo!!!
![]() ![]() ![]() Natalija - jedan, ali vrijedan! Biti će ih još, ne brini. |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ideš Natalija, kako dobar cvijet !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
super sad znam što mogu očekivati od moga
|
|
![]() |
|
pa jel to "ONO" što imam i ja, kad sam mislila da je stapelija ? Moj ima pupove, ali sitne, kojom brzinom rastu ?
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Natalija,bravo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
evo nešto, meni preslatko, cvjetići kao oni što klnci u vrtiću crtaju:
![]() inače je to meduzina glava, imam negdje i latinski naziv, al neda mi se sad tražiti, neka euphorbia. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
moon = majstor fotografije !
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam ponovno uspjela nesto spasiti ......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moram opet ponoviti ovu slikicu, meni je preslatko, a uz put da zamolim ako netko zna kako se ovo razmnožava:
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |