Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |||
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ajmeee...super! Znači na suncu ne žuti, dobro je znati
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
To mi je najkvalitetnija varijanta,od svih lakova. Ali Jani,to i smrdi pa je dobro imati masku kad se veća količina lakira.
![]() |
|||
![]() |
|||
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
||
Ma da, znam, ali meni ni maska ne pomaže....astma ne dozvoljava takve mirise i baš mi je žao zbog toga. Sve ovo drugo nije tako kvalitetno, no moram biti zadovoljna i s tim što smijem.
![]() |
|||
![]() |
|||
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
||
Jani, neki lakovi za čamce ne žute a neki su fotosenzibilniji pa požute iako svi s kojima sam radila imaju blago-žučkastu nijansu. Inače imam dobra iskustva s lakom za čamce od kromosa.
|
|||
![]() |
|||
||
Mima - a je li i on na bazi nitra?
|
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Baš mi je žao što prije nisam zavirila ovdje
![]() Nema riječi kojim bi opisala svoje divljenje prema tvom talentu.Ovo što radiš je ![]() ![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
Ajme,Tea,sad si ti mene ostavila bez rijeći,od srca ti se zahvaljujem
![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Nema toga što mi se nije posebno dopalo...od stola,tacni,okvira,onih anđeleka,tegli..baš sve je prekrasno i posebno
![]() ![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Maris ja čekam još umjetničkih radova,znam da ih negdje skrivaš! Ajde,ajde radove na sunce!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tea,Monstera
![]() |
|||
![]() |
|||
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
||
koja je podloga ovih lijepih teglica za cvijeće ?
|
|||
![]() |
|||
||
Acryl,mat. ![]() |
|||
![]() |
|||
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
||
ali original boje jel ? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da,u onim malim bočicama. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a jesi li je završila
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
oki doki ...čekam
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dogovoreno.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
I ja jedva čekam komodu!
![]() |
|||
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|||
![]() |
|||
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
||
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |