Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 148149150151152 165> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, opet sam ostala bez daha od ljepote!!!
Uopće ne kužim šta radiš hibijima da tako lijepo cvjetaju? Moj izgleda lijepo i zdravo, ali cvijeta nigdje još od pretprošle godine!!!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je Bromelija rascvjetano u svako godišnje doba .
Da ne gledaš kroz prozor uz ove hibije ne bi ni znala da je vani zima .
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanima me uz toliko boja hibiskusa dali imaš neki svoj omiljeni'
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odusevljena sam Kkako to izgleda kad je u punom cvatu, fantazija!!!
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za biljke same pohvale,ono sto me je odusevilo je kako su lijepe i zdrave...vidi se da ih dobro pazis ...
|
|
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi cvijeće ti je prekrasno svaka čast.
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi zimski vrt, barem uživaš u cvijeću dok je vani zima .
Ovu godinu se nažalost nismo vidjele, ali doći ću ja opet . |
|
život je more
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije ni cudo sto ti je toplo oko srca,ovo je predivno
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ti je caracala, jesu li joj otpali listovi?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje hvala na posjeti i komentarima...
Lantana nadam se da ćemo se vidjet čim prije Milice otpali su listovi a sjemenke nisu dozrelile ali mahune još stoje na biljci tko zna možda uspije koja |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mojoj biljčici su isto otpali listovi ali mi se čini da je živa. Povremeno zalijem. Valjda će uskoro početi listati ako je uspjela ostati na životu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, pa ti stvarno imaš zelene prsteke. Treba tu kolekciju održavati. Svo cvijeće ti je prekrasno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast...ko zna-zna ....
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi , sve kaj sam vidla je predivno , kao i uvijek !
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, hibiskusi su predivni. Moram priznati da ih u ovim bojama još nisam vidla.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje tako vas je lijepo čitati i uživati u vašim pohvalama blue sky ...uvijek se nađe koji je omiljen tako mi se zbog boje sviđa Black Dragon a ujedno se pokazao kod mene i kao vrlo cvijetan... sviđa mi se Cro Skay jer je stvarno boje neba....Bayron Metz me oduševljava snježnom bjelinom...White Saten je takođe bijeli sa crvenom sredinom lijep velik cvijet i također dosta cvijetan....ma svakom od njih ja nađem prednost i volim ih sve |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
orhideje su otvorile cvijetiće i ovih dana uživam u njima
razlika između mini phala i velikocvijetnog bijeli dendrobium...prelijepo mirišeee polako se otvara i ovaj roza i još mlade noline azalea |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u tvom carstvu orhideja i hibiskusa!
|
|
Odgovori | Stranica <1 148149150151152 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |