Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Dođem ti ja stražariti ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
koliki je cvijet tome ljubičastom?
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Očekivala sam da će biti posebno lijep, ali je još ljepši od očekivanog. Eto, jesam ti rekla da ćeš u srpnju i kolovozu imati eksploziju cvjetova. Uživaj, imaš u čemu! I hvala ti što to dijeliš s nama.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Uživat ću u cvjetovima dok god budu htjeli cvasti, tad idu pod nož, a reznice poštom
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
Predivni su uf <3<3<3<3<3
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
|
Moj debeljuca je cvetao u decembru prošle godine sa nekoliko cvetova, sada nema cvetove, ali se deblja i dalje...
![]() ![]() |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Voki tako dugo dok te ne pretekne u kilaži dobro je ;) ... a ne fali mu još puno .... i moram ti kupiti neki metar pa da s njim mjeriš jer ovo na kutije i nije mjerodavno
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Voki baš je pravi debeljuco. Divno izgleda.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
evo meni ipak nikle dvije bebe od 6 posijanih, raduju me i nadam se da će i oni biti jednog dana divne debeljuce.
![]() ![]() a do tad me i dalje uveseljava ovaj ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
@bebolina
prekrasan je ljubicasti, kako se zove kultivar ako znas? vidjala sam slike purple rain-a, ali uvijek je tesko procijeniti kada netko stavi ovako normalne slike, oni svi pojacaju boje da ljepse izgleda. @voki haha kako dobro mu izgleda caudex, bila bi prosta da kazem na sto me podjseca :D @belica cestitke na bebacima, sada imas iskustva za iducu turu! ja sam se jucer pocastila sa tri adeniumceka iz baumaxa, jesu iz reznice i caudex im nije bas nesto, ali bit ce dobri kao back-up za nacijepiti ako koji od mojih pocne krepavat. odmah sam ih presadila u posteni supstrat, ono sto oni stavljaju mi se nikako nije svidjalo. usput obavila inspekciju korijena, jedan ima prekrasan masivan korijen koji vec vidim kako cu formirati, kada se podeblja jos malo i podigne biti ce izvrstan. drugi je ok, ali treci je imao nesto trulezi na korijenu. to sam sve orezala, potopila u previcur i stimulator, i kad se osusilo posadila u anorganski supstrat. gore su zdravi skroz, jedino su im se osusili cvjetni pupovi kako ih ovi tamo ne znaju odrzavati ocito. malo prije dobila i sretnu vijest od doma da mi je stigao odrasli adenium izvana, jedva cekam vidjeti ga :) onda ih poslikam sve skupa |
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
Ajama lijepo su puni listica, bas mi je drago vidjeti da netko sadi u vece posude malce! mislim da puno bolje napreduju kad imaju mjesta!
|
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
|
ajama baš su ti šećerci. Ma da moji budu takvi, ja zadovoljna.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Bebolina, ne znam što bi rekla osim da mjenjem 20 bebača za tog ljubičastog :):)
Voki,predivan ti je adenium. Da li je kupovni ili iz sjemena? Koliko je star? Belica, krasni malci, to su najdraže faze kad niknu. Ajama, krasni malci. Sad baš vidim to na tvojim malcima a ja baš krenula stavljat sliku. Naime, presađivala sam neke malce i vidi se ovo: Pretpostavljam da je to normalno. Taj dio gdje izgleda kao zamazano je bio u zemlji i očito sam prilikom presađivanja ga malo izdigla. To je ok?? Vidim na Ajaminim malcima isto. Wolfsbane, da li je cijena iz baumaxa oko 90-100kn kako je okvirno bila prije 2 mjeseca?? Da li ti kupovni ako su blizu malaca može im nešto biti? Ok, znam da su pitanja li la :) |
||
![]() |
||
|
moji neki isto imaju to bijelo oko caudexa, poprskala sam ih previcurom jer poludim na gljivice, ali nis se nije promijenilo pa valjda nisu gljive.
u baumaxu je cijena 40 kn, vidjela sam zadnji put i po 34 al tad nisam kupila. imaju sad neka snizenja,pa je skoro sav asortiman na 40-50% snizen ;) kupovne je pametno staviti u karantenu, da ne dovuku kakve bolestine sa sobom, ja sam ih okupala u previcuru a zemlju sa korijena sam ionaku svu makla. buba nemaju koliko vidim. mislim da je to vise problem kad su u zatvorenom prostoru, sad vani su ionako svi zajedno izlozeni bubama i gljivicama pa nek se snalaze, sunce im pomaze u tome. novi su mi par metara od malih, al velim mislim da dok su vani i nije toliko bitno. |
||
velika gorica
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |