Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 11:17
Aha,viš kak kritika vrijedi Wink ! Ovo je melem za moje oči (mislim da nas je puno takvih). Izdvajala i komentirala posebno ne bih ništa . Samo šutim i pasem očima smile186!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 13:37
Kako je prekrasno sve rascvjetano kod tebe, tako mi je to nestvarno usporedo gledajući kroz prozor u ovaj debeli snježni pokrivač.
Što bih dala za malo boje u svom dvorištu!!! A sve je bijelo, bijelo...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 17:35
Sad ću se i ja malo žaliti kao i naši prijatelji sa kopna, iako i kod mene ponešto cvjeta, nije tako raskošno kao kod tebe, ipak sam ja sjeverni, a ti južni Jadran.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 17:56
Prošetala se, ogrijala na suncu i nauživala cvjetne ljepote. Kod mene je sve okovano snijegom i ledom, ovako nije bilo dosta godina, a kod tebe cvjetna rapsodija. 
Ako misliš da je more hladnooo, dođi malo do mene pa vidi kako izgleda ujutro kad treba krenuti s parkinga, bez guranja i pomoći susjeda kretanje je nemoguća misija. 
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 18:16
Blago tebi,tebi tvoje ruže ne prestaju cvasti.
A kad se one kod tebe uopče odmaraju ?
Moje još spavaju ispod snježnog pokrivača. A valjda če i nama to proljeće konačno doči .
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 18:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Kod mene je i danas bio prekrasan dan u zavjetrini je bilo čak i toplo. Malo sam rezala po vrtu i sve što bi prije bacila sada samo bodem u zemlju, tako da bude i za forumaše do proljeća, ako se zakorijeni LOL. Žuta, lantane, pacifika i santolina je već u zemlji, od nekoliko grana bugenvilie i podranee sam napravila položenice, gazanije, ostići i neveni su se sami rasijali i svašta sam još pobola u zemlju, pa sad čekamo proljeće...Wink

Pronašla sam originalnu kašeticu u kojoj se prije 100 godina slalo gržđe po svijetu, pa da vidite kako je izgledala...

Gornji poklopac

Unutra papirnata čipka u koju se umotavalo gržđe

Papir je masni, probušene rupice za zrak, a okolo svega papirnata čipka da ljepše izgleda, sve u svemu za ono vrijeme fantastično...

Lantana ovo izgleda fantastično, to treba patentirati, zaštititi...... kako različito od današnjeg načina prodaje, samo prodaj, uvali, bitno da dobiješ novce, a sve ostalo je nebitno, pogotovo kvaliteta......
Ovaj proizvod je "imao dušu".
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 19:58
Vidiš koliko sam se vraćala unazad u tvome vrtu, a išla sam vidjeti da li si ove godine slikala snijeg, znam da si negdje spominjala da je padao i kod vas, ali očito je to bilo jako kratko i hvala Bogu da je tako. Ma več sam navikla da je kod tebe sve rascvjetano dok se mi borimo sa hladnočom i snijegom. I kod nas je jučer bio prekrasan, sunčan dan, ali ja nisam slikala cvijeće u cvatu nego Reu kako prti snijeg, negdje do trbuha, a negdje joj se samo glava i rep vide Wink.
Riječanke su nas več navikle na slike buritta, ali ni njegov crveni rođak ne zaostaje......a ova žuta kamenjarka je isto jako lijepa. O ostićima neću ni pisati, još od lani sam u transu kada ih vidim i uvijek mi je pred očima slika tvoje padine obrasle ostićima. I da ako je ono na slici sumrak, onda neznam šta reći, jer kod nas je tako otprilike bilo jučer oko podne ( mislim na količinu svjetlosti), a danas uopće ne...... prekrasna slika Clap, kao i sve uostalom.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 21:00
Rose ma na neki način i je, pa i po Splitu ima puno cvijeća po nasadima, takva je klima.

Flavia nadam se da si dobrosmile49

Mari Wink

Maslačak hvala, meni je normalno da uvijek nešto cvate.

Baka, ma ko bi vama forumašima ugodio Wink, prvo viću stavi slike, onda što nas mamiš Confused, ma šalim se, ja bi da je i vama svima rascvjetano kao meni.

Niho, grčki oleandar baca mladice...

Ivna vidiš kako sam te dmah poslušala.

Horti draga, ja bi te rado usrećila da mogu, ali još malo...

Otok vjerojatno ima nešto i u tome...

Lana pozdrav s tvoga Brača, uživaj u slikama dok ne dođeš...

Štefice, ruža ima još i pupoljaka, ali trebam ih orezati da malo odmore, jer onda slabije cvjetaju u proljeće, iako mi je žao...

Kat.rea i ja sam se iznenadila kako su to pakovali grožđe u te kutije, sad zamisli danas za 2 kg grožđa, napraviti ovakvu kutiju i poslati poštom, sigurno bi bankrotirali...

život je more
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 21:46
Pa možeš u toj kutiji opet poslati poklone za Rijeku s komadima iz bračkog Petradina
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 22:04
Cvjetoljubci nema nam druge selimo se na otoke. Prekrasno cvijećeClap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 22:38
ne mogu reći ništa što već nije rečeno......uvijek kad dođem kod tebe u vrt uživam........ne dolazim prečesto da se ne predoziram LOL.........danas su me margarete podsjetile na neke davne,jako mlade godine.....Smile
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 22:53
smile57
ma šta ja uopće ovdje radim.......još malo pa pogrizla sve nokteLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 06:32
Gledam slike padine i površine prekrivene grmovina, točnije buketima. Lani sam maštala da ću za koju godinu imati slično jer mi i teren nešto takvo traži. Ali, na žalost, ništa od toga jer mi ovdje moramo svake godine iz početka. Šteta!
Sreća da imamo vas sa tako zimi rascvjetanim vrtovima!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 13:38
lijepo je doći u tvoj vrt i odmoriti dušu, osjetiti miris i disati punim plučima preljeposmile169
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 15:52
Draga moja........ ja se svaki put skoro onesvjestim kad dođem u tvoj vrt...... a da dođem u živo moj tiki-tikr vjerojatno ne bi izdržaoWink.....
Biljkice sam sve lijepo posadila što u vrt, što u vaze.....lijepo im je i dobro se drže..... gazanije malo prekrijem preko noći sa onom bijelom "tkaninom" jer još padne ispod nule.....
Slika sa ostićima je strašno, ali strašno strašno lijepa Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 19:36
I ja sam posadila biljkice ali u posude jer je kod mene dosta hladno.Kada bude bilo vrijeme da ih posadim van poslikat ću ih da mi točno kažeš koja je koja.Inače puno ti hvala na pošiljci i tvojim uvijek predivnim slikama.smile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:40
Draga Lantana ti tvoji ostići, margarete, gazanije i druge divote  me jednostavo raspamećuju. Taj tvoj bogat i bajkovito rajski vrt nadahnjuje sva osjetila i u savršenom je skladu 365 dana u godini.
A tvoja maestralna kreativnost je neizmjerna. Ma, koliko puta sam posjete tvojem vrtu završavala riječima , bravo majstorice, no sada sam osjetila poriv da se poklonim PRIMADONI naših vrtova.
Lijepi pozdrav.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:16
i opet onaj ostićevski tepih Thumbs%20Up a gazanije kao sunce izgledaju Wink
samo da znaš...ipak sam dozvala sunce u subotu Wink
Lantana, hoće biti mjesta na tvom otoku ako krene seoba cvjetoljubaca? Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:23
Hvala vam drage moje, ali ja uvijek mislim da su moje zasluge male u odnosu na to što je takva klima Embarrassed, jer ja jesam sve posadila, ali poslije toga raste samo. Ovi ostići su počeli tako što sam ubola jednu granu bez korjena i oni od tada samo rastu, niti kopam, niti zaljevam, niti ih gnojim, odgovara im ova padina u zavjetrini i puno sunca. LOL

Ove strelicije ne rastu u mom vrtu, ali ga sada krase

Hoće li procvjetati...

Mimosa je već ocvala

...i božićna zvijezda na suncu...

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:25
Konte ima mjesta koliko hoćeš, a nebi ti ni loplatu dala, nego samo škare, malu motičicu i veliku kutiju  Wink
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.