Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 150151152153154 370> |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha,viš kak kritika vrijedi ! Ovo je melem za moje oči (mislim da nas je puno takvih). Izdvajala i komentirala posebno ne bih ništa . Samo šutim i pasem očima !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je prekrasno sve rascvjetano kod tebe, tako mi je to nestvarno usporedo gledajući kroz prozor u ovaj debeli snježni pokrivač.
Što bih dala za malo boje u svom dvorištu!!! A sve je bijelo, bijelo... |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ću se i ja malo žaliti kao i naši prijatelji sa kopna, iako i kod mene ponešto cvjeta, nije tako raskošno kao kod tebe, ipak sam ja sjeverni, a ti južni Jadran.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala se, ogrijala na suncu i nauživala cvjetne ljepote. Kod mene je sve okovano snijegom i ledom, ovako nije bilo dosta godina, a kod tebe cvjetna rapsodija.
Ako misliš da je more hladnooo, dođi malo do mene pa vidi kako izgleda ujutro kad treba krenuti s parkinga, bez guranja i pomoći susjeda kretanje je nemoguća misija. |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago tebi,tebi tvoje ruže ne prestaju cvasti.
A kad se one kod tebe uopče odmaraju ? Moje još spavaju ispod snježnog pokrivača. A valjda če i nama to proljeće konačno doči . |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ovo izgleda fantastično, to treba patentirati, zaštititi...... kako različito od današnjeg načina prodaje, samo prodaj, uvali, bitno da dobiješ novce, a sve ostalo je nebitno, pogotovo kvaliteta......
Ovaj proizvod je "imao dušu".
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš koliko sam se vraćala unazad u tvome vrtu, a išla sam vidjeti da li si ove godine slikala snijeg, znam da si negdje spominjala da je padao i kod vas, ali očito je to bilo jako kratko i hvala Bogu da je tako. Ma več sam navikla da je kod tebe sve rascvjetano dok se mi borimo sa hladnočom i snijegom. I kod nas je jučer bio prekrasan, sunčan dan, ali ja nisam slikala cvijeće u cvatu nego Reu kako prti snijeg, negdje do trbuha, a negdje joj se samo glava i rep vide .
Riječanke su nas več navikle na slike buritta, ali ni njegov crveni rođak ne zaostaje......a ova žuta kamenjarka je isto jako lijepa. O ostićima neću ni pisati, još od lani sam u transu kada ih vidim i uvijek mi je pred očima slika tvoje padine obrasle ostićima. I da ako je ono na slici sumrak, onda neznam šta reći, jer kod nas je tako otprilike bilo jučer oko podne ( mislim na količinu svjetlosti), a danas uopće ne...... prekrasna slika , kao i sve uostalom.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose ma na neki način i je, pa i po Splitu ima puno cvijeća po nasadima, takva je klima.
Flavia nadam se da si dobro Mari Maslačak hvala, meni je normalno da uvijek nešto cvate. Baka, ma ko bi vama forumašima ugodio , prvo viću stavi slike, onda što nas mamiš , ma šalim se, ja bi da je i vama svima rascvjetano kao meni. Niho, grčki oleandar baca mladice... Ivna vidiš kako sam te dmah poslušala. Horti draga, ja bi te rado usrećila da mogu, ali još malo... Otok vjerojatno ima nešto i u tome... Lana pozdrav s tvoga Brača, uživaj u slikama dok ne dođeš... Štefice, ruža ima još i pupoljaka, ali trebam ih orezati da malo odmore, jer onda slabije cvjetaju u proljeće, iako mi je žao... Kat.rea i ja sam se iznenadila kako su to pakovali grožđe u te kutije, sad zamisli danas za 2 kg grožđa, napraviti ovakvu kutiju i poslati poštom, sigurno bi bankrotirali... |
|
život je more
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa možeš u toj kutiji opet poslati poklone za Rijeku s komadima iz bračkog Petradina
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetoljubci nema nam druge selimo se na otoke. Prekrasno cvijeće
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu reći ništa što već nije rečeno......uvijek kad dođem kod tebe u vrt uživam........ne dolazim prečesto da se ne predoziram .........danas su me margarete podsjetile na neke davne,jako mlade godine.....
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma šta ja uopće ovdje radim.......još malo pa pogrizla sve nokte
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam slike padine i površine prekrivene grmovina, točnije buketima. Lani sam maštala da ću za koju godinu imati slično jer mi i teren nešto takvo traži. Ali, na žalost, ništa od toga jer mi ovdje moramo svake godine iz početka. Šteta!
Sreća da imamo vas sa tako zimi rascvjetanim vrtovima!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je doći u tvoj vrt i odmoriti dušu, osjetiti miris i disati punim plučima preljepo
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja........ ja se svaki put skoro onesvjestim kad dođem u tvoj vrt...... a da dođem u živo moj tiki-tikr vjerojatno ne bi izdržao.....
Biljkice sam sve lijepo posadila što u vrt, što u vaze.....lijepo im je i dobro se drže..... gazanije malo prekrijem preko noći sa onom bijelom "tkaninom" jer još padne ispod nule.....
Slika sa ostićima je strašno, ali strašno strašno lijepa
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam posadila biljkice ali u posude jer je kod mene dosta hladno.Kada bude bilo vrijeme da ih posadim van poslikat ću ih da mi točno kažeš koja je koja.Inače puno ti hvala na pošiljci i tvojim uvijek predivnim slikama.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana ti tvoji ostići, margarete, gazanije i druge divote me jednostavo raspamećuju. Taj tvoj bogat i bajkovito rajski vrt nadahnjuje sva osjetila i u savršenom je skladu 365 dana u godini.
A tvoja maestralna kreativnost je neizmjerna. Ma, koliko puta sam posjete tvojem vrtu završavala riječima , bravo majstorice, no sada sam osjetila poriv da se poklonim PRIMADONI naših vrtova.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i opet onaj ostićevski tepih a gazanije kao sunce izgledaju
samo da znaš...ipak sam dozvala sunce u subotu Lantana, hoće biti mjesta na tvom otoku ako krene seoba cvjetoljubaca? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje, ali ja uvijek mislim da su moje zasluge male u odnosu na to što je takva klima , jer ja jesam sve posadila, ali poslije toga raste samo. Ovi ostići su počeli tako što sam ubola jednu granu bez korjena i oni od tada samo rastu, niti kopam, niti zaljevam, niti ih gnojim, odgovara im ova padina u zavjetrini i puno sunca.
Ove strelicije ne rastu u mom vrtu, ali ga sada krase Hoće li procvjetati... Mimosa je već ocvala ...i božićna zvijezda na suncu... |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konte ima mjesta koliko hoćeš, a nebi ti ni loplatu dala, nego samo škare, malu motičicu i veliku kutiju
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 150151152153154 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |