Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 184> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahaha...geldala sam i ja taj prilog....moram prvom prilikom isbrobti.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još imam hormona, ali zašto ne bar će mi nečemu poslužiti med, kojeg baš ne trošimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na posjeti i pohvalama.
![]() Nisam sigurna što će sa ružom biti, svašta je proživjela do sada. Hitila sam je i na balkon, pa morala vraćati u kuću . MM kad se nadoveže za nešto ne pušta, tako da je ruža dobila poseban tretman i u misiji smo spašavanja grane. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čovjek k tebi ne dođe par dana a ono svašta.
![]() ![]() Biljkice su za pet. I mene zanima rezultat s medom.
A Božićni kutak je presladak. Stvarno si to s granama lijepo složila!
![]() ![]() ![]() Darove od forumašica da ne spominjem!
Ma da mi je doživjeti tvoju kućicu. To će biti bombončić u raju!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam da cujem da se ruza primila
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja vidjela slideshow - znam tko će mo podučiti!
Lijepo je - naravno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Koliko je zapravo ljepše pogledati ovako!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala hvala
![]() Da ljepše je i to bi bilo dobro ubaciti u vrtove kad se žele pregledati slike brzinski. Užitak je gledati svoj vrt kao album. Bilo bi dobro da postoji kao zakačka na prvoj stranici. Tako da se zna uz slideshow iz kojeg je perioda i podatci o čemu je riječ. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sve pohvale za Proljeće i njen prekrasan poklon, baš je sladak tanjur..
.
Borić je originalan i baš takav simpatičan...
Slideshoww si odlično napravila, dobro si ukomponirala biljke.
Sve pohvale za novu frizuru (ručni rad?)
![]() Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Slideshow mi se baš sviđa, super je pogledati tako slike..
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako je zgodno pogledati tvoj Slideshow - puno slika lijepog cvijeća na jednom mjestu! A i ideja ti je dobra da se postavi u svaki vrt u slikama.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Odlično Šmrcko, još malo pa će nam opet vrtovi živnuti, uživancija je pogledati ovako lijepe i šarene slike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja u slikicama uživala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvali i šetnji kroz moj vrt
![]() Da bilo bi dobro napraviti slideshow vrtova kroz različite periode i ubaciti u prvi post na prvoj strani, tako tko želi bez komentara pogledati vrt i bez otvaranja stotine strana pogledati brzinski najljepše slike vrta.Tek bi tada imali pravi dojam jednog vrta iz više kutova. ![]() Ja ne mogu editirati, pa ne mogu to napraviti ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Lijep slide Smrcko!Miriši na još,kao da i cvjeće miriši...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Jurice
![]() Svima Sretna Nova Godina ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i tebi draga sretna! Puno zdravlja i dobitak na lotu ti želim!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
uživala sam gledati tvoj vrt , sretno tebi i TM u Novoj godini
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo šetam tvojim vrtom pregledavam link i čudim se kako si to napravila.
Bravo bila je prava uživancija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |