Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 272> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje prekrasno cviće imaš,sve lipšeod lipšega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
glista ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 52 |
[
Krug oko višnje sa začinskim i ljekovitim biljem:
ruta, kadulja, majčina dušica, pelin, metvica, buhač, stolisnik, kantarion ...
![]() ovo ti je suuuper ideja
![]() |
|
vojim sve sto je jepo nevojim nista sto je luzno
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo i mene..... već dobrih tjedan dana "štrajkam" tj. jednostavno preletim malo vrtovima i to je sve što stignem...... kod tebe se moram barem javiti i reći da ti je vrt u top formi
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toliko ljepote! Slika koju je Bergenija ponovila je uistinu prekrasna, a imam i pitanje u vezi s njom. Cvjetaju li ti prelijepi ljubičasti cvjetići baš na toj neobičnoj "mreži" i kako se to zove?
A za psa neću ti ništa reći, samo mi se ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima. To nam ovdje na CIF-u daje snage i podstreka.
Korijenko pročitaj malo ovdje za uholaže, štrige: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1726&PID=233566
Misty, ona "siva mreža" ti je calocefalus. Ako si gledala kaubojske filmove onda se vjerojatno sjećaš onih kugli koje je vjetar kotrljao po pustinji !
Ovaj moj je lanjski - mislim da nije oživio, ali mi je baš fora i ovakav suh!
Tražila sam baš ovakve, tanjih grančica, ali ove godine nema takvih u prodaji!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya, draga moja, najprije mi pojasni što je s Aresom?? Kuda ide, zašto ide..?? Jer nije mi jasno da li ide od vas ili samo u boks pa ćete ga puštati k sebi, ili...? A ostalo sve - lipo mi je, lipo mi je u vrtu tvojem biti i sve to gledati..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
R. saro - dobro je, već je danas bolje. Anaida, ma ide samo u boks, ali je dva dana jako plakao. Nisam ga mogla slušati. Strašno ... A sad kad dođem kući cvilit će i kružiti oko mene sigurno pet minuta. I ja ga opet moram ostaviti dolje ... Ma bolje je on nego ja!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Skoro sam se rasplakala čitajući o Aresu, dobro da je odmah poslije bilo tako lijepih slika pa su me odmah oraspoložile. Baš sam mami čitala taj post o Aresu i boksu i ona me upitala: "Šta misliš da naša Ziva sad odjednom naraste do 30-40 kg i da ju moramo stavit u boks?" Zamislile smo se... A naša mala je tako mala da ti u krilu može spavati na jednoj nozi. A siroti Ares!!! Ma bit će on s vama više nego u boksu, znam ja to
![]() |
|
![]() |
|
Springy, Ares se polako privikava. Noću je ipak s nama, čim dođem sa posla oboje idemo kući. Nije stalno u boksu. Samo ujutro i kad moramo negdje ići. Mogla bi ja o tome ... razum govori jedno, a srce drugo!
Jednom sam na temi o mahovnjaku našoj rain pričala o mojim sedumima kojima pokrivam površine. Sedum refleksum i ovaj sedum acre pokrivaju mi veliki dio kamenitog terena gdje ne opstaje trava:
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Taj sedum je zaista lijepi i fora je jer onda manje raste korov. Imam ga i ja . Ah psi, da bolje ne pričat o našoj ljubavi o njima, jer oni koji ih nemaju ionako to ne mogu razumjeti, ali meni se čini da naši ljubitelji cvijeća svi imaju neke ljubimce, pa....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Malo sam prošetala tvojim vrtom i stvarno uživala.
A što reći za Aresa... samo ono što i sama znaš - razum je jedno, a srce drugo. Na sreću, pametne su to životinjice i brzo se prilagode onome što im mi namjenimo kao najbolje.
Tu ideju za sedume umjesto trave već dugo koristi moja svekrva i moram reći da je to super jer baš efektno izgleda.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga jutros mi je stigao tvoj paket! Kažu da se na cvijeću ne zahvaljuje, pa ću ti onda samo reći
![]() Ako sam dobro prepoznala, sedum refleksum koji si mi poslala stavila sam u svoj kamenjar, valjda će se i tu širiti? ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša, imaš pravo - nema korova, a najljepše mi je kad se proširi i raste i po betonu. A za ljubimce, a šta'š govorit ! Primorka, vidi što ti je intuicija: Taman danas gledam moj / tvoj hibiskus koji samo što nije procvjetao.
Miro, mi u kršu se moramo snalaziti. Kad sva trava požuti i postane kao slama ovi sedumi i ljetni čempresi oduševljavaju!
Misty, poslala sam ti miris tvoje i moje Dalmacije. Kad obavimo destilaciju mislit ću na tebe!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hoya,od sveg ti srca hvala,ti znaš zašto
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus - bilo je od srca! Proljeće
![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Onaj krug sa biljćicama je super,neobićna a efektna ideja.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |