Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 156157158159160 272>
Korisnik
Poruka
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 09:31
Koje prekrasno cviće imaš,sve lipšeod lipšegasmile64Uživala sam gledajući tvoj rascvitani balkon i tvoj vrtsmile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
glista View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje glista Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 10:06
[

Krug oko višnje sa začinskim i ljekovitim biljem:
ruta, kadulja, majčina dušica, pelin, metvica, buhač, stolisnik, kantarion ...

ovo ti je suuuper idejasmile55i ja bi tak (samo treba prvo posadit višnju)
vojim sve sto je jepo nevojim nista sto je luzno
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 10:25
Evo i mene..... već dobrih tjedan dana "štrajkam" tj. jednostavno preletim malo vrtovima i to je sve što stignem...... kod tebe se moram barem javiti i reći da ti je vrt u top formi Thumbs%20Up, obavezno ti se pohvaliti da još malo i imam prvi cvijet tvoje alstromerije a za škarice mi nije ništa jasno.... kažeš da jedu uši a ja ih uništavam sve u šesnaest jer mi požderu biljke (ili barem ja mislim da su to one).......Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 10:45
Toliko ljepote! Slika koju je Bergenija ponovila je uistinu prekrasna, a imam i pitanje u vezi s njom. Cvjetaju li ti prelijepi ljubičasti cvjetići baš na toj neobičnoj "mreži" i kako se to zove?
A za psa neću ti ništa reći, samo mi se Cry

Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:46
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima. To nam ovdje na CIF-u daje snage i podstreka.

Korijenko pročitaj malo ovdje za uholaže, štrige: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1726&PID=233566

Misty, ona "siva mreža" ti je calocefalus. Ako si gledala kaubojske filmove onda se vjerojatno sjećaš onih kugli koje je vjetar kotrljao po pustinji !
Ovaj moj je lanjski - mislim da nije oživio, ali mi je baš fora i ovakav suh!
Tražila sam baš ovakve, tanjih grančica, ali ove godine nema takvih u prodaji!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 12:20
Vrt je fantastičan draga hoya, ma kaj fantastičan, i više od togaClapClapClap
naravno, alstromerije su moj favorit kad ih toliko obožavam, jedva čekam da vidim moje u Senju...
Jadni Ares...CryCryCry
lijepi pozdrav
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 15:00
Hoya, draga moja, najprije mi pojasni što je s Aresom?? Kuda ide, zašto ide..?? Jer nije mi jasno da li ide od vas ili samo u boks pa ćete ga puštati k sebi, ili...? A ostalo sve - lipo mi je, lipo mi je u vrtu tvojem biti i sve to gledati..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 15:10

R. saro - dobro je, već je danas bolje.

Anaida, ma ide samo u boks, ali je dva dana jako plakao. Nisam ga mogla slušati. Strašno ... A sad kad dođem kući cvilit će i kružiti oko mene sigurno pet minuta. I ja ga opet moram ostaviti dolje ... Ma bolje je on nego ja!

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 16:36
Skoro sam se rasplakala čitajući o Aresu, dobro da je odmah poslije bilo tako lijepih slika pa su me odmah oraspoložile. Baš sam mami čitala taj post o Aresu i boksu i ona me upitala: "Šta misliš da naša Ziva sad odjednom naraste do 30-40 kg i da ju moramo stavit u boks?" Zamislile smo se... A naša mala je tako mala da ti u krilu može spavati na jednoj nozi. A siroti Ares!!! Ma bit će on s vama više nego u boksu, znam ja to Wink, a zna i on!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 07:03
Springy, Ares se polako privikava. Noću je ipak s nama, čim dođem sa posla oboje idemo kući. Nije stalno u boksu. Samo ujutro i kad moramo negdje ići. Mogla bi ja o tome ... razum govori jedno, a srce drugo!

Jednom sam na temi o mahovnjaku našoj rain pričala o mojim sedumima kojima pokrivam površine. Sedum refleksum i ovaj sedum acre pokrivaju mi veliki dio kamenitog terena gdje ne opstaje trava:
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 08:07
Taj sedum je zaista lijepi i fora je jer onda manje raste korov. Imam ga i ja . Ah psi, da bolje ne pričat o našoj ljubavi o njima, jer oni koji ih nemaju ionako to ne mogu razumjeti, ali meni se čini da naši ljubitelji cvijeća svi imaju neke ljubimce, pa....
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 08:19
Malo sam prošetala tvojim vrtom i stvarno uživala.

A što reći za Aresa... samo ono što i sama znaš - razum je jedno, a srce drugo. Na sreću, pametne su to životinjice i brzo se prilagode onome što im mi namjenimo kao najbolje.

Tu ideju za sedume umjesto trave već dugo koristi moja svekrva i moram reći da je to super jer baš efektno izgleda.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 09:06
Cviće ti je smile227,a to polje seduma,a kad još zažuti,ma predivnosmile55
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:18
Draga jutros mi je stigao tvoj paket! Kažu da se na cvijeću ne zahvaljuje, pa ću ti onda samo reći što si mi cijelu kuću ispunila mirisom moje lijepe Dalmacije!
Ako sam dobro prepoznala, sedum refleksum koji si mi poslala stavila sam u svoj kamenjar, valjda će se i tu širiti? Wink

Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 12:52

Triša, imaš pravo - nema korova, a najljepše mi je kad se proširi i raste i po betonu. A za ljubimce, a šta'š govorit !

Primorka, vidi što ti je intuicija: Taman danas gledam moj / tvoj hibiskus koji samo što nije procvjetao.

Miro, mi u kršu se moramo snalaziti. Kad sva trava požuti i postane kao slama ovi sedumi i ljetni čempresi oduševljavaju!

Misty, poslala sam ti miris tvoje i moje Dalmacije. Kad obavimo destilaciju mislit ću na tebe!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 13:02
Hoya,od sveg ti srca hvala,ti znaš zaštosmile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 13:06
Hoya  smile141     smile79
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 13:15

Mali kaktus - bilo je od srca!

Proljeće  smile79
Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 14:10
Onaj krug sa biljćicama je super,neobićna a efektna ideja.smile55
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 00:06
Originalno poslano od člana jannette77 jannette77 napisao:

Onaj krug sa biljćicama je super,neobićna a efektna ideja.smile55
Potpisujem janette 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 156157158159160 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.