Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Lorica
![]() Ma donijela sam nešto sitno, ali sam se razbolila ni hodati ne mogu cijeli dan. Sve me slomilo prehlada, putovanje, stres, rad. Baš ovako izgledam u orginalu, nos mi je kao babura ![]() Donjela sam nešto sitno, mama mi je jako slaba teko da nisam puno obilazila niti krala pelciće. Ali moram priznati da mami jesam maznula nešto što mi nije dala ranije ![]() ![]() Zato sam donijela veliku agavicu koja je jadna zgužvana u paketu i nemam snage da je iščupam, vražićak ima bodlje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Žao mi je da si se razbolila. Nadam se da je to ipak samo kratkotrajno i da ćemo te vidjeti na kavi u četvrtak.
Znam da te posjet roditeljima zdrma, bilo bi lakše da su bliže... al' kad život tako posloži da nam nije uvijek lako.
Neka si mami po skrivećki "maznula" ponešto, kažu da se ukradeno bolje primi!
Nadam se da se vidimo!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde živni, nedostaje tvog optimizma!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da sto prije ozdravis
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na lijepim rječima
![]() Jadan je onaj tko spadne na mušku njegu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde, bit će dobro, lako za vrat - važno da ti nije ručice masirao pa možeš na miru tipkati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Šmrckice nasmijala si me (znam da tebi i nije do smijeha vjerovatno) kakvu njegu dok si bolesna imaš.
Suosijećam s tobom,znači ima još muževa koji imaju "zlatne" rukice za masažu.Ja sam mislila da je samo moj nježan kao traktor ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjerujem da je jučer sve prošlo kako treba, mislili smo na tebe na kavi, a i dok smo "kupovale" buritto, no već ćeš ti doći .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj Smrckić,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko kuburi sa prehladom, a njoj je izgledao trojan sredio kompjuter - i to dobro!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joooj smrcko pa gdje si ti???
Šta se događa???
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pa nisi još valjda bolesna
![]() |
|
![]() |
|
Ja pričala s njom: Smrcko kuburi sa prehladom, a trojan sredio kompjuter - i to dobro!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pozdravi je puuuuno i zaželi i njoj i kompu brzo ozdravljenje. Reci joj da nam nedostaje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Več smo se zabrinuli gdje si..a kad ono šmrcka napali trojani..Puno pozdrava..
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam se pitala što je da je nema..... ovo je sad period prehlada i boleština.....samo ti lijepo odmaraj, vani je ionako "šljiva", jedino taj vražji trojan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Smrcko, pa sada to već nije lijepo od tebe. Gosti dođu - i poljube vrata! Pa zar su zbilja ti virusi sredili i tebe i komp? Želim vam oboma da brzo ozdravite i vratite se među nas.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nažalost sredili su joj temeljito komp. no osjeća se bolje i svih pozdravlja.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrckice želim što brže ozdravljenje tebi i tvom kompu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |