Moj vrt seoski |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 66> |
Korisnik | |
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma jok, eto mene ! Evo malo šafrančića fotografiranih ovaj vikend.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi šafrani. |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi šafrani, pogotovo žuti!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su prekrasni ovi bijeli šafrani. Tako su nježni.
|
|
život je more
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako slatki šafrančići i bijeli i žuti.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šafrani, bijeli, žuti.................. nema veze! Bitno da nam se gogo vratio!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenia nikud G nije otišao svaki dan je tu , samo je on šutljivac i ne "blebeće" ko mi žene ipak je on muško koje dok kaže onda kaže samo važno.
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija !
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne šalji poljubce bit će ljubomornih tu na forumu
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šafrani su prekrasni....eto, moji će procvasti kasnije, pa sad uživam u tvojim
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,bravo gogo!
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frajeru, nabavila sam Pinokio tulipane one iste kakve i ti imaš, a dok sam ih vidjela odmah sam se tebe sjetila. |
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da te ne "poznajem" mislila bih da zbilja ništa ne radiš, tema je skoro na treću stranu otišla, maleni izvještavaj.....
|
|
Suzizana
Nedavno posijan Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gogo ajmeeeeee vrta, što po veličini, što po ljepoti! a ovakvu vikendicu kao tvoja si ja želim, malu slatku!! još kad bi bio ovakav vrt okolo, uh samo ću duboko udahnut i reć PREKRASNO!!! |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
safrai naravno predivni!a ima li gogo sta novoga? ma gde si?nema te dugo.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj samo pisati da nemaš što slikati jer to kod nas ne pali a pogotovo u tvom slučaju, zato, SLIKE NA SUNCE !!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno! Al' sam se nasmijala onom o šljivama, rakiji i cvijeću! |
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suzizana i baka, hvala na pohvalama!
Gioiaa i korijenko, ima dosta novih stvari, no nikako da nađem vremena pa da malo fotografiram po vrtu. Al ovaj vikend ću se potrudit i objavit fotke.
Baka zgodno ti piše u poruci, a ja bih dometnuo:
Čovjek za sebe može reći da je star tek onda kad shvati da ima više prijatelja među mrtvima, nego među živima. Zato se potrudi da imaš što više živih prijatelja pa nećeš ostarjeti nikada!
|
|
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogo molim te preformuliraj ono o starosti. Znaš, meni su već počeli umirati prijatelji i poznati. Recimo u čovjek je star kad od kćeri misli da je med. sestra ili slično.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha, odlično Vera4, može i tako.
Gledao sam nekog komičara u Oprah koji je ovako definirao starost:
Jednom prilikom mi je ispalo nešto na pod i sagnuo sam se da to pokupim.
Pomislih dolje: "Ima li još štogod da podignem, kad sam već sagnut?" E tad sam shvatio da sam star.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |