Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katružin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Katružin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 37>
Korisnik
Poruka
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:03
Hvala vam, svima, na posjetiSmile!
Korijenko, onu mrežu nisam stavljala iako sam namjeravala, već sam obložila plastičnu kašetu, a to je dovoljno za  "armaturu".

A sada malo novih sličica

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:10
Koja ljepotaa.Svaka čast katruža.Ovo je pravi cvjetni raj..Imam jedno pitanjce,koja je ono divna cvjećka na slici iznad plavog krompirka?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:15
vrt ti je stvarno jako lijep za svaku pohvalu, o ružama neću ni da govorim

svidja mi se kako si formirala grmić solanuma......može savjet?

ostali to već znaju, interesira me ako smijem gdje se nalaziš?

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:16

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 07:10
Katruža je Međimurka, Lora.
Uživala sam u slikicama, javljaj nem se češće draga Katruža! Posebno su mi lijepi krumpriov grm, ukrasne koprive te još puno toga čemu sad ime ne mogu prizvati u sjećanje.. Aha, i anemone su divne!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 07:26

Prvo sam s"iiii" gledala ruže! Prekrasne.

Onda sam se zadivilila zidarenju! S kojom si to masom obzidala? Neka gotova mješavina ili si sama mješala "meltu"?

Onda si me oborila s nogu s ostalim cvijećem.

I mene zanima koji je ono roza cvijet iznad krumpirka.

Pa onaj niz zelenih grmića...Ako stigneš napiši kako se zovu.

A ukrasne koprive!!!ClapObično sam ih viđala po vazama a kod tebe u zemlji, ma predivno!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 10:10
Kod nas je danas neki vjetrovit i sumoran dan, ove tvoje sličice vratile su mi raspoloženje. Prekrasno.
Ova zadnja slika sa predivnim koprivama me je oduševila
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 21:38
Ti mene svakom slikom nanovo oduševiš.Morat ću ti"ukrasti"ideju sa ovim koprivama vani,za sljedeću godinu.
Jel do njih dopire sunce išta ili su skroz u hladu?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 21:50
Baka je rekla i pitala sve što ja želim.
Sa koprivama si me oduševila.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 22:02
Originalno poslano od člana katruža katruža napisao:

predivnisu ti ovi grmici ja sam nedugo donijela grane od ovog drugog od mame ona ima  cijelo stablo, al me zanima gdije si nabavila ovog treceg
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 22:18
Sve je prekrasno, one koprive si super posložila, a mene su oduševili euomimusi, svaki je kao da je nacrtan. Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 23:15
Kartuzaaa
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 22:12
Ma i ja sam se u koprive zagledala smile89
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 07:12
smile227koja ljepota...koprive,a tek krumpirko...smile71
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 11:24
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ti mene svakom slikom nanovo oduševiš.Morat ću ti"ukrasti"ideju sa ovim koprivama vani,za sljedeću godinu.
Jel do njih dopire sunce išta ili su skroz u hladu?

Predivne koprive, i ja bi htjela znati isto ovo što je shasha pitala, i ono isto što te je baka pitala za zidanje za "meltu", bolje da mi ti napišeš omjer nego da pitam MM, kad ga pitam tako neke "muške stvari" uvjek me "poklopi" da neka se bavim svojim stvarima....Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 11:51
predivno, koprivice su preljepi grmići baš kao i euomimusi, sve pohvale lijepo, uredno, zeleno a tek krumpirko smile120smile141
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 13:25
prekrasan, šareni i veseli vrt

smile126
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 14:32
ruže su me oduševile, a tek ukrasne koprive i anemone smile42
ima kakav "recept" za tvoj ručni rad? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 19:29
Alisa, Lora, Anaida, Baka, Otok, Shasha, Rosa2, Lantana, Gioiaa, SilveK, Željka23, Korijenko, Bromelija, Tajčica i Kontesa, hvala vam!smile79
Cvijet iznad "krumpirka" je Teksaški zvončić-Lisianthus (Eustoma grandiflorum), a grmići su Kurike (Euonymus). Sve kurike sam sama zakorjenila.
Shasha i Korijenko, koprive su skoro cijeli dan na suncu samo ih treba malo više zalijevati.
Lora
, Solanum rantonnetii, sam stalno orezivala i pincirala mu vrhove, sad sam dobila željenu veličinu, pa ću mu iduće godine više kidati vrhove da bude gušći. I da, iz Međimurja sam, kao što ti je Anaida već odgovorila.

Posuda-tegla je iz hypertufe,stavljala sam cement,  perlit , malo razmočenih novina i malo pijeska, jer nisam imala treseta. Inaće je omjer za hypertufu 3 cementa:4 treseta:5 perlita. 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 19:59
Hvala na odgovoru. Ti si prava majstorica!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.