Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Korisnik | |
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam, svima, na posjeti
![]() Korijenko, onu mrežu nisam stavljala iako sam namjeravala, već sam obložila plastičnu kašetu, a to je dovoljno za "armaturu". A sada malo novih sličica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
vrt ti je stvarno jako lijep za svaku pohvalu, o ružama neću ni da govorim
![]() svidja mi se kako si formirala grmić solanuma......može savjet?
ostali to već znaju, interesira me ako smijem gdje se nalaziš?
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katruža je Međimurka, Lora.
Uživala sam u slikicama, javljaj nem se češće draga Katruža! Posebno su mi lijepi krumpriov grm, ukrasne koprive te još puno toga čemu sad ime ne mogu prizvati u sjećanje.. Aha, i anemone su divne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo sam s"iiii" gledala ruže! Prekrasne. Onda sam se zadivilila zidarenju! S kojom si to masom obzidala? Neka gotova mješavina ili si sama mješala "meltu"? Onda si me oborila s nogu s ostalim cvijećem. I mene zanima koji je ono roza cvijet iznad krumpirka. Pa onaj niz zelenih grmića...Ako stigneš napiši kako se zovu.
A ukrasne koprive!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod nas je danas neki vjetrovit i sumoran dan, ove tvoje sličice vratile su mi raspoloženje. Prekrasno.
Ova zadnja slika sa predivnim koprivama me je oduševila |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ti mene svakom slikom nanovo oduševiš.Morat ću ti"ukrasti"ideju sa ovim koprivama vani,za sljedeću godinu.
Jel do njih dopire sunce išta ili su skroz u hladu?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baka je rekla i pitala sve što ja želim.
Sa koprivama si me oduševila.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je prekrasno, one koprive si super posložila, a mene su oduševili euomimusi, svaki je kao da je nacrtan.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kartuzaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma i ja sam se u koprive zagledala
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivne koprive, i ja bi htjela znati isto ovo što je shasha pitala, i ono isto što te je baka pitala za zidanje za "meltu", bolje da mi ti napišeš omjer nego da pitam MM, kad ga pitam tako neke "muške stvari" uvjek me "poklopi" da neka se bavim svojim stvarima....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno, koprivice su preljepi grmići baš kao i euomimusi, sve pohvale lijepo, uredno, zeleno a tek krumpirko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasan, šareni i veseli vrt
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ruže su me oduševile, a tek ukrasne koprive i anemone
![]() ima kakav "recept" za tvoj ručni rad? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Alisa, Lora, Anaida, Baka, Otok, Shasha, Rosa2, Lantana, Gioiaa, SilveK, Željka23, Korijenko, Bromelija, Tajčica i Kontesa, hvala vam!
![]() Cvijet iznad "krumpirka" je Teksaški zvončić-Lisianthus (Eustoma grandiflorum), a grmići su Kurike (Euonymus). Sve kurike sam sama zakorjenila. Shasha i Korijenko, koprive su skoro cijeli dan na suncu samo ih treba malo više zalijevati. Lora, Solanum rantonnetii, sam stalno orezivala i pincirala mu vrhove, sad sam dobila željenu veličinu, pa ću mu iduće godine više kidati vrhove da bude gušći. I da, iz Međimurja sam, kao što ti je Anaida već odgovorila. Posuda-tegla je iz hypertufe,stavljala sam cement, perlit , malo razmočenih novina i malo pijeska, jer nisam imala treseta. Inaće je omjer za hypertufu 3 cementa:4 treseta:5 perlita. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala na odgovoru. Ti si prava majstorica!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |