moj kutak za opustanje |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 35> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka slika nosi ljepotu! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko boja, kakve raskošne bilje, a sve to na predivnim slikama - bravo majstorice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar drago mi je da si bolje, i da si mislila na nas u trenucima stresa, i ja ponekad kad legnem da mi ne dolaze ružne misli samo mislim na cvijeće i prekrasne prizore na našem forumu, a o tvom cvijeću ne treba ništa posebno govoriti svaka slika je plakat za sebe
|
|
život je more
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I sad bi ti instrukcije iz fotografiranja.....čuj draga ne treba ti izgovor za doći k nama . Oporavi se i put "pod noge". |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva eksplozija boja! Znam od prije da imaš prekrasne biljke...ove godine su još raskošnije i ljepše, a vrt ti je uredan i prekrasan! Praznik za oči!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga mimar, slikice koje si nam stavila ostavljaju ljude bez daha!
Koliko prekrasnog cvijeća! Na nekim slikicama i ne znam u čemu je riječ, ali znam da je krasno!
Za mene je tvoj vrt danas broj1!
A vi božuri su me ostavili bez riječ:
I....da si mi bliže ( a šteta što nisi) užicala bih te onih prelijepih perunika) No, nema veze uživat ću ja u tvojima!
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće......
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aauuuuuu, ružeeeee , pa božuri
Koja eksplozija boja u tvom vrtu, ma kud ćeš bolju terapiju od tvog vrta
Drago mi je da se bolje osjećaš i da ti je u ne baš lijepom trenutku pomogla "šetnja" forum vrtovima.
Navečer kad nemogu zaspati jer mi dolaze svakakve misli obavezno isto kao i ti "šećem" u mislima ili prolistam časopis vrt, ne moram pročitati ni slovo, odmah slatko zaspim
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno..predivne boje, šarenilo, cvijeće, prava raskoš a uz to i odličan fotograf koji zna napraviti predivne slike
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno cvijeće, raskoš boja i oblika.....savršeno
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti samo reći . za prelijepi vrt.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj sam vrt obišla kao gost foruma, zapamtila ga po ružičnjaku, pletenim košarama, po mnogobrojnom cvijeću. Sad sam ga ponovo posjetila. Tvoj je vrt jedan od onih koje treba pogledati za "laku noć". Snovi će sigurno biti ljepši.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-sad sam bez rijeći svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz hiljadu ,svima koji ste odvojili vreme za
setnju po mom kutku saljem buket mojih ruza kojima, ni kisa koja pada
vec danima, ni tempereatura od 8C ne mogu da umanje raskos boja i mirisa
Nadam se da ce svaka od vas, naci barem jednu koja joj se dopada. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majko mila!!!
(mislim da sam našla barem dvije koje će se kumu dopasti)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam našla 25 koje mi se dopadaju (ako sam dobro brojila)
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su fenomenalne, ali žute!!! Za 10+
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemogu izabrati predivne su
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka bi mogla i u moj vrt
|
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |