Osteospermum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiorela...par postova iznad belica piše o tome kako je piknula u zemlju grančicu.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
O kako su ove krasni ostići!! Ja sam kupila ostić boje kao na gornjoj slici, no ne moram ni reći da je strostruko manji i sa manje cvijeta, no nem veze, super mi je ta biljkica. Nakon faze stajanja (valjda zbog vrućina) sad ponovo cvjeta. Spremam se ovih dana zapelcati ga sa grančicama pa me zanima da li bi bilo dobro pokriti grančicu preko zime plastičnom flašom da ne smrzne (okolica Siska). Sjemenke nisam uspjela sakupiti,
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jeka fra..krasni su
lantana, tvoja pprijateljica se odlično sjetila, jako lijepo izgleda |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Napokon sam ga i ja nabavila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijep je!
![]() |
|
![]() |
|
draga petit kod mame cvatu cijelu godinu neprekidno i svako dvije godine ga izmladimo jako brzo raste
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Jeka Fra krasan ti je ostić, inače ih baš volim
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Predivan je Mikice
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Izmladiti znači jako orezati ili zamijeniti novim? Moj na moru dosta brzo odrveni, grane mu ogole i cvijeta samo na vrhovima.Sad u proljeće je prepun grančica i cvjetova, a u ljeti kad dođem više ne izgleda lijepo. |
|
![]() |
|
mojoj mami ga zao rezat kad je prepun cvijetova pa ga nerezemo nego piknemo nove a moja susjeda poreze dosta u 2 mjesec tako da joj isto budu predivne spustaju joj se preko zida i po 2 metra marta ja bih tvoga sad prikratila ako vidis na tim golim grancicama nove izboje
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mira K, svi ostići su mi prekrasni i jednostavno ih obožavam, ali kako najviše volim roze i lila nijanse, ovaj tvoj tako nakovrčane sredine mi je preprepredivan.
![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moji su preživjeli slavonsku zimu vani ali je izostalo cvjetanje, niti jednog cvijetića nije bilo a ne vjerujem da će još biti jer nema naznake da se formiraju pupovi.........
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasni su !
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |