Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 63>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 15:30
Ti si Zvrk pametna. Ja sam sad naučila da obilježim kupljenu biljku. A ne da moram slikati tri dana iza kupnje i pitati: molim što sam to kupila!LOL 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 17:43
pa ti budeš imala botanički vrt! Blago tebi, jedva čekam slike kad to sve poraste i procvjeta.

i jedno pitanje: da li tvoja kozokrvina miriše? Ona uz zid na žicama? Kak se zove ako možda znaš? hvala
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 18:21
koliko vidim ima da uzivamo gledajuci slike
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:24
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Ti si Zvrk pametna. Ja sam sad naučila da obilježim kupljenu biljku. A ne da moram slikati tri dana iza kupnje i pitati: molim što sam to kupila!LOL 

Glava je premala za cuvati to u njoj!Big%20smile
One glavne znam i bez oznaka ali neke nove ne bih znala bez pomoci.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:25
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

pa ti budeš imala botanički vrt! Blago tebi, jedva čekam slike kad to sve poraste i procvjeta.

i jedno pitanje: da li tvoja kozokrvina miriše? Ona uz zid na žicama? Kak se zove ako možda znaš? hvala

Ne znam sto je kozokrvina, treba mi latinski naziv da znam o cemu pricas.
Ja sam se tek upustila u vrtlarstvo ovdje tako da su meni hrvatski nazivi biljki strani (osim onih osnovnih).
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:28

Ostići su ti prekrasni, kao i ostalo, a sistem označavanja biljaka super, neophodno je kad čovjek ima puno, a i kako bi rekla baka bea, tako najlakše naučiš kako se koja biljka zove.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 20:13
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Ja sam se tek upustila u vrtlarstvo ovdje tako da su meni hrvatski nazivi biljki strani (osim onih osnovnih).

kozokrvina ti je lonicera, tvoja je ružičasto-bijela
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:33

Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

kozokrvina ti je lonicera, tvoja je ružičasto-bijela

Moja lonicera jako mirisi pogotovo kad je topli dan. Poceli su se vec cvjetovi otvarati i milina je proci pokrajTongue.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:35
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ostići su ti prekrasni, kao i ostalo, a sistem označavanja biljaka super, neophodno je kad čovjek ima puno, a i kako bi rekla baka bea, tako najlakše naučiš kako se koja biljka zove.

Nekada biljke skroz nestanu preko zime(prije nego sto se opet pojave na proljece)  i da nemam oznaceno gdje su (sa njihovim nazivom) sve bih izgubila jer kopkam oko velikih/glavnih biljki.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 09:57
Zvrk, ja da odem na Open day mislim da bi tamo pamet izgubila i  jedan dan mi sigurno ne bi bio dosta.
Kako ćeš imati ljepog posla da to sve posadiš, ja ću sad u subotu u Opatiju na sajam cvijeća, traje četiri dana, morat ću se malo sredit da odem samo jedan dan inače ću bankrotirati Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 19:37
Danas sam radila cijeli dan pa nisam mogla nista kupiti LOL.

Zato sam sadila cvijece koje sam kupila prije neki dan.
Marigold i Snapdragon.

Na lijevoj strani dio cvjetnjaka u vrticu

Travnjak sa balama sijena za penjanje po tome, sjedenje

Jedan dio vrta, velike traktorske gume za penjanje, skrivanje u unutrasnjosti, staza napravljena od play bark http://www.turfandstuff.com/product.php?xProd=107&xSec=1&jssCart=fb18fb341d2c8c6285637ef52e0cb40d 

Skloniste, sjena napravljena od willow

Imamo srece pa vrtic ima jos dva vrta ovakve velicine, u jednom su pjescanik i nekoliko drveca, camac po kojem se djeca obozavaju penjati i glumiti gusare, a jedan dio je betonski za jurnjavu biciklima, skuterima itd.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 23:10
Stani malo, ove zadnje slike su tvoje dvorište ili dječji vrtić? Simpa ideja za sklonište Clap.
Open day je u tvom vrtu?
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 08:18

To su sve slike iz vrtica gdje radim, tu sam sadila marigold i snapdragon, budem jos sadila male zimske jagode, a jedna mama je obecala puno visokog cvijeca za posaditi.

Open day je prilika da se skupe ljudi koji su otvorili ovaj vrtic (to je charity vrtic) i sadasnji roditelji i djeca. Vrt je lijep ali zelimo dodati malo boje pa zato sadimo jos cvijeca. Imamo jedan dio gdje su zacini pa ih upotrebljavamo u vrticu.

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 10:27
Ovo sve super izgleda - djeci treba više takvog prostora i igru a ne kompjutori i TV Smile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 10:42
koji prekrasan djećji vrtićSmileSmileSmile, šteta što nisu i naši takviCryCry
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 10:50
Super ideja, tako jednostavno, a praktično i ljepo

život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 11:18
Da super ideja za djecu. Bolje da se igraju u vlastitu dvorištu, nego lunjaju i prave nered okolo. Da bar mi ovdje možemo kupiti sijena za malčarenje.

smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 11:22

Krasan vrtić

Tjeraš ne da tražim po netu - snapdragon je - neznam drugi naziv, ali mi to zovemo lavić, zečić i jo svakako, a marigold - kadifica, tagetes
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 23:04
Ovakve bale sijena kostaju L1.50 -L2.00 za jednu.Mi ih na kraju ljetne sezone stavimo na suho i vec ih imamo godinama, jedno 10 -tak).
Mi ih koristimo u nasem vrtu kad imamo rostiljanje, rodendane, za sjedenje (jede sa sa tanjura na koljenima LOL) a djeca obicno pred kraj naprave nesto od njih, stave jednu na drugu pa se penju po tome!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 08:40
ma ovo je stvarno super ,ja vas vec vidim kako uzivate
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.