Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 63> |
Korisnik | |||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ti si Zvrk pametna. Ja sam sad naučila da obilježim kupljenu biljku. A ne da moram slikati tri dana iza kupnje i pitati: molim što sam to kupila!
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
pa ti budeš imala botanički vrt! Blago tebi, jedva čekam slike kad to sve poraste i procvjeta.
i jedno pitanje: da li tvoja kozokrvina miriše? Ona uz zid na žicama? Kak se zove ako možda znaš? hvala
|
|||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
koliko vidim ima da uzivamo gledajuci slike
|
|||
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Glava je premala za cuvati to u njoj!
One glavne znam i bez oznaka ali neke nove ne bih znala bez pomoci.
|
|||
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ne znam sto je kozokrvina, treba mi latinski naziv da znam o cemu pricas.
Ja sam se tek upustila u vrtlarstvo ovdje tako da su meni hrvatski nazivi biljki strani (osim onih osnovnih).
|
|||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ostići su ti prekrasni, kao i ostalo, a sistem označavanja biljaka super, neophodno je kad čovjek ima puno, a i kako bi rekla baka bea, tako najlakše naučiš kako se koja biljka zove. |
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
kozokrvina ti je lonicera, tvoja je ružičasto-bijela
|
|||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Moja lonicera jako mirisi pogotovo kad je topli dan. Poceli su se vec cvjetovi otvarati i milina je proci pokraj.
|
|||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Nekada biljke skroz nestanu preko zime(prije nego sto se opet pojave na proljece) i da nemam oznaceno gdje su (sa njihovim nazivom) sve bih izgubila jer kopkam oko velikih/glavnih biljki.
|
|||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Zvrk, ja da odem na Open day mislim da bi tamo pamet izgubila i jedan dan mi sigurno ne bi bio dosta.
Kako ćeš imati ljepog posla da to sve posadiš, ja ću sad u subotu u Opatiju na sajam cvijeća, traje četiri dana, morat ću se malo sredit da odem samo jedan dan inače ću bankrotirati
|
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Danas sam radila cijeli dan pa nisam mogla nista kupiti .
Zato sam sadila cvijece koje sam kupila prije neki dan.
Marigold i Snapdragon.
Na lijevoj strani dio cvjetnjaka u vrticu
Travnjak sa balama sijena za penjanje po tome, sjedenje
Jedan dio vrta, velike traktorske gume za penjanje, skrivanje u unutrasnjosti, staza napravljena od play bark http://www.turfandstuff.com/product.php?xProd=107&xSec=1&jssCart=fb18fb341d2c8c6285637ef52e0cb40d
Skloniste, sjena napravljena od willow
Imamo srece pa vrtic ima jos dva vrta ovakve velicine, u jednom su pjescanik i nekoliko drveca, camac po kojem se djeca obozavaju penjati i glumiti gusare, a jedan dio je betonski za jurnjavu biciklima, skuterima itd.
|
|||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Stani malo, ove zadnje slike su tvoje dvorište ili dječji vrtić? Simpa ideja za sklonište .
Open day je u tvom vrtu?
|
|||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
To su sve slike iz vrtica gdje radim, tu sam sadila marigold i snapdragon, budem jos sadila male zimske jagode, a jedna mama je obecala puno visokog cvijeca za posaditi. Open day je prilika da se skupe ljudi koji su otvorili ovaj vrtic (to je charity vrtic) i sadasnji roditelji i djeca. Vrt je lijep ali zelimo dodati malo boje pa zato sadimo jos cvijeca. Imamo jedan dio gdje su zacini pa ih upotrebljavamo u vrticu. |
|||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ovo sve super izgleda - djeci treba više takvog prostora i igru a ne kompjutori i TV
|
|||
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
koji prekrasan djećji vrtić, šteta što nisu i naši takvi
|
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
život je more
|
|||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Da super ideja za djecu. Bolje da se igraju u vlastitu dvorištu, nego lunjaju i prave nered okolo. Da bar mi ovdje možemo kupiti sijena za malčarenje.
|
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Krasan vrtić Tjeraš ne da tražim po netu - snapdragon je - neznam drugi naziv, ali mi to zovemo lavić, zečić i jo svakako, a marigold - kadifica, tagetes
|
|||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ovakve bale sijena kostaju L1.50 -L2.00 za jednu.Mi ih na kraju ljetne sezone stavimo na suho i vec ih imamo godinama, jedno 10 -tak).
Mi ih koristimo u nasem vrtu kad imamo rostiljanje, rodendane, za sjedenje (jede sa sa tanjura na koljenima ) a djeca obicno pred kraj naprave nesto od njih, stave jednu na drugu pa se penju po tome!
|
|||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ma ovo je stvarno super ,ja vas vec vidim kako uzivate
|
|||
Odgovori | Stranica <1 1415161718 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |