Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 140>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 13:42
kat.rea, odavno nisam vidjela tako ruže u tako bujnom cvatu. Predivne su!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:59
Penjačica je fenomenalna!!!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 09:51
Ali je očito na povoljnom mjestu, jer je prekrasna! 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 08:34
Bilježim se za šatirani amarilis!Big%20smileKad bude prilika, najbolje na jesen/zimi kad više nemaju zelenja.Imala sam takav i nestao!
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 18:15
smile94      a kam si Trnoružicu sakrila??    Nema veze kak su stigle k tebi,očito im se sviđaš
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 16:25
Drage moje, ta ruža kada je sađena, iskopana je rupa za širinu štihače, znači 15x15 cm i to je sva zemlja koja je oko nje. Na slikama se vidi da je ruža tik do čempresa. Međutim MM svaki dan baca vodu iz akvarija od kornjače i obično baci pod ružu. Ja sam se znala ljutiti zbog toga jer ljeti kada pripekne sunce to baš ne miriši, ali izgleda da joj to paše ( haha, kada moj korni puno kaka).
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 23:13
Pored ruže se stisnula zijevalica ( baš me iznenadila)

digitalisi se svi rascvjetali

zvončići isto još cvatu

stolisnik je pun pupova

Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 18:45
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Moram vas još malo udaviti sa mojom penjačicom. Nije širokutna kamera, ali uspjela sam ju cijelu uloviti
PB220114
i vrh u krupnijem planu ( jer je on najljepši Wink)
PB220113
ClapFantastično!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 16:42
znala sam da ima neka caka pod hitno u nabavu kornjačesmile120
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 20:16
Evo moj veeeliki povrtnjak okupan kišom

Tayberri počeo zriti

ove godine nisu tako urodili, ali već par dana ima za najesti se, jer pomalo dozrijeva

Ivanić-Grad
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 22:46

Ups, Niho ispričavam se, greška, ti si pitala, aj čorava i brzopleta.....

Jako interesantno baš -i to treba da upamtim ---i samo da ti kažem sad ti opraštamWinkWinkWinkneću više TongueTongueTongue---- mijenjaš me -inaja te voli a ja ne ----------okCry
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 18:44
sve ruže su fenomenalne no ova,koju zaljevaš sa"kornjačinom vodom" je....smile39
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 20:24
moja ljubimica još uvijek cvate, jedan dio cvjetova je pri kraju, ali ono što je kod nje karakteristično da joj latice ne opadaju nego se osuše na stabljici i ako nema kiše izgleda kao suha ruža ili kao da je voštana

ruže pokrivačice tla se povinule pod težinom cvjetnih grana okupanih kišom

Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 22:05
Gio, starinska domačica - bez cjepljenja....
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 00:38

Međutim MM svaki dan baca vodu iz akvarija od kornjače i obično baci pod ružu. Ja sam se znala ljutiti zbog toga jer ljeti kada pripekne sunce to baš ne miriši, ali izgleda da joj to paše ( haha, kada moj korni puno kaka).
znaci vodom od kornjača zalit ruže! super,sad imam neke koristi od mime i kikiaLOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 11:46
stvarno je velicanstvena!
koja je to penjacica?
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:08
Ruza penjacica ti je predivna.
Mnostvo cvjetova, zaista je lijepo vidjeti.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 17:57
Ups, Niho ispričavam se, greška, ti si pitala, aj čorava i brzopleta.....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 16:07
Stvarno se volim zezati ali ovu ružu kad sam vidijela koliko ima cvijetova ------zanijemila sam------pa to nisam nigdje vidjela da i jedna ima toliko --------prekrasna je smile141
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 23:05
Cvetlin pitala si me gdje sam sakrila Trnoružicu - nisam ju skrila, samo ju je teško uloviti za poziranje Big%20smile, ali danas mi uspjelo

LOL LOLLOL, samo ta Trnoružica se uopće ne boji trnja, ona ga zubima sredi ....
Ivanić-Grad
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.