Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 140> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kat.rea, odavno nisam vidjela tako ruže u tako bujnom cvatu. Predivne su!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Penjačica je fenomenalna!!!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ali je očito na povoljnom mjestu, jer je prekrasna!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bilježim se za šatirani amarilis!
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje, ta ruža kada je sađena, iskopana je rupa za širinu štihače, znači 15x15 cm i to je sva zemlja koja je oko nje. Na slikama se vidi da je ruža tik do čempresa. Međutim MM svaki dan baca vodu iz akvarija od kornjače i obično baci pod ružu. Ja sam se znala ljutiti zbog toga jer ljeti kada pripekne sunce to baš ne miriši, ali izgleda da joj to paše ( haha, kada moj korni puno kaka).
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pored ruže se stisnula zijevalica ( baš me iznenadila) ![]() digitalisi se svi rascvjetali ![]() zvončići isto još cvatu ![]() ![]() stolisnik je pun pupova |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
znala sam da ima neka caka pod hitno u nabavu kornjače
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jako interesantno baš -i to treba da upamtim ---i samo da ti kažem sad ti opraštam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
sve ruže su fenomenalne no ova,koju zaljevaš sa"kornjačinom vodom" je....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Gio, starinska domačica - bez cjepljenja....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno je velicanstvena!
![]() koja je to penjacica? |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Ruza penjacica ti je predivna.
Mnostvo cvjetova, zaista je lijepo vidjeti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Ups, Niho ispričavam se, greška, ti si pitala, aj čorava i brzopleta.....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno se volim zezati ali ovu ružu kad sam vidijela koliko ima cvijetova ------zanijemila sam------pa to nisam nigdje vidjela da i jedna ima toliko --------prekrasna je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |