I ja se igram... |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne kašike...morat cu iznenaditi mamu jedan dan...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne bi vjerovala, jučer sam se pitala di si nestala...sad kad vidim da si imala opravdanje za nestanak, opraštam ti
predivni su ti ovi radovi...ne bih izdvajala ništa jer ne mogu
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da si me se sjetila, ali nema ni tebe previše. Ja sam sada u nekim drugim poslovima, vrt, cvijeće, velika okućnica tako da uživam u tim poslovima a "igrarija" će čekati do jeseni i kišnih dana. Kada ulovim vremena možda štogod i napravim, do tada ću pratiti ostale vrijedne ruke. E da, zamalo zaboravih, hvala, hvala!!!!
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ni ja nisam ništa napravila 100 godina...i ja sam zadnjih mjesec dana sva u plantaži pa niti stignem niti imam volje...umorna dođem...al proći će i to uskoro pa ću opet ljepkati i tupkati
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda se drugi put "čujemo" na tvojim radovima...
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izostanak je stvarno opravdan! Radovi: čista petica! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno,krasno,kutijica favorit,predivna mi je
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je krasno, a kutijica mi je favorit...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni radovi..i meni je kutijica favorit,a i sat.Na čemu si radila sat?
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam neki ljubitelj ruža al sat je diiiiiiiiiiiiiivan!
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tete, kaća vidiš nikako da se zasitim onih malih cvjetića... sat je rađen na ploči od "plesinglasa" - valjda se to tako zove, plastična ploča, inače original od sata samo što je na njemu bila reklama od neke firme tako da je žudio za time da se preuredi.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica i sat.... njezno,romantično.....
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super, kutijica mi je preslatka, i sat je romantičan, mada bi mi za tvoj stil više odgovaralo da je malo manje ružica........
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
juhu koliko radova
E meni je sat odlichan skroz... A shkrinjica je bash jednostavno elegantna... Takodje volim te sitne ruzhice, ali mi nekad tako ide na zhivce pozadina te salvete koja je za moj ukus skroz nezahvalna... Medjutim ti si to lepo ukomponirala. Bravo, bravo!!! |
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nježno, elegantno i romantično....Potpisujem lilian |
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tete svima, dori - nekad uistinu nemam mjere i onda MM kaže "popusti", ali... nije bio doma kada sam ovo radila, ha, ha... i ja si dala maha!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni osobno je kutijica favorit! prekrasna je! a i ostali radovi su također lijepi.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale majstorici!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |