I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivne kašike...morat cu iznenaditi mamu jedan dan...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne bi vjerovala, jučer sam se pitala di si nestala...sad kad vidim da si imala opravdanje za nestanak, opraštam ti
![]() predivni su ti ovi radovi...ne bih izdvajala ništa jer ne mogu
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš mi je drago da si me se sjetila, ali nema ni tebe previše. Ja sam sada u nekim drugim poslovima, vrt, cvijeće, velika okućnica tako da uživam u tim poslovima a "igrarija" će čekati do jeseni i kišnih dana. Kada ulovim vremena možda štogod i napravim, do tada ću pratiti ostale vrijedne ruke.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma ni ja nisam ništa napravila 100 godina...i ja sam zadnjih mjesec dana sva u plantaži pa niti stignem niti imam volje...umorna dođem...al proći će i to uskoro pa ću opet ljepkati i tupkati
![]() |
|
![]() |
|
Onda se drugi put "čujemo" na tvojim radovima...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Izostanak je stvarno opravdan! Radovi: čista petica! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasno,krasno,kutijica favorit,predivna mi je
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
sve je krasno, a kutijica mi je favorit...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Krasni radovi..i meni je kutijica favorit,a i sat.Na čemu si radila sat?
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
nisam neki ljubitelj ruža al sat je diiiiiiiiiiiiiivan!
|
|
![]() |
|
Hvala tete, kaća vidiš nikako da se zasitim onih malih cvjetića... sat je rađen na ploči od "plesinglasa" - valjda se to tako zove, plastična ploča, inače original od sata samo što je na njemu bila reklama od neke firme tako da je žudio za time da se preuredi.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica i sat....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sve je super, kutijica mi je preslatka, i sat je romantičan, mada bi mi za tvoj stil više odgovaralo da je malo manje ružica........
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
juhu koliko radova
![]() E meni je sat odlichan skroz... A shkrinjica je bash jednostavno elegantna... Takodje volim te sitne ruzhice, ali mi nekad tako ide na zhivce pozadina te salvete koja je za moj ukus skroz nezahvalna... Medjutim ti si to lepo ukomponirala. Bravo, bravo!!! |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
nježno, elegantno i romantično....Potpisujem lilian |
|
![]() |
|
Hvala tete svima, dori - nekad uistinu nemam mjere i onda MM kaže "popusti", ali... nije bio doma kada sam ovo radila, ha, ha... i ja si dala maha!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
meni osobno je kutijica favorit! prekrasna je! a i ostali radovi su također lijepi.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sve pohvale majstorici!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |