Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 25>
Korisnik
Poruka
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 19:11
Sve to mogu zahvaliti našoj dragoj Lantani.Zato draga J veliki pozdrav i smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 19:27
Koliko je samo Lantana biljčica i sreće podijelila!

Baš si se lijepo ponovila Thumbs%20Up
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:00
A bome niti ti ne zaostaješ za njom!!!Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 20:46
Ma svaka čast za prinove sad samo prati šta ti treba od mene ništa se ne brini ------Genijalni su i sve malo po malo i lijepa kolekcijasmile127
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 21:58
Otok i Lantana opskrbile cjeli forum, Lika cure su te zaista obradovale vidim da se već napravila raspored - prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 22:18
Lika1, a ja mislila sad će Niho reči sve sami picmoljci Wink, da je bila veća kutija stalo bi i još LOL.
život je more
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 21:55
Evo mene opet,vratila sam se iz Like i naravno snijega nisam niti vidjela!!!!Stigla ja i za mnom stigla kiša i jugo i ode 60 cm snijega,ostalo blato i bljuzga.Hvala svima koji su mi čestitali Božić i rođendan!!!smile78
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 21:59
moram se pohvaliti da sam za rođendan dobila novi fotić pa nešto pokušavam uslikati,za početak malo blagdanskog ugođaja
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 22:02
Pravi blagdanski ugođaj !!!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 22:07
Lika, čestitam ti rođendan sa zakašnjenjem! A rođendanski poklon je i više nego dobar! Kvaliteta fotke u odnosu na one sa prethodne stranice je jako vidljiva, a i bor ti je prekrasan!smile71 Kad se još malo uhodaš, ima da ti slikice budu najljepše na forumu!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 23:07
Ma stvarno prekrasno svaka čast-a ja sam tako skromna i ja za rođendan isto imam takve želje -mobitel, aparatić i ostvare se i vidim da koracamo istim stazamasmile96----Sretna ti Nova godinasmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 19:04
Niho draga ja sam poželjela puno toga,ali ovaj aparat me je baš najviše obradovao,kupili ga mama i brat,a dragi je obećao neku spravicu za vježbanje,pa ako ne skinem ove guzice barem ću imati kao Flavia gdje objesiti twistera!!!smile156Sretna ti Nova!!!!smile78
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 19:13
smile156smile156smile156....ne visi samo Twister na spravi...na drugoj ručki je jedan Rasta...možda će bolje rasti u društvu Tongue, a i ravnoteža je izbalansirana....uvijek sam govorila da su super te sprave za vježbanje....multifunkcionalne su....smile96
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 19:38
Evo opet probam malo slikati sa svojim novim fotićem,ali znate vi onu nije žvaka za seljaka tako i ja....Ovu ljubicu mi je kupilo sunce mamino od svojih kunica i sam ju je izabrao tako da je mami ovaj cvijetak najdraži
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 19:45
ovo je još jedan poklon za ročkas od moje drage prijateljice,nije živo,ali je ipk cvijeće
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 10:00
Vidim ja da se tu vježba na raznim spravama. Bravo za tvog sina beš je lijepo odabrao. Clap
život je more
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 19:18
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Vidim ja da se tu vježba na raznim spravama. Bravo za tvog sina beš je lijepo odabrao. Clap

Je,je draga moja vježba se vježba iako se puno manje znojim na fotiću!!!Wink
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 19:14
Danas sam navratila u Baumax i mogu vam reći da ima svega lijepoga cijene su snižene neke za 25,neke za 50,a neke čak i za 75%,ja sam izabrala samo jedan plavi jaglac za 3,80kn i mali bršljan za 5 kn.Na žalost loše stojim sa prostorom u stanu pa nisam mogla kupiti ništa više!!!smile185
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 21:45
Prekrasni pokloni, prekrasan bor..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 21:55
Lika, bor je baš super, a Lantanini paketi nikoga ne ostave ravnodušnim i uljepšaju cijeli tjedan Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.