Lika1-moje cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve to mogu zahvaliti našoj dragoj Lantani.Zato draga J veliki pozdrav i
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko je samo Lantana biljčica i sreće podijelila!
Baš si se lijepo ponovila |
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A bome niti ti ne zaostaješ za njom!!!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svaka čast za prinove sad samo prati šta ti treba od mene ništa se ne brini ------Genijalni su i sve malo po malo i lijepa kolekcija
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i Lantana opskrbile cjeli forum, Lika cure su te zaista obradovale vidim da se već napravila raspored - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lika1, a ja mislila sad će Niho reči sve sami picmoljci , da je bila veća kutija stalo bi i još .
|
|
život je more
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet,vratila sam se iz Like i naravno snijega nisam niti vidjela!!!!Stigla ja i za mnom stigla kiša i jugo i ode 60 cm snijega,ostalo blato i bljuzga.Hvala svima koji su mi čestitali Božić i rođendan!!!
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram se pohvaliti da sam za rođendan dobila novi fotić pa nešto pokušavam uslikati,za početak malo blagdanskog ugođaja
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi blagdanski ugođaj !!!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lika, čestitam ti rođendan sa zakašnjenjem! A rođendanski poklon je i više nego dobar! Kvaliteta fotke u odnosu na one sa prethodne stranice je jako vidljiva, a i bor ti je prekrasan! Kad se još malo uhodaš, ima da ti slikice budu najljepše na forumu!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma stvarno prekrasno svaka čast-a ja sam tako skromna i ja za rođendan isto imam takve želje -mobitel, aparatić i ostvare se i vidim da koracamo istim stazama----Sretna ti Nova godina
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho draga ja sam poželjela puno toga,ali ovaj aparat me je baš najviše obradovao,kupili ga mama i brat,a dragi je obećao neku spravicu za vježbanje,pa ako ne skinem ove guzice barem ću imati kao Flavia gdje objesiti twistera!!!Sretna ti Nova!!!!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....ne visi samo Twister na spravi...na drugoj ručki je jedan Rasta...možda će bolje rasti u društvu , a i ravnoteža je izbalansirana....uvijek sam govorila da su super te sprave za vježbanje....multifunkcionalne su....
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo opet probam malo slikati sa svojim novim fotićem,ali znate vi onu nije žvaka za seljaka tako i ja....Ovu ljubicu mi je kupilo sunce mamino od svojih kunica i sam ju je izabrao tako da je mami ovaj cvijetak najdraži
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je još jedan poklon za ročkas od moje drage prijateljice,nije živo,ali je ipk cvijeće
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da se tu vježba na raznim spravama. Bravo za tvog sina beš je lijepo odabrao.
|
|
život je more
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je,je draga moja vježba se vježba iako se puno manje znojim na fotiću!!! |
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam navratila u Baumax i mogu vam reći da ima svega lijepoga cijene su snižene neke za 25,neke za 50,a neke čak i za 75%,ja sam izabrala samo jedan plavi jaglac za 3,80kn i mali bršljan za 5 kn.Na žalost loše stojim sa prostorom u stanu pa nisam mogla kupiti ništa više!!!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni pokloni, prekrasan bor..
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lika, bor je baš super, a Lantanini paketi nikoga ne ostave ravnodušnim i uljepšaju cijeli tjedan
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |