Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 48> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jasna, napiši mi svoju adresu na pp. i dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jasna_ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
Pozdrav svima!
Nova sam ovdje i jos uvijek nemam nista za razmjenu.
skupljam salvete pa ako ima tko duplih, bila bih mu jako zahvalna.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Tatjana43.... hvala ti na prekrasnim salvetama, javim ti se na pp kad me klinci ostave na miru
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
nema na čemu draga, i drugi put!! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
TaTjana34: stigle su jučer salvte, puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
nema na čemu draga, i drugi put!!
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Cure moje tatjana 43 i baka tanja..stigle salvete,predivne su,baka hvala ti od srca za sve one divne anđele...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Mare-mostrum hvala ti draga za prekrasne salvete,divna si,pusa...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
ooo pa nisu onda nikome ima priko tjedan dana da su poslane
![]() nista saljem sutra ponovo cut ce me one tete u posti
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
nisu ni meni
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
renn file jelika (ja mislim) jesu li vam dosle moje salvete sad mi je niki javila da njoj nisu a isti dan su poslane
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve ok.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jelika, stigle su salvetice,ali ti to već znaš jer ja javim na pp.Jedina koja mi se nije javila dali je primila paketić,ni poslala salvete ,ni obrazložila zašto nije je Tatjana s. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
danas su mi stigle nečije salvete, ali nema imena...od koga god da su puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure
![]() |
|
![]() |
|
File, draga, veliko hvala na predivnim salvetama!
![]() |
|
![]() |
|
draga moja Angell, drago mi je. uživaj!
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene napokon,zahvaljujem na salvetama tatjani 43,jeliki i fili..salvete su prekrasne,sada imam još veći gušt raditi..hvala puno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dosle su mi salvete hvala puno danas saljem za jeliku,renn i file i zao mi je za kasnjenje
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jelika i Kaca danas mi je postar odnio salvete, vjerujem
brzoj dopstavi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |